Да изправиш училищния хулиган срещу професионален боксьор (18+)

Насилието в училище винаги е белег за проблеми у дома, защото науката отдавна е доказала, че нито един човек не се ражда зъл по природа. Хулиганът в училище никога не трябва да бъде поощряван и насилието не би трябвало да се поощрява, ала сме сигурни, че сте забелязали всички възможни нередности, които се раждат във всяка такава институция. Какво бихте направили, ако вашето дете се окаже насилникът на класа?

Някои биха го поощрили, други биха се скарали, но никой няма да намери правилната философия, доказвайки, че насилието винаги ще ражда насилие и отговорът никога не се е криел в него. Един баща разбрал, че неговият син се е превърнал в терориста на училището и редовно малтретирал по-малките от него, което го мотивирало да му даде един урок. Вместо да свали колана, да го наказва и лишава от джобни, той решил да го заведе в зала, където да го сложи в обувките на всяко момче, което същият е тормозил.

След няколко рунда става ясно, че изобщо не е приятно да сте от губещата страна, както и не би ви харесало да се изправите срещу по-силен противник. Сигурни сме, че нито една институция, която се занимава със закрила на детските права ще го одобри, но от мъжка гледна точка сме много съгласни с възпитателните методи на бащата. Насилието не трябва да съществува в училище. 

В клипа има кадри на насилие и не се препоръчват за лица под 18-годишна възраст!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Ван
08 юли 2015 | 18:50

Наистина възпитателно!