Една среща с М-р Вселена може да ви мотивира

Още един мъж хвърля камък по хората, които вярват, че наднорменото тегло е свързано с гените. Адам Фостър е бил на 16 години, когато е бил най-тежък и закръглен. Въпреки здравословната диета, която майка му е направила, Адам все още не можел да намери решение и желание за тренировка. Младежът днес е на 25 години и е на 13-то място в света по чиста мускулна маса и никой не може да си го представи като човек, който някога е бил с наднормено тегло.

Културистът признава, че е започнал да тренира, когато е гледал WWE. След известно време започнал да се храни малко по-здравословно и започнал да тренира повече. Животът му се преобърнал, когато се срещнал с М-р Вселена Еди Елууд. Еди мотивирал достатъчно Адам, за да започне да тренира отдадено и да започне протеинова диета. Диетата и тренировките са променили живота му, защото времето за компютърни игри било заменено за време с тренировки. Можете да намерите Адам в неговия YouTube канал, където дава сериозни съвети за тренировки, както споделя и собствената си тренировка. М-да, всичко е ясно, това момче има сериозни гени!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
човек
20 септември 2015 | 09:43

Също съм чел, че- в Теория на Големия взрив и т.н -не става ясно, как се е появила Вселена в началото, как се е появила температурата във Вселената ,как се е появила първата молекула (и това от което молекулата - е била съставена) и/или молекули и т.н във Вселената ( без да има кой да създаде тях)- защото видимо нещо съществуващо не може да се появи от нищо- Вселената не може да се появи сама от нищо, нито материя е създала материя (защото и нея трябва да създаде някой)- Вселената можеда бъде създадена само от нещо, което е съществувало винаги (иначе винаги ще се питаме- а кой е създал него, а него и пак ще стигнем до извода, че в началото трябва да има нещо, което е съществувало винаги без някой да го е създал) преди Вселената (без някой да го е създал) и то нещо, което не е материя (защото и нея трябва да създаде някой)- така, че единствения възможен вариант е Вселената да е създадена от Дух, който е съществувал винаги (без някой да го е създал) и винаги ще съществува- както в Библията е описан Бог - пиша, това уточнение, само на базата на нормалната логика.

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
17 юли 2015 | 16:11

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g