Хората, които го счупиха

Всички сме чували за секс контузиите, всички знаем, че това може да боли и да остави травма за цял живот, но никой не вярва. Защо? Просто не искаме да допускаме подобни възможности, а и нашият герой винаги е бил каляван като най-коравата стомана. И все пак се оказва, че твърде много напрежение може да бъде негатив за героя. Ето няколко случая, в които членът е предал своя собственик. Коварно е, знаем, ала такъв е животът! 

Принц Яшуа

Това е човекът, който прекратява своята порно кариера. Човекът искал да покаже всяка подробност от бизнеса на новата звезда Бетани Бенц. Принцът споделял, че двамата не са били синхронизирани и в един момент чул болезнения звук и кръв, която бликала като фонтан. И до днес режисьорите споделят, че всичко много зловещо напомняло на сцена от "Тексаското клане". След няколко часа в операционната, както и 60 дена за възстановяване, Яшуа се завърнал за втори дубал и през 2013 година отново успял да го счупи. Агенцията се опитала да намери около 32 000 долара, за да помогне за абсолютното възстановяване. Оказало се, че събраните пари са едва 3 700 долара. След поредното закърпване, принцът трябва да бъде много внимателен!

Индийски неприятности

Мъж от Делхи чул зловещият звук, след като се опитвал да задоволи ненаситница в последните няколко часа. Последвала и зловещата болка, която го накарала да започне да крещи като ранено животно. Лекарите успели да помогнат, но препоръчали на всички с подобни болки веднага да се озоват в болницата. Бързата реакция може да помогне за възстановяване и сексуалната дисфункция. 

Щом го правят в порното, можем и ние

... това са си мислили двама виетнамци, които явно са попаднали на абонамент от Brazzers. През 2014 година, господата решили да тестват наученото върху своите партньорки. Интересното е, че дамите не се оплакили, но в една и съща вечер, двамата се озовават в спешното отделение. В следствие на този инцидент, порното вече излиза с предупреждение като на WWE - оставете това на професионалистите. Не мислете за принца, той не е от професионалистите. 

Трагедията на Алън Парк

Човекът изживял своя крах, когато се опитвал да покаже всичко научено в порното. След като се раздавал до абсолютния максимум, неговата любима чула безпогрешния звук на чупене, който често се срещал и в китайските кино тупалки. Легендата разказва, че след този звук се чули и виковете на трагедията, които събудили съседите, дошла полиция, която идвала по сигнал за домашно насилие. След това дошли и 8 болезнени седмици (представете си как звъните на шефа, за да му кажете защо няма да сте на работа). Към допълнителната мъка не трябва да забравяме, че Алън е трябвало да бъде превързан и обездвижен в гипс, за да може да зарасне. Мъката е невъзможна...

Европейски неприятности

Стийв Хордън е 37-годишен любовчия, който още ще помни миналата година. Сексуалното въздържание не му е помогнало особено, след като самият той станал жертва на коварната вагина. Самият той огледал себе си след инцидента и установил, че освен счупване има и сериозно количество синини. Човекът дори направил снимка на инцидента, но в името на мъжкото благо отказваме да я публикуваме! Освен това се наложило отстраняването на кожа, за да може да се извърши операцията. 

Съдът

Редно е след толкова жестока щета, мъжът наистина трябва да потърси някаква отговорност на дамата. Ето защо съдът в Масачузетс си спомня едно интересно дело от 94-та година. Г-н До съди своята половинка а контузия при поза, която и двамата са практикували. Делото продължило до 2005-а година, когато журито и съдията решават, че действията ѝ не са предизвикали по никакъв начин нараняването. 

Случва се и на майсторите на спорта

Рей Албе е един от професионалистите в ММА, както и участник в Ultimate Fighter. С такава тренировка и добра физика, човек би допуснал, че атлетът няма да стане жертва, но уви - 10 шева в спешното отделение на малайзийска болница. Оказва се, че приятелката му решила да скача малко по-силно и резултатът бил счупването на кост. Кръвта била навсякъде. В края на операцията, Рей споделя, че е можел да усеща члена си, сякаш е откъснат и хвърлен в огън. Освен това му било забранено да се възбужда, защото имало опасност от късането на шефове. В следствие на това започнал да пие хапчета. След инцидента, неговата приятелка никога повече не се качвала отгоре (разбираемо). Освен това, същата гарантирала и тройка за реванш. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Marge
04 май 2017 | 04:52

Hi JFL, Thanks for these links.sorry for not responding to yr earlier posts sooner. I have been so busy. I’m now embarking on a research project on the Greater Mekong Sugiberon..most likely I will focus on currents issues (e.g. border conflicts, refugees, nationalism) in comtemporary literary works from this region. Plan to use short stories or poems which have been translated into English. I ‘ve just submitted my research proposal, not sure if it will get through or not. If they approve it, I will start working on it this summer. Looking forward for more of yr posts/links abt this region:-)