5 скромни истини за жената

Все още съществува легендата за човека, който най-накрая разбрал какво искат жените. Не се опитвайте да го намерите - убили са го отдавна. По-интересното в този случай е, че има някои общовалидни истини за жената, с които трябва да се запознаеш в най-ранна възраст. Може да ти се струват налудничави, но са адекватни за всяка една от Адриана Лима до леля Гинче, която чисти стълбите. Вземи червеното хапче, Нео и разбери какво те чака с всяка следваща:


1. Красиви са до време

Можеш да питаш леля Гинче по темата. Макар и мнозина да не го признават, праймът на жените започва да се губи някъде след 30-те години, преди това забелязвате как те цъфтят и се разхождат като порно диви по улицата, причинявайки повече спонтанни ерекции, отколкото можеш да си представиш. И този филм свършва и тогава започва малката трагедия за тях. Горките рядко разбират, че си се спрял на тях, защото готвят мусакичка и могат да духат като грозна - специално умение. Пък и нали знаете, че и най-красивата жена отива до тоалетната и друса чудеса, за които ти е бедна фантастиката. Колкото и красива да е, винаги ще има един, който да каже "Аз тая съм я еб@л.". Красотата не е всичко и няма да бъде, ама някои не се отказват от тази си мисия. 

2. Жените стават вещици

... на финала. Всеки един, прекратил връзката от много време ще каже едно и също "Аз пиян ли бях през цялото време?". Женьорята са готови да извадят копията, да започнат да хвърлят стрелите и да правят какво ли не, за да привлекат следващия, а през това време ще те разпънат на кръст, защото не си вече достоен да бъдеш техния принц. Само промени отношението си към нея и се моли за милост в апокалипсиса. Те няма да са онези мили и нежни създания, до които си заспивал, по-скоро ще приличат на нещо средно между Круела и Шинейд О'Конър, която сериозно настоява да се нарича хабиби в момента. Ако това не помага, представяй си Меркел в похотливото ѝ състояние. Да не говорим, че светът ще стане много по-различен и зловещ, когато трябва да се бориш за придобивки, деца и каквото още има. Тогава ще се изправиш срещу демона, а не срещу човека. 

3. Статусът е всичко за тях

Макар и повечето да признават, че нямат претенции към цвета на BMW-то, отдавна сме разбрали, че щом го има, всичко става малко по-лесно. Не казваме, че всички са сребролюбки, ама ако отидеш с Балкан-че на срещата, автоматично губиш по точки. Интересното е, че мигът, в който спреш да доставяш обичайния стандарт на живот, жената автоматично променя всичките си отношения към теб. Колкото и странно да бъде, изгубиш ли позициите, вече ставаш по-малко привлекателен и интересен. Не е задължително да бъде така, но промениш ли статуса си, почваш да ходиш по много тънък лед. По-забавното е, че обратното не е релевантно за принцесите. Обичаш си ги без значение дали работят или не, но по-важното е да спрат да прекаляват!

4. Жените са емоционално нестабилни

Дори най-стабилните жени в живота имат проблеми с емоциите. Една от причините е наличието на твърде много хормони, придобиваща тотална независимост в онзи период от месеца, както и в много други. Много често ще ги хващаш да плачат и истерясват, без значение дали наистина има причина или не. Ето защо старите хора са казали, че понякога трябва да знаеш кога да игнорираш лудата с метлата, в противен случай ще те четем по новините, както обикновено се случва, а то наистина се случва. Може и да не си свикнал, но всяка една жена има своите невъзможни мигове, които ще те накарат да пърхаш с дяволски крилца и да се чудиш дали е редно да убиеш всичко, което мърда. 

5. Жените удрят там, където те боли най-много

В противен случай няма да ги помниш добре. Ако жената е по-силна от теб, със сигурност ще продължи да излиза с теб, но ще се опитва да те доминира във всяко едно отношение. Не очаквай да те уважава, защото е хванала Моисей за шлифера, впрочем, жената прави това дори и да не сте двойка. Горките мислят, че когато изкарват повече пари от някого са и по-добри от него. Нека го кажем така, те искат да имат пишката в отношенията, но не могат да понесат ташаците. Опитът показва, че дойде ли време за взимането на решения 4 от 5-те случая ще доведат до доста сериозни главоболия и това никак няма да ти хареса. Или ставаш силен или просто я пускаш да трови някой друг, това е положението. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
17 ноември 2018 | 09:19