Гарантираните неприятни изненади в половия живот на мъжа

Активният полов живот може да доведе до огромно количество житейски опит. Преди всеки мъж да осъзнае, че пътят на Хю Хефнър и Чарли Харпър е много по-труден, отколкото изглежда. Грешките по пътя са закономерност. Преди да решите, че всичко лошо може да се случи на вас, представяме онези гарантирани изненади, случващи се на всеки мъж в съзнателния му живот. 

Изборът на грешната жена

Каквото и да говорим, мъжът е роден да взима грешните решения - от създаването на атомната бомба до изборът на евтини диетични продукти в магазина, които водят до чести посещения на тоалетната (никога не ни се е случвало). Мъжът има време да направи двете си най-големи грешки - изборът на кола и изборът на жена, но с тази разлика, че винаги можете да купите друга кола, докато обвързването остава малко по-скъпо удоволствие. Добрата новина е, че всеки истински мъж има достатъчно приятели за намразване, когато започнат да му обясняват, че е избрал грешната. Лошата новина е, че много малко разбират чувствата ви и остават лоялни след фиаското. 

Печеленето на внимание

Един от най-важните уроци, научен по трудния начин, е осъзнаването, че с демонстрацията на финансовото ви състояние ще привлечете грешните хора. В основата на всяко зло се крие жестоката комбинация от пари и жени, а доброволното им съчетаване все още се смята за престъпление срещу човечеството. Основният мотив започва с илюзията, че сте единственият човек, който вижда женската красота, както и единственият, който може да закупи атрактивни и лъскави подаръци на кредит. Статистиката показва, че можете да спечелите сърцето на една жена, когато финансовото ви състояние осигурява място в редиците на Times за най-влиятелни личности на планетата - ето и доказателството. Имаме лоши новини, ако през последната година не сте прекарвали времето си в планирането на годишната почивка, изборът на цвят за новото Bentley и изборът на нова вила в Монако. 

Ерекцията, превърнала се в илюзия

... въпреки всичката практика. Чудото се е случило, постарали сте се да създадете романтичната обстановка, намерили сте правилния подход, озовавате се в леглото, тя носи своето съвършено сексапилно бельо и точно в тази съвършена среда се оказва, че титулярът няма да работи и плановете за хеттрик пропадат. Статистиката показва, че в такива ситуации сме склонни да правим няколко грешки:

1. Да отрежем партньора, за когото се блъскахме толкова време. Евнусите също живеят добре, нали?

2. Да потърсим сексуални стимуланти в секс шоп, осъзнавайки, че вече не се продава виагра.

3. Да закупим синьото хапче от непознати хора с идеята, че та са много добри наши приятели и никога не биха дали повод да се усъмним в тяхната жертвоготовност. 

Резултатът от трите блестящи идеи никога не свършва добре и евентуално може да причини по-сериозни заболявания. Пропускаме да отидем на лекар, който разбира повече от всеки друг човек на планетата и е прекарал около 5-6 години в изучаването на човешкото тяло. На него трябва да се доверим и е логично да го направим, ама само след крупната инвестиция. 

Бъдещите бащини вълнения

Господа, всеки е имал тези съмнения и дори е ходил до аптеката за популярното хапче сигурност, след като е изтървал плувците в грешния басейн. Проблемът на модерната медицина се изразява в това, че чудотворното хапче може да предложи сигурност и протекция от 18-годишна издръжка само веднъж или два пъти на година. Главоболията започват, когато сте били с протекция и се окаже, че червеният влак побеждава БДЖ по закъснение. Вече започвате да мислите за име на детето, подготвяте се психически с идеята, че ще трябва да обявите съдбоносната грешка и дори да се преструвате, че всичко е било планирано, отписвайки бъдещите планове за тунинг на колата, създаването на собствена компания и замразяването в камера и изстрелването ви към Марс, където смятате да колонизирате планетата. Ще имате достатъчно време за отправяне на молби към вселената, докато не осъзнаете, че и най-малката промяна на климата може да влияе на месечния цикъл на жената. Ритуалът за потвърждение на страшните новини се изразява в закупуването на тест за бременност и чакането на няколко хилядолетни минути пред банята, докато в главата ви се върти противното: "Жоро е невинен!". 

Подозренията в изневяра

Обичате ли някого, значи ще го ревнувате и съответно ще го подозирате в изневяра. Благодарение на модерните технологии, мъжът се превръща в по-обсебващо същество от най-дивите кошмари на Стивън Кинг. Опитът и нуждата ни принуждава да започнем да издирваме начини за логване в нейния фейсбук, четенето на съобщенията й, инсталирането на софтуер, който ни показва нейната локация (има такива) и осъзнаването, че на точно тази улица никога не е бил построяван китайски ресторант. Добрият стар Йода отдавна е казал, че страхът не води до нищо хубаво освен до тъмната страна на интернет, където можете да видите любимата в домашен порно клип. В корена на всяка изневяра се крие обсебващото притискане и постоянното обвинение към другия - това важи и за двата пола. До изневярата се стига, когато на един от двамата му омръзне да бъде виновен и създава достатъчно причини, за да бъде виновен. В човешката природа отдавна е закодирана изневярата, просто не е необходимо да ускорявате процеса. 

Осъзнавате, че болестите по полов път изобщо не са забавни

Господа, от името на мъжкото съсловие сме длъжни да споделим, че в серията на адските мъки сме осъзнали болката от:

1. Уринирането през тунел от бръснарски ножчета.

2. Диви и денонощни обриви.

3. Консумация на повече хапчета, отколкото пие пенсионер на 80-годишна възраст.

Защо се стигна до тук? Първо винаги вярваме, че това не може да се случи на нас, все пак сме благословени от късмета и имаме доверие на всяка жена, включително и тази, която срещнахме снощи в тоалетната. Доверието превръща добрите хора в будали, а после и в клиенти на аптеката, които по-късно ще мажат члена си с най-различни кремчета с надеждата, че всичко ще мине бързо и безпроблемно. Повярвайте ни, понякога 3 лева могат да спестят сметката за 200 лева, но вие избирате. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!