Алкохолът дава сили

Алкохолът не е за всеки. Черният дроб създава устойчивост към определена гама питиета, но списъкът с поражения и изгубени битки. Консумацията винаги трябва да е с не по-голяма мярка от бутилка, а в редки случаи не трябва да надхвърля повече от две. Защо? Прекомерната употреба води до придобиването на супер силите. Има една малка подробност за тях - само ти ги усещаш! Решихме да те върнем в доброто старо време от Нова година (беше толкова отдавна), за да припомним някои сили, придобити с дядовата ракия - създадена за корави пичове и московската машина в гаража. 

Супер юмрукът

Известен с това, че придобива качествата на редица герои с железни пестници. Разпознава се в компанията с прилепнала блуза, добре оформено шкембе и вид на раздразнен превъзбуден пинчер. През цялото време блъска по масата, а когато се ядоса, забива един юмрук в стената. След това предстоят мигове на съжаление и поне няколко месеца с гипс! 

Разкрепостената кошута

Е, виждал си я! Тя е мила, невинна, носи очила и не разбира нищо от това дяволско изчадие - секса! Първите няколко шота са достатъчни, за да разбереш, че твърденията са истинска измама. Тя започва да пуши, да се съблича, танцува на пилона и дори се натиска с жени (ура). Спокойно, нямаш никакви шансове с нея, тя все пак ще остане целомъдрена гадина. 

Пожарникарчето

Всеки е правил грешки през живота си. Някои са се снимали голи по заведения, други са прибирани в изтрезвителя, а трети просто стават пожарникари. Трябва много алкохол, преди да стигнат нивото "Премиер", но това е за друг материал. Пожарникарчето е известно с това, че държи маркуча в изправност. Негова свещена мисия е да полее всичко пред очите си. Дали ще е дърво, ограда, кола, врата на гараж, всичко вкъщи и какво ли още не, той е човекът. Неговият най-голям кошмар е уринирането в седнало положение. 

Хълк и брат му

Разпространен вид в родните заведения. Местният Хълк най-често става син, след като обърка хората, с които да си играе. Той много напомня за юмрукът, но с тази разлика, че неговите обекти за нападение са одухотворени. Разправията придобива размах и веднага се превръща в битка, която може да засрами спартанци, боксовата асоциация и всеки от Street Fighter. 

Преди малко свободната

Във всяка компания, във всеки бар ще има поне една такава. Тя е свободна, щастлива и безгрижна... докато не й дадат първата чаша. Нежният пол винаги е имал мераци да бъде независим и силен. Дори след раздяла, те ще бъдат усмихнати и горди. Ще ходят в стил "Махни го този мухльо от мене!", но лъскавата им броня е сериозно пропукана. Какво се случва? Всички емоции избухват като фонтан. Първо ще има рев, после ще последват лудите танци, накрая алкохолът ще вземе своето и отново рев. Очаквай тотални сривове в системата, когато пуснат "тяхната песен". Съвет от нас: бягай, друже, бягай!

Камикадзе

Отговорност на всеки със слаби алкохолни ангели. Господа, алкохолът не е спринт, той е маратон. Изкуството на консумация повелява бавно пиене с допълнителни удоволствия. Бързото напиване гарантира само избухването (от всички дупки). Камикадзето е длъжно да експлодира в най-правилният момент на най-точното място. Избери си ценно имущество: кожените седалки на колата, персийският килим вкъщи, ваната, хладилникът, мушкатото на баба ти и много други. Експертите твърдят, че той не може да бъде спрян. Необходими са години, преди пиянството да бъде разгадано, но дори и тогава е повече от трудно и невъзможно. Защо? Има твърде много променливи като: консумация, място, настроение и градуси. За по-голяма безопасност, остави го на терасата!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
06 януари 2014 | 20:06

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g