8 признака, по които ще познаете, че ви е направена магия

Въпреки че живеем в 21-ви век, хората продължават да вярват в магиите. Благодарение на комуналното чувство на отчаяние, все по-често се появяват и възпроизвеждат най-различни гадатели, магьосници и шарлатани, които се чудят как да манипулират обществото. Една разходка в интернет ще покаже, че има много хора, които вярват и дават пари за правенето на магии, сякаш всеки ден получавате писмо от бяла сова със съдържание "Ти си магьосник, Хари!". Почитателите на този вид илюзии вече знаят, че руската гадателка Джуна е починала. Изпитваме смесени чувства към въпросното събитие, защото никога не сме имали интерес към черните изкуства, а и знаем, че сме мъгали, ала нека споменем, че въпросната гадателка можела да помогне на хората да живеят по 100 години, но за съжаление по никакъв начин не е използвала уменията си върху себе си.

Разбира се, нейните уроци за защита против черни магии, призоваването на духове и разкритието на тайната на природата ще бъдат публикувани всеки ден в интернет, за да може и другите шарани да вярват във висшата фантастика, гарантирайки още посещения и обучение в училища като Хогуортс. Всичко е истинско, все пак видяхме, че и българите учат магии - вижте Хари Потър, ако не ни вярвате. За съжаление още няма мобилно приложение, което да проверява дали има намеса на висши сили във вашия живот, следователно е оставен сертифициран наръчник от джедайския храм, който може най-бързо и лесно да покаже дали сте прокълнати. Ще покажем 8-те заповеди на мага, а под тях ще добавим и коментар, защото не искаме някой да повярва наистина, че е бил омагьосан. Абра-кадабра:

1. Ако една зеница е по-голяма от другата, вие сте омагьосан. 

За съжаление наистина сме попадали в тази ситуация, защото си спомняме онзи жесток момент, когато детето светеше с лазер в едното ни око. Зеницата се свиваше, а да не говорим за онези случаи, в които карате по магистралата и окото ви свие в следствие на китайския ксенон зад вас. Дами и господа, с третото си око ще трябва да ви посъветваме да отидете на очен лекар, за да проверите какво точно се случва.

2. Ако на лицето ви се появят пигменти (кафяви петна).

Вчера мислихме, че жената била омагьосана, но след това разбрахме, че проклятието е дошло от бурканче с Nutella, което трябваше да пазим, защото било времето за космическа диета. Проверете дали проклятието се измива със сапун, а във всеки друг случай може да отидете при кожен лекар, който със сигурност разбира повече от 

3. Ако на здрава жена й спре цикъла без причина. 

Господа, няма друг начин да го кажем, но липсата на месечен цикъл подсказва, че трябва да потърсите името и адреса на причината, за да може съвсем случайно на здрав мъж да му дойде цикъла без причина. Сега вече знаем защо немските тежкоатлетки никога не са имали цикъл, но пък компенсират с брада.

4. Ако без да ни е било страх преди, сега изпитваме страх от затворени пространства.

Господа, над вас има истинско сатанинско проклятие! Истината е, че всички сме прокълнати завинаги, след като разберем, че тъщата ще идва на гости. Преди не се страхувахме от тесни пространства, но после трябваше да се разминем в коридора и ни изби студена пот. Отиваме да горим тамян, а вие правете каквото искате! 

5. Ако слабеем и вехнем без причина

Върнете се на горната точка, за да откриете причината.

6. Ако в църква ни прилошава.

Ние никога не сме имали проблем, но жената най-често започва да се чувства зле, което е разбираемо, защото винаги сме я подозирали в сатанински действия. Нека не забравяме, че адът никога не е обичал нейната конкуренция. 

7. Ако изпитваме неприазън към мириса на лавандула. 

Много често изпитваме тези чувства към ароматното цвете и всичко това е, защото винаги сме оценявали повече букета от аромати, който идва след вечеря от зърнени продукти. А и какво да направим, че цялата къща е само с такива ароматизатори?

8. Ако ви е трудно да се гледате в огледалото

Това е жестоката истина, всяка жена, която познаваме е жертва на черна магия, защото все още не сме открили жена, която да може да одобри визията си в огледалото. В такива моменти сме сигурни, че дори Ирина Шейк не се харесва сутрин в огледалото. 

Ако изведнъж усетите, че някое от горните състояния започва да се проявява по-често, препоръчваме да се обадите на лекар, да заповядате в редакцията, където сме поставили походно легло за дългите посещения на тъщата или просто да заповядайте на нашия галактически семинар на тема "Как да не отговарям на всички гласове в мен!". Искахме да го направим безплатен, но на финала боговете казаха, че знанията се споделят само срещу качествен домашен алкохол. Вървете и нека силата бъде с вас! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Мирослав
08 август 2018 | 22:58

Не си правете майтап с тази материя...опасна е и по някакъв необясним досега начин действа...Само който го е изпитал на гърба си го знае!

коментатора
17 юни 2015 | 00:39

кой плаща за да пишат тия глупости

Снежи
12 юни 2015 | 00:00

ХА ХА ХА

Genso
11 юни 2015 | 13:11

Мартин Илиев, не заех че имам конкурент. Да направим холдинг???

Genso
11 юни 2015 | 12:22

Мартин Илиев, не заех че имам конкурент. Да направим холдинг???

Мартин Илиев
10 юни 2015 | 20:13

Не се плашете ! Гледам на вино , ракия , цигари , банкноти и на силикон . Първото посещение е безплатно ;)

10 юни 2015 | 17:47

Всичко е енергия- материята, човека, мислите, космоса, емоциите.Негативните мисли са негативна енергия, която влияе на енергийно ниво и замърсява енергийното поле на земята.Има хора, които целенасочено, с ритуали, опитват да вредят. Особено незащитени са децата- това е имал предвид народа, като е искал да ги опази от "лоши очи", а както знаем от медицината, окото е директен контакт с мозъка /чрез ретината/. Материята е обширна и интересуващият се може да намери богата литература по въпроса от сериозни автори. Иначе съм съгласен с автора, че повечето "гадатели" са шарлатани, изнудвачи, при това абсолютно невежи.