Грешните женски реплики

В следващите дни ще превърнеш къщата в една малка мека на Олимпиадата, но Евро 2012 беше съвсем скоро, така че много добре знаеш за какво ти говорим!

Има едно нещо, което не искаш да преживяваш, и това са невероятните коментари на женската аудитория, докато е в стаята! Чинно докарахме всички колеги от профит и споделихме най-големите лафове, които се раждат по време на футболните интриги в дома! Всяка реплика се наказва с червен картон и командировка до мола за още заралийки в зелена бутилка! Забраняват се следните коментари и реплики, докато върви футболен мач!


1. Мило, нали нашите не играят? Защо си се развикал така?

Ама разбира се, че нашите не играят, но това не означава, че не се кефя на играта на момчетата! А ти що ревеш на "Листопад", а? Вярно е, че не е български филм, ама все едно ти участваш в тая тъпотия! Всеки си има неща, на които се радва, но не може да си ги позволи. И аз се дървя на съседката, ама нямам 740i, за да я повозя! Други въпроси мило?

2. Нали знаеш, че не те чуват и защо ги псуваш толкова?

И майка ти не ме чува, когато я соля, ама на мен ми става по-добре! И за какво си се наредила тука да киризиш? Я бързо една мусакичка и да приспиваш децата! 

3. Може ли да сменим за малко канала, докато обядваш? Ще дават "Дързост и Красота"!

Може, разбира се, а после може ли да те сменя със сестра ти, която няма задник като цистерна? Сигурен съм, че ще го даде! Ще бъде ползотворно и за двамата.

4. Защо този стои постоянно в засада?

Напусни по най-бързия начин! Аз ще ти дам малко време, преди да заредя пушката, а после ще видим ти дали няма да седиш под прикритие! Остава майка си тук - тя няма шанс за оцеляване!

5. Мило, довечера имаме годишнина и ще те помоля да се отлепиш от телевизора!

Мило, довечера има мач и мога да ти отделя 15 минути за едно куики, щото не ми се слуша коментара на Дикова, която не може да играе и народна топка. Хич не ме боли за годишнината, но можеш да ми запалиш една свещ като минаваш покрай църквата, че те търпя вече 20 години! Ако има още нещо ще ми се обадиш, че сега бързам до букитата, че имам щастливо предчувствие!

6. Стига вече с тези мачове! Искам да правим нещо заедно или се изнасям!

А, ще излизаш ли? Добре, аз ще помогна на майка ти да се търкулне по стълбите за компания! Може да се върнете към август, когато се надявам, че страстите ще са приключили. Да, чао и да не ми се обаждате и пишете, че съм концентриран много! Звъннете на Пешо, ако никой не ви отваря! Той не е фен на футбола! 

7. Вече цяла седмица спиш на дивана! В апартамента има спалня и нормалните хора спят на нея!

Разбира се, че има, но като се нанасяхме не искаше да сложим телевизора там! Сега ще спя още един месец на дивана и недей да обръщаш внимание на празните бутилки по земята и петната по покривката! Утре е събота и ще се вдигна, за да можеш да почистиш спокойно и няма да ти преча! Може да отида да коментирам играта с приятели! 

8. Искам да идем някъде довечера и да прекараме малко време заедно!

Няма никакви проблеми! Кръчмата до нас е изкарала огромен телевизор, а знам едно заведение, в което са поставили проектор, за още по-голям кеф! Избирай едното и довечера сме там, а и Пешо искаше да пием бира, което е идеалното време да се видим и с него, че се забравихме! Сякаш беше вчера, когато викахме на тъпата дузпа! А, верно беше вчера! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Dalisson
17 ноември 2012 | 13:01

Hey, you're the goto eexprt. Thanks for hanging out here.

?
05 септември 2012 | 00:51

тъпоооо