Една история за (непред)умишлени гафове и (не)успешни ремонти

 

Българинът разбира от политика, футбол и... ремонти. Това изобщо не е нещо, което можете да отречете, камо ли пък да успеете да оборите.

Да вземем например бай Георги (от шестия етаж с голфа, а не оня от втория с форда). Миналото лято реши, че вентилацията на тоалетната му не работи добре.

Подозираме, че това има нещо общо с бобената диета, на която го подлага леля Марийка, но никога не са ни канили на вечеря и не можем да го потвърдим.

Та бай Георги не викна майстори (онези ужасни хорица, които живеят на бира и отсрочки), а реши сам да се справи с проблема. И къде мислите, че се намира отдушникът в момента?

Сигурни сме, че нито едно от предположенията ви не включва отговор: стълбищната площадка.

Днес такива аромати се разнасят, че изведнъж всички започнаха да си плащат асансьора.

Та така. В наши дни поне софиянци имат шанса да се разграничат от подобни (непред)умишлени гафове, благодарение на Domserviz.bg.

Това е платформа, работеща под формата на абонамент, която ни помага да се справим с всички повреди и ремонти у дома, без да прибягваме до собствените ни инструменти (90% от които изобщо не знаем за какво служат).

Можете да избирате измежду няколко различни пакета, съобразени с индивидуалните нужди, като единично посещение; пакет за два ремонта на апартаменти и къщи; пакет за четири ремонта на апартаменти и къщи и пакет за четири ремонта на входове, офиси и магазини.

Екипът от специалисти на Domserviz (в чийто речник са забранени думите бира и отсрочка) покрива широка гама от повреди и проблеми, с които ни сблъсква ежедневието - те възлизат на повече от 100.

Повече можете да откриете тук.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!