Бивши морски пехотинци създават истинския Legion Run

Сигурни сме, че сте чували за най-различни тренировки и изпитания, които натоварват тялото до краен предел. На пролет имаме изпитания като Legion Run, но ако наистина търсите истинското предизвикателство, тогава погледнете какво са приготвили тези юнаци. Екип от 3-ма души е решил да изгради най-суровото физическо предизвикателство на планетата. Същото ще се случи на 25 октомври тази година. Така наречените Specter Series представляват преход от почти 164.8 километра. Всичко ще започне със скок от самолет, плуване в морето и после преминаването на цялото оставащо разстояние. Самото състезание не е предназначено за мъгъли, а само за отбрани булдози от морската пехота - бивши такива. Идеята е, е че хората искат да покажат, че още могат да се справят с нещо подобно, въпреки удобствата на цивилния живот. 

Всичко започва със скок в Тихия океан, предстоят около 10 километра плуване до сушата. От там се очаква да се постави пълното бойно снаряжение и да се тича около 160 километра до Сан Диего. Мисията се смята за успешна, ако господата покрият цялото разстояние за 24 часа. Обърнете внимание, че маратонците бягат около 40 километра - толкова трябва да бъде лимитът на човешкото тяло. 

Великолепната тройка на това преживяване ще бъде от Джонатан Уилсън, Робърт Молиер  и действащ морски пехотинец, чието име е просто Сий Брит (или поне така се обръщат към него). Двамата пенсионери работят за НПО, целящо се да предостави помощ на бивши военни, търсещи нова реализация или начин да се справят с цивилния начин на живот. На първата тренировка, господата са успели да изминат 48 километра в бягане, а на следващата само 28.8 километра.

Изпитанието изисква сериозна физическа подготовка и мускетарите имат на помощ психолози, фитнес инструктор и лекар, те трябва да бъдат сигурни, че атлетите ще запазят своята мотивация. Господата тренират по 5 дена в седмицата, а останалите 2 почиват, за да може да има някакво възстановяване. Когато няма тренировки, господата просто почиват, избягвайки всякакви форми на натоварване. Сънят също се държи под контрол и тренировка. 20-минутните почивки за сън ще се използват максимално за възстановяването по пътя на всички видове наказание. В следващото скромно видео може да видите на какъв тормоз ги подлагат, преди да получат първата си мисия. 

P.S.: Абе знаем, че е филм, Питър Бърг просто е използва оригинални кадри, заснети именно по време на тренировката. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!