Глупавите рекорди на Гинес

Има рекорди, които наистина са достойно за уважение от хората на Гинес. Някои хора изкачват Еверест без крайници, други се отдават на моторните спортове и се стремят да докажат, че няма нищо невъзможно. Има една рекордна секция, която трудно би могла да се отбележи в книгата, но по-настояване на рекордьорите, както и на познатите им. Ето защо отделяме няколко реда за хората с уникални постижения!

Наградата за най-много изгасени свещи с газ от ануса (няма по-добър начин да я назовем) се пада на филипинеца Джерард Джеси. По закон, газовете трябва да бъдат изпратени с тръба до пламъка и нашият герой успял да се справи и с 5-те, а най-добрата новина е, че дори не му се наложило да сменя гащите. Разбира се, рекордът трябвало да се направени на проветливо място по технически причини. Мислиш ли, че можеш да го победиш?

Не сме вярвали, че желанието за рекорди може да достигне до такава величина, но ето какво се случва, когато много искате да бъдете в книгата. Г-н Кърби Рой е решил да получи най-сериозният ритник по орехчетата. Ето защо е нает и Джъстис Смит, който рита със скорост от 35,2 км/ч. Не сме сигурни дали има друг мъж с толкова железни кохонес, но подозираме, че никога няма да поискаме да видим този рекорд - със сигурност ще е много болезнен!

Най-гръмогласната жена може да вика само със 129 децибела. Аналиса Фланаган е преподавателка от Северна Ирландия и е регистрирана още през 1994-а година, крещейки "Тихо" с цели 120 децибела, а през последните години продължава да прави точно това. Представи си, че това ти е тъща... Колко говорителя ще са ти необходими, за да успееш да вземеш думата?

Най-бързото оправяне на леглото става точно за 74 секунди. Рекордът е на Андрея Уорнър, която със сигурност е вгорчила живота на много хора, доказвайки, че винаги има време за изпъването на чаршафите. Рекордът включва поставянето на нов чаршав, одеяло, възглавници и второ одеяло и коверт за леглото. 

Ако се чудите колко охльова трябва да поставите на лицето си за рекорд - 43. Фин Кехелер е направила точно това. 11-годишната ученичка от Юта решила да покаже колко добре се справя със задържането на слузестите същества и дори ги накарала да не мърдат през следващите 10 секунди. Все пак са отбелязали постижението като безполезно, но това е друга тема.

Най-голямата сватба на кучета се случва през 2007-а година и около 178 животинки променят своя социален статус. Спокойно, лудите по-късно са били затворени.

Лии Стюарт е прекарал 16 години в печатането на чисталата от 1 до 1 милион, но не използва цифри, а изписва числата с думи. Защо го е направил? Ами просто може и очевидно не е имал друга работа. 

Кралят на глупостта е Ашрита Фурман. Той има най-много глупави рекорди в книгата на Гинес. Някои от тях включват цели 27 000 заешки скока, избягването на най-дългата миля, докато балансира с бейзболна бухалка, както и скок върху най-малката пого пръчка. Тоталният брой рекорди е 551. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
02 август 2021 | 20:19

p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
23 септември 2016 | 11:06

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 49 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE