Актуалните маскировки за жените и мъжете на Хелоуин

Утре, за добро или лошо, мнозина ще решат, че трябва да празнуват Хелоуин. Това означава, че по улицата ще плъзнат вещици, крокодили, всякакви изродчета от тераририума и бившите - те съчетават всичко предишно в себе си. И преди американците да хукнат с мартениците или да почнат да се правят на кукери, ние се замислихме за най-подходящите маскировъчни премени, които биха подхождали на мъжа и жената. Избрали сме толкова добри, че просто и онези, които не искат да празнуват, биха пожелали една такава празнична маскировка. Разбира се, традицията повелява да започнем с жените, следователно ги захващаме на дневен ред. Ето какви са най-добрите маскировки за една жена:

1. Жената-котка

След като Тим Бъртън облече Мишел Пфайфър в кожички, Батман никога не беше същият филм. Младежките трепети са били достатъчни и много скоро, латексът започна да се оценява повече по женското тяло, отколкото по стената. Мишето може да е само една на света, но пък родните гърли хич не ѝ отстъпват. По тази причина е най-разумно да премениш милото в едно кожено клинче и после да мърка, съска и ближе като добро коте. Получаваш бонус точки ако от време на време и казваш "I`m Batmaaan!". 

2. Пияна

Старите хора отдавна са установили, че пияната жена има много общо с веселата къща. Да си вдигне ръката онази, която не иска да я маскираме с червено вино и други духовити напитки. Така си и знаехме, няма да откажете. Маскировката не трябва да се ограничава само за Хелоуин, препоръчваме дори да се случва по-често. Бъди откровен, има ли нещо по-красиво от жена по вино и нищо друго освен виното? Така е, ние също не сме виждали.

3. Домакиня

Сега ще кажете, че отново подценяваме жените, но не сте прави. Феминизма ни отне домакините и сега са кариеристки, еманцепистки и някакви други писета. След като правенето на мусака все по-често започва да се превръща в празник като Нова година, може би е редно да маскирате милото с тавичка, картофи, каймичка и други пособия за приготвянето на свещеното ястие. Какво? Кобилкина също потвърди, че множествения оргазъм се случва само след тава с мусака. Тя не го е изпитвала, ама са ѝ разказвали!

4. Задоволена

Много жени, включително и колежки, се маскират точно на това. После пак кажете, че позитивните нагласи не са ги научили на нещо качествено. В следствие на новите закони (в Швеция искат вече и заверено пълномощно пред нотариус), жената все по-често изпитва оргазъм. Понякога са проблеми в логистиката, друг път е популярното главоболие. Неприятният момент е, че живеем в 21-и век и все още няма един читав аспирин, който да реши този проблем. Някои вещи лица в хомеопатиката заявяват, че чистия въздух в мола можел да помогне, но ти не вярваш в тази псевдо наука. 

5. Направи се да те няма

9 от 10 мъже ще предпочетат да маскират своята любима по този начин. Дали като вещица, принцеса или нощното привидение, важното е да я няма. Нека язди с всички останали конници на апокалипсиса и те остави един ден на спокойствие. 

Господа, ако изобщо сте решили да се маскирате тази година, предлагаме най-актуалните премени, с които ще спечелите много внимание и позитивни емоции, а защо не и някое друго безплатно питие. Проведено проучване на учени от БАН и НСИ показват, че най-предлаганите маскировки ще бъдат:

1. Сингъл

Без значение от социалния статус, когато има разголени вещици с бутилка уиски, ти винаги ще си сингъл. Трябва да бъдеш, иначе няма да чуят приятелския ти съвет относно живота от нещата и обратното, няма как да им кажеш, че си пират с дървен крак в панталоните, те сами проверяват. 

2. Пиян

Маскировката е трудна, изисква специални магически ритуали като мезе и обстановка, някои алхимични познания в миксирането на водка с кола, уиски без лед и по-сложни облачни услуги. Макар и маскировката да не променя външния вид в първите няколко часа, опитите в полеви условия показват рязка промяна на настроението, адресната регистрация и в случай, че пиете в Студентски град - промяна на зъбната картина. 

3. Леголас

Ще можеш да стреляш по орките, да ходиш на куестове с останалите рицари, магьосници и почитатели на WoW. Всяка година има достатъчно юнаци за куест в Обеля, Надежда и други тъмни точки на столицата. Препоръчително е посещението на Мордор да става на големи групи и само с играчи, вдигнали достатъчно висок левел, достоен за покупката на самолет на мама. 

4. Муфта

Това е един от най-лесните начини да пиеш на аванта - избираш един от най-традиционните костюми. Клишето обикновено е тъп американски екшън герой. Дали ще е Батман или Железния човек, няма никакво значение. Отиваш след 12 в заведение по избор, следиш пияните компании, взимаш една празна чаша и си наливаш от всички питиета. Статистиката показва, че до 2 часа, никой не може да познае кой е неговият Батман. Пък и докато Жената чудо кърши снага на бара, никой не си гледа бутилките!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!