Хората, които не искаш да срещаш в бара през лятото

Лятото е сезона на новите запознанства, новите емоции и дори новите екстремни преживявания. Никога не си искал много от този вид мероприятия, а само добра компания, хубава музика и любимия алкохол. Другите фактори са променливи и върху тях не можеш да влияеш особено. Нека не забравяме, че не сме сами на планетата и много често можем да срещнем хора с невероятни негативни качества за убиване на доброто настроение. Тяхното присъствие в компанията е само по една причина - при вас има жени, а времето им подсказва, че сезонът за чифтосване е дошъл. Виж хората, които със сигурност си срещал поне веднъж на сезон!

Успешният човек

Не говорим само за пари, а за душевните преживявания. Този индивид е попаднал на три реда с азиатски мъдрости през целия си живот и спокойно може да конкурира Буда и Наруто в духовното израстване. Неговата мисия е да бъде по-голям от теб, без значение в какво. Ти си вдигнал 150 км/ч на магистралата, той е вдигнал 415 км/ч. Ти си успял да вдигнеш 100 килограма от лежанка, той вдига половин тон с една ръка. Ти си имал разтройство, той е имал диария. Успешният обича да си мери пиш гордостта с останалите, без да осъзнава, че никой не се интересува от социалния му статус и се опитва да избяга по-далече, където разговорите ще могат да вървят по-гладко. 

Алкохолната нинджа

Това е позната фаза на обществото и се случва, когато нищо не върви в правилната посока. Представителите на тази порода са създадени за борбата с алкохол - унищожават го с такава скорост, че в алкохолния делириум стават майстори на телепорта. Нинджата изчезва в ранните часове, докато хората все още чакат компанията да се събере. Твоята мисия е да го откриеш, защото вече знаеш, че се е позиционирал в хоризонтално положение на тротоара, спи в един от писоарите на мъжките тоалетни, опитва се да се сбие с някой по-голям от него или вече е изгубил битката с фаталната комбинация "Труден за рисуване". Алкохолната нинджа е забавна на половината път до припадъка, но след това се превръща в особено главоболие. Някой ще се обади ли на 112, преди да започне да ни уважава? 

Дефектният уингмен

Поне се представя за такъв, докато ти обяснява, че тази вечер ще направи всичко за теб и ще помогне в лова на кошути. Той се справя с мисията си, докато не дойдат приятелките. Сам знаеш, че жените винаги събират армия от горски тролове, с която да се предпазят от навлеци, а уингменът трябва да пуска партенки и да ги развлича, докато ти смело се опитваш да събориш нейната женска крепост. Всичко пропада с появата на най-добра приятелка - розовият мамут. Какво прави твоят приятел? Смело бяга към изхода и крещи "Годзиилааа!". Благодарим много, сър! Сега нямаш жертвоприношение за Джаба, нито принцеса Лея в задния си джоб. Интересът на красавицата се губи бързо и тя ще се насочи към бара или друга точка, оставяйки те в ръцете на нейната приятелка. Вече можеш да си говориш спокойно с нея на нормалните теми от живота: стълбите, кантарът, гравитацията, калориите в салатата и много други. 

Космополитното същество

Мъжката група винаги има една скрита лимонка. Космополитният използва повече гел, слага заздравителя за нокти, прави веждите си по-тънки от лазерен лъч, но това не е най-големият проблем, защото веждите са единственият косъм, който е бил пощаден, след като всички останали са били лазерно епилирани. Групата поръчва уиски, уиски, уиски, уиски и ягодово дайкири. Барманът се оглежда за дамата в групата и след това остава заслепен от перфектните нокти. Обикновено се позиционира между някои от вас и след това се превръща в приятел (точно така, за онези приятели говорим), прогонвайки всичко женско от теб. Ако съвсем случайно му предложиш по-силен алкохол, той активира защитния код и лекцията за вредата от алкохола. Никой не казва, че трябва да си махнеш главата, но поне може да е част от групата а не мъжки представител на "Сексът и града". 

Пимпът

Имаш една минута да се сетиш за човека с най-много приятелки. Сети ли се? Добре, а сега си спомни къде точно бяха те? Поне веднъж в годината ще имаш обаждане от пимпът, който се заклева, че тази вечер ще отидеш в хотела на женския национален отбор по гимнастика! Звучи прекрасно и оставяш мачовете, вечерта с PS3-ката и бирите, за нещо малко по-добро. Наличието на жени ще изисква и привеждането във вид, който прави първото добро впечатление. Махаш по-голямата част от брадата, откриваш чисти дрехи, както и чорапи и тръгваш на мисия. Цялата акробатика се възнаграждава моментално, след като разбереш, че си поредния участник във фестивала на наденицата. Обграден си от пичовете, които също са се подвели и слушате редовния репертоар:

1. Те току-що си тръгнаха.

2. След малко идват, ама друг път.

3. В тоалетната са (сигурно е огромна).

4. Всяко тъпо оправдание. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
18 юни 2014 | 22:52

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Kosta
18 юни 2014 | 17:01

Аз като имам две дъщери, гейминг pc и ps3 и ps4, значи съм мъж от чужбина, така ли? Добра логика, колега, добра логика!

joro
18 юни 2014 | 16:55

mmm да ти имам и логиката, идиот си, лъскай да ти мине!

mmm
18 юни 2014 | 14:43

превод: Даниел Петров. PS3 не е чак такава част от живота на повечето български мъже, като ракията и бирата. Най-малкото от това си личи, че статията е, ако не буквално преписана, то силно взаимствана.