Да си поръчаш булка от интернет

Запознанствата между мъжете и жените винаги могат да се случат на някои от най-странните места, включително и в интернет. Преди много години, когато връзката се осъществяваше единствено и само чрез карти и опити на телефонната линия да се свърже с извънземни, някои хора споделиха за аномалията "Булка от интернет". Ето какво споделят хората, които са успели да се запознаят с подобни булки или съпрузи на доставените жени. 

Един приятел на майка ми си поръча булка от Филипините преди 10 години. Прекарах Нова година в тяхната къща преди 2 години и трябва да ви споделя, че всичко е много по-странно, отколкото си мислите. Той е на 80 години, а тя наближава 30-те. Съпругът е изключително интимен на публични места и не пропуска възможност да и пуска езици и всякакви други такива ужасии. Тя явно е свикнала с тази идея и през годините е спестила достатъчно пари, за да вземе още някоя роднина. 

Един от нашия малък роден град си поръча филипинка. Същият беше изключително странен и след няколко месеца се разделиха. Съпругата отиде да работи в един магазин за риба, при това в най-отвратителните условия. Когато получи минималната си заплата, започна да плаче от радост, защото никога не е получавала толкова много пари!

Братовчед на баща ми се прибра с виетнамка още от времето на войната. Все още всички мислим, че там е била проститутка. Същият братовчед отдавна почина, но неговата съпруга е още жива и въпреки, че нямаме абсолютно никаква роднинска връзка, тя ни се радва повече, отколкото на нейните роднини. Със сигурност е един от най-лудите хора, които познавам. Наистина беше много приятно да науча цялата и история. 

Баща ми реши да пробва това приключение преди няколко години. Плати всички пътнически разходи на жената, която през цялото време стоеше затворена в стаята си и от време на време се появяваше и се плашеше от мен, защото вярваше, че съм пушил трева. За краткия ѝ престой съм я виждал точно няколко пъти и след това се скриваше обратно в стаята си. През по-голямата част от времето изпълняваше всички желания на баща ми - той беше на 56,а тя на 29 години. След като се изнесох го е нападнала няколко пъти и след като извикал полиция, баща ми я качил на първия самолет обратно към родното и място.

Баща ми е с такава съпруга. Намерил я в някакъв сайт, платил билетите и докато свърши семестъра ми, той вече се беше оженил. Сега вече имам и сестра. 

Един приятел от университета направи така. Отиде на почивка и се завърна обратно с тайландка, която не говореше никакъв английски. Всичко беше добре няколко години, а след това изчезна и повече не я видяхме. Вече няколко години няма следа от нея, изостави дори синът си. Сега Джони трябва да свикне с всички шеги по негов адрес. Често се шегуваме, че сигурно я е убил, а някои дори го подозират в убийство! 

Един приятел преживя "Пустинна буря" и се върна с всички възможни психични отклонения. Посещава всички възможни стрелбища и практически не прави нищо по-специално с живота си. Един ден откри една украинка в сайт за булки и веднага плати билетите, за да дойде до САЩ. След няколко години го видях и ми обясни, че със своята любима са станали ловци на глави.

Приятелят ми Ричърд, който е пример за типичните реднеци, откри сайт за тайландки и веднага избра една от онези малки прелестни същества. Няколко години съпругата му чистеше, готвеше и топлеше леглото, а след това заяви, че има нужда от образование. Ричард спести тонове пари, за да плати семестрите в колежа. Съпругата му е лекар и прави повече пари, отколкото той някога е печелил през целия си живот. Въпреки това, тя продължава да го чака с топла вечеря на входната врата. Заедно са от 20 години и наистина ми е приятно да ги виждам!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
;'
06 януари 2017 | 15:44

Последната история ми върна надеждата, че се случват и добри неща!