Геймър приспа приятелката си, за да може да играе на Playstation-a си

Господа, винаги сме казвали, че една жена не трябва никога да застава между мъжките страсти, затруднявайки партньора до достигането на пълната нирвана. Доказателството на това твърдение идва под формата на 23-годишен германец и неговата безкрайна любов към видео игрите. Любовната връзка между мъжа и Playstation-a е легендарна и нека не забравяме, че датира от 90-те години, когато малката машина не можеше да ни разочарова по никакъв начин. Човекът решил, че може да се отърве от дрънкащата и досадна приятелка и по тази причина поставил 4-5 капки приспивателно в нейния чай.

Резултатът от това начинание довел до 10 часа спокойствие, защото 24-годишната дама спала чак до обяд на следващия ден, а в следствие на това не можела да работи нормално в офиса. Тайната едва ли щеше да бъде разкрита, ако жената не дала положителна проба за взимане на забранени субстанции. Дамата била изненадана и след това разбрала, че нещо не е в ред. Приятелят си признал грешката, но след това получил зелена светлина и останал само с любимата си конзола. Съдът наложил глоба от 500 евро, защото взимането на приспивателни не може да причини никакви дълготрайни здравословни проблеми. Инцидентът се е случил през август, миналата година, но едва сега има гласност! Цяла година сме живели в илюзия, а сега да намерим лекарството за 10-12 часа спокойствие и Fifa 15!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
ппп оним
29 декември 2016 | 13:46

според мен нетрябва да приспива своята приятелка за да играе видео игри просто меже да каже че излизал с приятели и да отиде да играят а по добре да каже че щтял да спи о някои приятел и да играят с неговия приятел воже и да вдигнат купон и да поканат още приятели и това ще е по зрялостно поне а за бих направил така

Печели Пари
11 юли 2015 | 14:50

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g