Една жрица показва всички белези на кръшкача

Изневярата е една цяла наука, която може и никога да не бъде изучена до край. Това със сигурност няма да е най-доброто, което една жена може да изживее, но много често се случва. Ето защо 29-годишната Клер Оук-Смит, бивша жрица на любовта, споделя основните белези на кръшкача в една връзка. Трябваше да каже всичко, не успя да запази тайната... 

Най-честата причина за изневяра, според дамата, е кризата на средната възраст. Клер вярва, че мъжкото съсловие отчаяно се опитва да върне младостта си с по-млада жена и буквално си губи ума, когато получи подобно внимание. Тя вярва, че липсата на положителни емоции води до гоненето на млади жени, а изневерите идват, когато бързите коли не успеят да задоволяват мъжкото его. Ето какво сподели опитната жрица в своя "скромен" опит:

Ако мъжът остава до късно през нощта и предпочита да се занимава с много други чудеса, отколкото да дойде в леглото, това определено е червена светлина. Нощните Skype сесии са идеални, когато всички спят. Цялата редакция изневерява, след като спестихме пари от пиене за Uncarted 4, а после ще идват и други причини за същото.

Рязката смяна на интереси и музикалния вкус, чийто произход преди това е бил анатемосан, трябва да бъдат сериозен знак. Влиянието върху възприятията може да идва от някоя друга, чието мнение се оценява. Освен това Миле Китич може да омръзне и на най-коравите фенове. 

Заключването на телефона, смяната на паролите и криенето на всички останали устройства към интернет, е още един знак, че има нещо гнило. Или просто вече ни омръзна от обясненията "Коя е тази и онази!". В днешно време е елементарно да се сдобиеш с друг телефон, защо да заключваш официалния? 

Сарказмът е тайното оръжие на лъжеца или поне в това вярва Клер, след като е прекарала много дълго време със своя обвързан партньор. Хитрите отговори маскират някои неудобни въпроси. Както и искреното мнение за хора, които са лицеприятни колкото Хитлер. Сарказмът е мъжкото тайно оръжие и от него не можем да се лишим. 

С промяната на обкръжението се наследяват и някои нови маниери, термини и "шеги". Имайки предвид колко е трудно да разбереш днешните терминологии, Клер наистина е далече от истината. 

Промяната на външния вид никога не е случайна. Новите дрехи, диетата и посещенията във фитнеса демонстрират присъствието на нова мотивация. Дами, ако мъжът Ви най-накрая реши да смени боксерките, носени от последния албум на Лили Иванова, червените светлини трябва да светват навсякъде. Пък и е ясно, че мъжкият гардероб разполага с 3 любими тениски и някакви дрехи, които просто не се носят. Това е положението. 

Колкото и да искаме да можем повече, две жени са предизвикателство особено за шугър татковците. Без енергия и либидо на Лили Иванова, половите ангажименти може да се изпълняват другаде. Учените са открили една щастлива грешка в лицето на виаграта, за да може да бъдем на висота при нужда. Имайки предвид какъв мираж може да е сексът, шансовете това да бъде забелязано са абсолютна нула.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
23 август 2016 | 20:32

Джо, ти си прав само за физическата изневяра, която не се брои. Мъжът не си сменя музикалните вкусове, гардероба, паролите и стила на говорене само щото е срещнал навирена опашка. Всичко туй е арсенал на пощръклял позастарял пръч, който иска да се докаже.

Джо
23 август 2016 | 13:40

Това нещо е вярно ама...гледано от към 5-тата врата на колата! Изобще...докато лисицата не си навири опашката, няма изненади! Скъпи дами, за съжаление първата крачка винаги е била ваша...нали все пак сме кавалери!

23 август 2016 | 12:44

Жрицата е права на 100% за мъжа на средна възраст, който покрива целия норматив.

:)
23 август 2016 | 11:51

Вярно е да. Аз съм жена, ставам по-рано от обичайното, за да се наглася, отделям повече време при подбор на дрехи и грим. Слушам повече музика. Подозирам че и мъжът ми си пада по колежка - прекарва повече време пред огледалото, отскоро си заключва телефона с някакви кодове. И какво ли още не.

:)
23 август 2016 | 11:49

Вярно е да. Аз съм жена, ставам по-рано от обичайното, за да се наглася, отделям повече време при подбор на дрехи и грим. Слушам повече музика. Подозирам че и мъжът ми си пада по колежка - прекарва повече време пред огледалото, отскоро си заключва телефона с някакви кодове. И какво ли още не.

23 август 2016 | 08:35

О, вярно е, особено за дрехите!

аз
23 август 2016 | 08:18

Страшна простотия. Особено това за дрехите...

22 август 2016 | 16:06

100% вярно!!!