5 перверзни женски костюма, с които Хелоуин ще бъде незабравим

Наближава Хелоуин, а с него се подготвят и всички патреотични лозунги, малки деца с табели "Когато американците си сложат мартеничка, тогава ще празнувам Хелоуин!", което показва малоумието на някои родители, забравили да използват интернет за нещо различно от порно и гледането на Хабиби около 54 милиона пъти. За последен път напомняме, че този празник се е зародил на острова и честно казано е бил изключително удобен момент, в който детската аудитория е преминавала през най-различни игри. Сега обяснете на детето си, че на въпросната дата не може да се забавлява, защото сте шовинист. И все пак не сме тук, за да даваме идеи как да възпитавате децата си, ние сме тук, за да обърнем внимание на костюмите, които сме искали да видим, защото спонтанната ерекция на Хелоуин никак не е спонтанна. Ето 5-те прелести, които държим да видим и нямаме нищо против да се повтарят:


5. Харли Куин

Започвайки от факта, че няма мъж, който поне веднъж да не се е влюбил в откачалка, какво трябва да знаем за тази измислена героиня? Освен фактът, че евентуалното дълбоко гърло може да развали грима? Ами май това е напълно достатъчно, а и нека не забравяме, че този женски злодей наистина си заслужава вниманието, особено след като иска да бъде фаталната жена на твоя Батман. Подозираме, че ще има достатъчно копия, ала ти избирай само онази, която не се притеснява да си покаже коремчето. Останалите са просто добре гримирани китайски реплики! 


4. Котката

Всеки има нужда от поне една мъркаща прелест, която на сутринта да се разходи по латекс и да ти направи кафето. Сега ще кажете, че и тя е психо кучка, способна да клъцне шнура за оргазми! Няма значение какво създание сте избрали, щом е облечено като жената-котка, трябва моментално да знаете, че редакцията ще го брои като секс с Мишел Пфайфър и позволяваме да го поставите в CV-то си! В света на принцеси и кифли, само котките останаха истински жени! Бъди с котка! Мъркат доволно!


3. Лара Крофт

Добре, още имаме някакви вътрешни конфликти относно Анджелина Джоли и превъплащението ѝ в ролята на Лара Крофт. Колкото ѝ големи да бяха циците на Джоли, изобщо не се доближаваха до дигиталната интервенция и похотливото въображение на програмистите, тези черни дяволи. Добрата новина е, че тук все още можем да се радваме на чудесата на бозата и позитивните ѝ ефекти. Благодарение на тях сме напълно щастливи от факта, че и на този Хелоун ще можем да избираме между Лара с големите бомби, Лара с още по-големите бомби и Лара с оръжието за масово поразяване. Всяка една от тях може самостоятелно да се бори с глада в Африка и да изкърми поне едно малко село с гладни деца. Добровелец в UNICEF ще ти приляга най-добре като хобита! 


2. Quiet/тихата

Още от първия ден се влюбихме в онази снайперистка, която ходи гола, храни се на фотосинтеза (тоест никога няма да стане дебела) и освен това има такива грешни форми, че една седмица няма да стигне да палите свещи, за да изкупите греха си. Най-добрите нейни копия ще носят отговорността за преждевременната еякулация, случвала се е и не се гордеем с това. Тихата е известна с точен мерник, абсолютни никакъв диалог, както и с биполярно разстройтво, в единия момент си тананика любимата песен, в другия вече е решила да те убие с нокторезачката! Е кой обича предвидимите жени? КОЙ? Една от тихите, моля!


1. Принцеса Лея

Ако се чудите кой е секссимвола на 90-те години, това ще бъде принцесата. Едва ли е имало мъжко тяло, което да не е паузирало видеото на сцената с Джаба и Лея. Облеклото и до днес е едно от най-използваните за тези празници, а нека кажем, че принцесата винаги ще плени поне няколко светлинни меча за вечерта. Към това не трябва да забравяме, че забивката с нея трябва да води до синя кръв във вените, светлинен меч и поне един хилядолетен сокол в гаража. Иначе защо изобщо да се морите, ако няма да има почести от силата. 


Относно напиращите въпроси от Минка на втория етаж, ние смятаме да се маскираме на пияни, понеже е най-сладката маска, която бихме използвали. Влиза в употреба на семейни сбирки, клубът на шахматиста и известните алкохолици, то е като сбирка на анонимните, но в този случай предпочитаме да се познаваме! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!