7-те златни правила на изневярата

Днес е световният ден на проститутката и трябва да признаем, че най-старата професия заслужава своята специална почит. Въпреки липсата на всякакво уважение и морал сред женското общество, проституцията е дала своя принос многократно. Като мъжки създания, ние сме длъжни да споделим и един друг порок, който би могъл да причини сериозни трусове в семейната единица. Всеки мъж мечтае за една тайна афера, за забранения плод, за краткотрайната изневяра и за онова табу, което по-често може да отиде във фантазиите, отколкото да се случи в реалността. В природата на всеки мъж се е закодирал именно този акт и нито един учен не може да го спре. Ние сме проектирани така, че да опрашваме повече жени, отколкото препоръчва семейния кодекс. Подобен акт в мъжкия свят се смята за геройство, докато жените изграждат негативното реноме с подобни занимания. На този специален ден ще споделим и седемте златни правила, с които да си служите, когато решите, че няма да бъдете повече верни и настоявате да получите всичко от живота. Дами, не се сърдете, мъжкото съсловие никога не е било вярно и историята може да го потвърди. 

1. Обвързването

Нито една афера не може да се оприличи като "просто секс". Можете да чуете много подобни истории и дори мъже, които да отричат, но истината е, че времето ще изиграе своята роля. Обикновено не се препоръчва, защото с обвързването идват проблемите и именно те никога не са лесни за преодоляване. Изходът се свежда до продължаването напред и допълнителните усложнения или замразяването на всичко завинаги. Обвързването в една афера може да ви отнеме всичко, включително и децата, които никога не трябва да се превръщат в разменна монета. Най-безопасния начин, ако изобщо има такъв, е краткотрайната връзка. 

2. Комуникацията

Тук трябва да действате с хирургическа точност, защото най-често всичко започва с едно грешно прозвъняване и един глупав смс. Не можете да спрете жената, която е решила, че вече ви притежава, следователно ще плетете мрежата от лъжи като тарантула, която се подготвя за вечеря на шведска маса. Ще направите фалшив мейл, ще си купите втори телефон, чийто сметки ще получавате в офиса и задължително ще имате график за обажданията. Докато сте на работа ще можете да говорите спокойно, но след това ще има абсолютна информационна тишина с дъх на журналистиката в Северна Корея. След работа няма да говорите, няма да си пишете смс-и и всички голи снимки ще останат точно там, където трябва - в другия профил, в другия телефон и в другия ваш таен живот. Щом сте със семейството, значи тайните оставате на заден план. Тук няма място за компромиси и най-малката грешка трябва да се третира като знак, че втората цигулка не може да свири достатъчно добре с оркестъра, следователно трябва да бъде сменена, преди да пропадне целия концерт.

3. Теренът

Сексуалният контакт е в основата на всичко. Имате вашите причини и ние изобщо не смятаме да ги анализираме, просто трябва да запомните, че свещеното дело се случва максимално далече от всичко. Може да наемете хотел и да платите в брой, можете да съгрешавате в най-отдалечения и забутан квартал, а ние лично препоръчваме да сте в някой друг град, където никой не ви познава и никога няма да ви разпознае. В най-лошият случай се насочете към най-скучното място на планетата, за да сте сигурни, че никога няма да се сетят да ви потърсят именно там. Малкият човекопоток или липсата на такъв, ще ви гарантира необходимата дискретност. 

4. Личното пространство

Получавате нашето разбиране, ако поне сте дали всичко от себе си, за да не лишавате и двете жени от внимание. Ако още не сте разбрали, любопитството е проява на лошо възпитание и въпросите за нейния мъж, както и за семейното положение са строго забранени. Колкото повече знаете, толкова по-голям е шансът да се обвържете, да станете жертва на манипулация или просто да започнете да изпълнявате чуждите планове. Не искате да слушате за нейните деца, не ви вълнува какво се е случило на работа, вашите срещи имат една единствена цел и тя не е словоблудстване. Подаръците и милите жестове се правят на жената у дома, настоящата ви афера може спокойно да ги получава от някой друг, превръщането ви в спонсор доказва, че сте изгубили играта. 

5. Без следи

Тя обожава да ви хапе, да дере гърба ви и да забива нокти, където не трябва? Време да намерите следващата, която няма влечения към нюансите на сивото! Щом сте в афера, следите от нечистите занимания са излишни! Довечера ще се прибирате у дома и ще трябва да бъдете по-чист от технолог в завод за разработване на био оръжие. Никакви аромати, никакви белези. Няма как да сте брали шипки в офиса и е невъзможно да сте паднали от двете стъпала пред сградата, наранявайки фатално колената. 

6. Алиби

Колкото по-малко хора знаят за вашите занимания, толкова по-добре. Страничните занимания не бива да се превръщат в обществена тайна, защото винаги ще се намери поне един доброжелател с ключ към ада. Човекът е бил егоист от създаването на света, следователно всяко негово действие ще е насочено към бъдещи личностни облаги. Основните идеи на алибито са обвързани с елементарна и запомняща се система от лъжи, която във всеки един момент ще може да се повтори. Всяка по-сложна история ще създава главоболия и се възпроизвежда трудно - истината няма нужда да се припомня, защото е истина. В много от случаите може да се учудите на безграничното женско доверие - тя вярва, че имате извънредна работа в събота и неделя, налага ви се да отцъствате от дома за няколко часа и много други. Жените са способни да ви вярват, докато не им предоставите възможност за съмнение. 

7. Протекция

Ако горните редове са ви познати, тогава и това няма да е особена изненада. Използването на всички видове протекция са задължителни, вие може да бъдете герой, гадина и зловещ конспиратор - "ильоменатитье" биха ви завидели за креативността. Освен популярния презерватив, препоръчваме старателно да използвате и всякакви интимни сапуни и мазила, които убиват бактерии - в аптеката ще откриете достатъчно подобни препарати. Следете внимателно и състоянието на пръстите си, защото най-малката раничка е способна да се превърне в зараза за постоянната партньорка. Всяко малко съмнение се неутрализира с посещението на лекар. Винаги инвестирайте в най-скъпото, защото любовницата може смело да използва коза "Бременна съм от теб!".

Пожелаваме успех в начинанието и препоръчваме да запазите здравия разум, когато всичко започне да се обърква!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Val
04 юни 2015 | 10:38

lele v kakav film ste vlezli

1
03 юни 2015 | 14:12

1

1
03 юни 2015 | 14:10

1

02 юни 2015 | 19:45

Забравихте последното златно правило- приготвен куфар, когато накрая ви изритат от къщи.