България на 55-то място

Тези дни стана ясно, че сме на 55-то място по развитие и качество на живот. Тъжната статистика идва от ООН и понеже сме жестоко обидени на тези долни инсценировки ще ти покажем, че ние сме на първо място, но не искат да ни признаят заслугите. Ще представим нашия доклад и мотивите ни за първо място. Запомни, че има три вида лъжи: лъжи, големи лъжи и статистика! Нещата изглеждат по този начин в България.

Милионери, милионерчета и такива, които се подиграват. Отказваме да повярваме, че българите живеят с 11 000$ на година. Просто е абсурдно твърдение. Ние сме изключително богата страна и имаме най-добрите милионери. Виждал си нашите бизнесмени, които живеят на село в някоя стара и изгниваща къща. Истината е, че те притежават няколко яхти, лимузини и поне 5-6 хотела на Черноморието и Гърция. Живеят по този начин, за да има за децата, а не защото не знаят за състоянието си.

Ние сме на 55-то място и караме последни модели коли и се стремим да ги купим с всички екстри, за да докажем, че имаме пари, а те ни казват "Не, вие сте много назад!", ами предполагаме, че в Норвегия се телепортират. Надушваме поредните измами. Не може да лъжат толкова много, а това, че имаме Hennesy и 1-2 Maybach-а не се брои. Подли хора са и това е! Знаем, че ги боли, но това е картинката.

Средната продължителност на живота е 73,4 години. Това си признаваме, че е вярно, но жените живеят повече. Причината за краткотрайното престояване на Земята е, че започваме да работим от малки и да въртим милионите. Пак ще се намери някой, който да каже, че нямаме пари, но бърка! Децата започват своята кариера от 2-ри и 3-ти клас, а до 8-ми вече излизат барони в медицинската индустрия за обезболяващи.

Средното образование достигало до 10 години. Разбира се, че ще достига. Младото поколение е заето, за да провежда научни експерименти с алкохол, опиати и други вредни храни. Мъката на всички е 8-ми клас, където трябва да работят, да учат и да участват активно във всички спортни сбивания, които се организират в училище. С едно такова блестящо резюме се забелязват лесно от БГ аристокрацията и започват своята кариера в свободната борба, а завистниците им викат мутри.

Трябва да се отбележи, че българинът е ларж. Няма проблеми с работата и днес може да бъде шофьор на камион, а утре е един от най-елитните съдържатели на фолк-клуб. Янките да си гледат работата със "страната на неограничените възможности" дори и Хю Лори беше казал, че България е страна, която ражда милионери на всеки кръгъл час. Толкова сме независими, че плащаме сметките на няколко квартала, щото можем, а не обичаме да товарим нашите малцинства с такива проблеми.

Не можем да пропуснем и факта, че само ние не ревем от кризата. За гърците е криза, за германците е криза, за американците е тотален запек, а за нас е повече от перфектно. Все пак отваряме молове като баничарници и очевидно вървят с пълна пара, защото сме на 55-то място. Добре, че не сме на първо място, защото щяхме да караме служебни Veyron-и.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Daiana
21 април 2013 | 17:51

Could you write about Phsiycs so I can pass Science class?

Sean
20 април 2013 | 01:43

I'm out of league here. Too much brain power on dipsaly!

Hamza
20 април 2013 | 01:43

Hallelujah! I nedeed this-you're my savior.

КАБАК
02 февруари 2012 | 17:33

Това означава ли,че има и №56?! Ако, има-значи сме предпоследни,но ако,класацията продължава до №62,то тогава сме далече от възходящия етап на развитие-НЕ,неиронизирам само искам да припомня една статистика:През 1964г.малка България е била на №16 в света,а днешна Южна Корея-№62! Преди "9.IX.1944г.Монархо-капиталистическа-буржоазно-империалистическа-малка БЪЛГАРИЯ е имала златен лев,национална валута със златно покритие-демек, ковертируема валута!Незнам по статистика на стандарта,дали не сме били в първата шестица?! За щастие тогава не сме познавали печатниците за финикийски хартийки-световната банка,за НЕразвитие,а за поробване -/пардон"И.Н".-изпуснах си нервите/- "Световната Банка за развитие","Международния валутен фонд",а сега вече и Топлофикация,М-тел...и тем подобните"IQ"-робовладелци осъществяващи,бавен и последователен exitus над малцинството,наречено български народ! Тогава на времето идват да ни се притекат на помощ и да ни спасът от независимост...КаПе-еСеС,БеКаПе,така е започнала зависимостта ни от еСеСеСеР,но и със стандарт №16 през 1964г.

gledane.tochica.com
06 ноември 2011 | 08:42

Предсказания чрез руни, таро и много други. Разбери отговорите на най-вълнуващите те въпроси само с един клик на: gledane.tochica. com

06 ноември 2011 | 05:59


Горна Джумая от 05 ноември 2011 | 14:46

Така е, така. Само дето ние се инатим и затягаме коланите, стискаме зъби, та за 20-30 години да стигнем сегашните заплати от по 1600Е на Стара Европа. Гледайте си работата и децата... и ги възпитавайте в дух на търпение и примирение. Защото така ни искат - да плащаме, да бачкаме, да си мълчим.

баце хубаво е да си борбен ама да е подплътено с някви умения/знания. от повечето българи не става чеп за зеле

Мартин
05 ноември 2011 | 20:12

Наистина много добре написано г-н Петров

................
05 ноември 2011 | 17:37

youtube.com/watch?v=qT2R0Ym8wac

Горна Джумая
05 ноември 2011 | 14:46

Така е, така. Само дето ние се инатим и затягаме коланите, стискаме зъби, та за 20-30 години да стигнем сегашните заплати от по 1600Е на Стара Европа. Гледайте си работата и децата... и ги възпитавайте в дух на търпение и примирение. Защото така ни искат - да плащаме, да бачкаме, да си мълчим.

Горна Джумая
05 ноември 2011 | 14:46

Така е, така. Само дето ние се инатим и затягаме коланите, стискаме зъби, та за 20-30 години да стигнем сегашните заплати от по 1600Е на Стара Европа. Гледайте си работата и децата... и ги възпитавайте в дух на търпение и примирение. Защото така ни искат - да плащаме, да бачкаме, да си мълчим.

nickem
05 ноември 2011 | 14:30

Не забравяйте, че хората из Европа се гърчат със заплати от по 1500 евро, а ние тук си живеем като царе с по 500лв, даже храним по 2 деца. Нищо не знаят те за силата на българския лев.

Marto
05 ноември 2011 | 14:07

Една от най-добрите и едновременно смислени статии, които съм чел тук.

ккк
05 ноември 2011 | 12:27

Браво,чудесно описание на реалността !!!

maverick
05 ноември 2011 | 11:58

Много добра статия, отново! Да се смееш ли, да плачеш ли, точно като реалността в България...