Електрифицирането на вагината не е здравословно

Виждали сме всякакви начини за сексуално задоволяване, подкрепяме алтернативите, но винаги сме вярвали, че ще видим това. Млада дама е решила да провери какво е точното чувство, когато пусне ток на своята вагина. М-да, не сме сигурни какво се е объркало с жените тези дни, ала от научна гледна точка е интересно да се разбере какво се случва с женския полов орган. 

Отказваме да споделим видеото, защото някой няма да го погледне с окото на антрополог и изследовател, но пък ще покажем само леки кадри и ще спестим виковете от болка. След електрификацията е видно, че дамата не може да се изправи от болка. Видеото събира около 81 000 гледания в YouTube и със сигурност се повишава, но пък ще остане светъл пример за следващите поколения, които потърсят отговор на въпроса "Каква друга глупост може да се сътвори за интернет?".

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
06 декември 2016 | 16:21

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 52 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE