Да задръстиш тоалетната на първа среща

Кое е най-важното правило, което един човек трябва да изпълнява, когато говорим за първи срещи? Винаги бъди чист? Бъди кавалер или дама (според зависи от срещата)? Нито едно от изброените, най-важното правило е винаги да разтоварваш тялото в собствения си дом. В противен случай можеш да се превърнеш в жертва като тази:

Лиъм Смит е студент от университета в Бристъл, запознал се с непозната дама, която решила след срещата да се озове у дома му, за да продължат там разговора. Нощта продължила доста приятно, докато гостенката не се извинила и не отишла да потърси необходимия отговор за природата. След кратка пауза, завръщането ѝ носило достатъчно паника и срам в очите. На въпроса какво се е случило, същата заявила, че нейното кафяво отроче не искало да отплава към океана. След корабокрушението, смелата Ваяна буквално бръкнала в тоалетната и извадила торпедото, мумифицирайки го в тоалетна хартия. Достойната викингска смърт чрез запалване също не вършила работа, особено след като всички ще разберат за загубата.

 

Ето защо признала, че изхвърлила неканения гост през прозореца. И тук идва забавният момент - прозорецът е бил двоен и една педя деляла непокорния от свобода, но това не било ясно за гостенката. Някъде между стените стояла и следата, която дамата завещала на своя домакин. Лиъм бил джентълмен и решил да намери най-доброто решение на казуса - да счупи прозореца с чук. Докато издирвал пособието, неговата любима отново взела инициативата и решила да се промуши между двата прозореца, за да спести разходите. Звучи странно, но пожарната в Бристъл е заявила, че в този ранен час просто е спасила жена, която е била заклещена между двете стъкла. Хората дори са показали снимка за доказателство, което определено помага за достоверността.

Спасението се случило след счупването на прозореца донесло разход от 390 долора - месечния бюджет на студента. И докато той самият се чудил какво ще прави и колко време ще ходи до тоалетна на отворен прозорец, съседи и приятели решили да съберат пари и да помогнат на пишман сваляча - до този момент в банковата му сметка има около 2700 долара. Лиъм е горд човек и заявил, че сумата, която надвишава ремонта на прозореца ще отиде за благотворителност. Е как няма, др**ли се крият на всеки ъгъл, кой знае коя ще ти се падне. Освен това, Лиъм е решил, че ще даде втори шанс на жената с драконово, абе сещате се, според него била доста приятна и мила жена, следователно дори и след това провинение трябва да има щастие!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
07 септември 2017 | 10:17

аааааааааааааааааа дрислааа пфуууу чи миришииииииииии