Джорджано ще пее на гръцката граница

След като Министерството на транспорта преговаряше многократно за отварянето на границите, местните шофьори предприеха нови мерки, с които да сложат край на тези протести. Шофьори от различни фирми събраха хонорар, за да използват един от най-ефикасните методи за отварянето на границите. Няколко транспортни фирми вече са платили крупен хонорар на старозагорския славей Джорджано, който ще направи специален концерт за гръцките фермери. Тираджии вече пускат клипчета от интернет на звездата, за да респектират съседите. 

"Само след няколко песни стана ясно, че протестиращите няма да понесат цял концерт! Джорджано има специфични гласни струни, с които бърка дълбоко в душата и сме сигурни, че само след първия бис ще видим как камионите потеглят безпроблемно към страната.", заяви Пешо П, който от 17 години работи като професионален шофьор.

Гърците веднага съобщили за готвената психо атака на Ципрас, който отговорил, че ще докладва за това нарушение в Брюксел. След многократен дебат по горещата линия, лично Меркел коментира часното парти, което ще се провежда на българо-гръцката граница:

"Не можем да направим нищо и няма как да спрем едно културно събитие. Песните на Джорджано са уникални по рода си, но все още не са регистрирани като психотронно оръжие. При евентуален успех ще го поканим в Берлин, за да изпее няколко песни за мир и благоденствие. Не разбираме българския народ, който не може да познае своите таланти."

След като стана ясно, че протестите могат да бъдат прекъснати, някои камиони бяха свободни да преминат границата, а Архип (гръцки фермер, който притежава 2 кокошарника и 1 прасе) отдели малко време, за да коментира създалата се ситуация:

"Не искаме да слушаме песните на Джорджано, САЩ използва подобен модел на атаки още в Панама. След като чух най-новата му песен, прецених, че е по-добре да останем гладни, отколкото да слушаме песните. Можехме да издържим на песни на Сашка Васева, ама Джорджано е висшата лига!".

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
26 февруари 2016 | 13:35

да ходи-после ката го на ебат, да не реве

p e c h e l i o n l i n e
25 февруари 2016 | 19:26

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 44 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE