Фактори, които влияят на нервната й система

Връзките винаги водят със себе си и жертви. Трябва да си го разбрал до сега, след като си минал през първите няколко скандала с жената. Причината за всичко това е, че вече си предал крепостта и ще трябва да се приготвиш за промени в навиците, които си правил цял живот. Едва ли има човек, който е готов да направи всичко за жена си, освен ако не е комбинацията между Анджелина Джоли и Ирина Шейк, но такава няма и съответно изключенията не съществуват. Виж списъка, който британските учени представиха, след сериозен разпит на обвързани двойки от година до три години. Напомняме, че партньорите са под един покрив, а ако си я изпратил да живее при мама и тате, тогава можеш да пропуснеш този материал. Всички останали могат да се запознаят с нещата, които дразнят най-много една жена и водят до безсексие - другото име на ада.

Тоалетната хартия

Животът с жена отнема най-ценното - облекчаването на отворена врата, което все още можеш да правиш, но някак си ти е неудобно. Няма мъж, който да не е излизал от тоалетната със свалени гащи, за да вземе малко "ценни книжа", някои индивиди са минавали и през гостите, (Пешо, за тебе говорим) което е оставило трайна следа в къщата. Нямаме проблеми с поставянето на ново руло хартия, но скоростта, с която жените я оползотворяват е само признак, че ще си поредния човек с отчаяни опити за закупуване на завод "Белана". 

Дърдоренето

Приказката за романтичните истории, свалянето на звезди, както и сексуалните завоевания, не казвай нищо за сестра й, нямат край - това е само през първите шест месеца. Времето изтича и осъзнаваш, че говорите едни истории отново и отново като стара плоча на "Балкантон". Това дразни женския пол, дори и вицът да бъде хубав. Нервите са в следствие на това, че вече не я слушаш и просто използваш оралните контакти, за да запълниш времето, преди да запълниш нея. Не го препоръчваме, защото гадините слушат. 

Чистенето на ушите

Смятахме, че сме единствените хора, които се вманиачават по това упражнение, но се оказа, че английските гърли също имат проблеми с изхвърлянето на клечките за уши, които могат да открият на най-откачени места. Подобен акт може да се превърне в досаден навик и препоръчваме да го следиш, но по-важното е да не даваш повод на милото да бучи, защото не си изхвърли пособията.

Закъсненията

На първата среща си точен, на втората среща загадъчно закъсняваш с 5 минути, а на третата си много точен и я целиш в окото, а след това изоставаш като оригинален Casio от Илиянци. Всяко закъснения се смята като омръзване и отегчение от нежния пол - те вярват, че са ти омръзнали и това ги разстройва и следователно ще се гушкате много, а после ще заспи и ти пак ще останеш с патка в леглото, две, ако броим и ерекцията. 

IT поддръжката

Тук страдаме най-много за програмистите, които трябва да се приберат при втората си работа. Жените винаги ти дават зелена светлина, когато избираш техниката им, но ще трябва да бъдеш и техният вечен техник. Има моменти, в които не искаш да преинсталираш Windows, не те интересува защо телефонът им забива и какво точно означава Fatal Error. Какво се крие зад тази логика? Ти си мъжът и ти трябва да се занимаваш с всичко, което мига или показва надписи на английски, включително и пералнята, която се стартира с елементарно "Hello"! Уважаеми дами, писна ни от вашите емот икони за фейсбук и игрите, които само помагат за бъгове в системата. 


Странните звуци

В тях влизат специалните ефекти на газове, издухването на носа, скърцането на корема, дъвченето на хрупкави храни и много други. Признаваме, че е трудно да пуснеш гълъбите в стаята, когато милото обикаля със сонарите и гайгеровия брояч. Дори и най-тихата въздишка през твоя ремус може да я активира и да свали веднага интелектуалната ти защита - превръщаш се в истински тъпак, без право на подостряне. Предлагаме да се разхождаш по терасата, за да "погледнеш колата", "провериш дали съседа не се прибира" и т.н. Освен железни нерви и кървящ полов орган, жените имат и обонянието на хрътка, което никога не ги подвежда - разпознават поредния ден, в който носиш тези чорапи и знаят, че ти се изпусна в автобуса снощи, апропо, всички разбрахме! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
27 февруари 2014 | 15:39

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g