Гарантирани събития за българската жена на 8-и март

Днес мислехме да напишем някой по-забавен текст за българските жени, за онези героини, които променят живота ни за добро или лошо, правят ни диви и щастливи и като цяло внасят не само красота в живота ни, но и топла мусака, за която можем да преобърнем света. Разбира се, щяхме да го напишем, но след като се оказа, че дори най-нежния и красив женски празник се превръща в острие на феминизма и трибуна за атака на българския мъж, решихме да променим малко сценария. Излишно е да казваме, че през последните няколко години, същият се превърне не просто във фалшив герой, но и в абсолютен ходещ изрод - вредител на нежния пол. Статистиката ни показва нещо съвсем различно, а и скромните наблюдения объркват много негативните изказвания:

1. Днес броят на мъже с цветя превъзхождаше 5:1 броя на мъжете с бира. Броят на мъжете с бира и цветя дори не го коментираме.

2. SPA институциите, фризьорските салони и всякакви други разкрасяващи процедури се пръскат по шевовете, защото някои мъже не обичат да подаряват просто цветя и плюшени задници.

3. 0 ще е броят жени, които ще си тръгнат от офиса без цвете, подарено от колега - някои дори минават отвъд традицията и подаряват сладко. Ако все пак има жени без китки, то най-вероятно няма мъже в този офис - съжаляваме. 

4. Свободни маси в заведение за 8-и март няма - това е в следствие на лошото отношение на българския мъж, нали? 

5. 0 ще е броят на жените, които ще прекарат и секунда в кухнята, ако се окаже, че техният мъж не е успял да се пребори за маса в заведение. Същият най-вероятно ще е направил вечеря и ще се е опитал да сготви мидите Сен Жак с рагу. Спокойно, сам си е викал повече, отколкото някакви истерици в кухнята. 

6. Шансовете за събуждане с рози също е висок, да не говорим и за преспиването с такива.

7. Родните пазари отбелязват изключителен ръст в продажбата на ароматни свещи, балони и бельо. Емблематичната връзка между тези три аномалии никога не е била разкрита. 

8. Броят отворени врати пред българската жена спокойно ще надхвърлят броя на вратите, през които е минала английската кралица. 

9. Да видите мъж, носещ жена си на ръце през локви е повече от нормално, без значение от килограмите на своята половинка. 

10. Нито една жена няма да е дебела в своята рокля, дори и да е такава. 

11. Прогнозата за покупка на ботушки, сандалки и други дрешки и макиаж от мода е повече от благоприятна, проверихме от Емо Чолаков.

12. Възможността да се разминете с нечия принцеса и кралица е 100%. Нека не забравяме, че всяка българска жена днес има кралски почести и синя кръв. Същите добродетели ще бъдат налични утре и във всеки следващ ден, щом наистина питате.

13. Една българска роза няма да бъде достатъчна за демонстрирането на високата оценка на нежния пол, затова мнозина ще заложат на букета, както и на цветната еуфория. 

14. Макар и довечера улиците да бъдат пълни с жени, достойни за модния подиум по целия свят, най-красивата жена ще е тази, която родният българин си води и никоя друга няма да може да я измести. 

И не забравяйте мили дами, не е важно колко рози ще получите и колко подаръка, а само с какъв мъж сте. Напомняме, че същите са на изчезване, затова дръжте здраво, вашите приятелки - хиените очакват само една грешна стъпка от Вас, за да налазят.

 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
08 март 2018 | 20:57

Менове, днес не сте вие! Разминахте се с дежурното оплюване на жените, обичайно за 8ми март! Не може да бъде! БЛАГОДАРИМ!!!