Хората, които убиват настроението

Предполагаме, че сме от малкото хора, които започват делника с малка чашка сутрин и завършват с бутилка вечерта. Не се случва всеки път, но пък трябва да направиш работния ден по-приятен, за да може седмицата да върви леко и спокойно. Добре е да убиваш нервните клетки, за да останат само спокойните.  Винаги сме казвали, че добрата компания е половината от добрата работа за незабравими моменти във фейсбук, които ще се появят по-късно. Ще ти покажем хората, които да избягваш, когато си решил, че имаш нужда от вечер с бели петна, по-малко спомени и достатъчно неудобни моменти, за които да не искаш да разказваш. 

1. Анализаторът

Заглавието подсказва достатъчно. Тази личност има прекалено много знания, които използва по всяко време. Неговият специалитет е убиването на всяка добра идея, преди да се е случила. Искаш да участваш в голата миля, той ти казва цената на глобите за непристойно поведение. Ще опитвате всички шотове на бармана - той вади снимка на ефекта от алкохолно натравяне. Човекът е много готин, когато не играя ролята на енциклопедия, но му се случва рядко. 

2. Шефът на шефовете

Никой не трябва да се взема на сериозно, когато говорим за приятно време. В тази роля попадат всички, които подреждат деня си до секунда на работното място и в дома. За жалост се опитват да пренесат графика на живота и във времето за забавление. Графикът обикновено изглежда така: пий, пий, усмихни се, пий още малко, отиди там, направи това, усмихни се, пий, пляскай, щракай с пръсти и т.н. Мерси, друже, отивай си у дома. 

3. Делириум

Тук са всички герои, които се напиват за половин час, а след това започват да срещат хора от други планети. Забавната им компания е твърде кратка, защото изчезват по-бързо от студент пред контрольорка в градския. Не можеш да ги откриеш до другата седмица, когато дори няма да си спомнят, че са били с теб. Тези си намират много лесно проблеми, ако нямат назначена бавачка, която да ги пази. 

4. Огледалната фея

В нея живеят две личности: тя и егото й. Второто винаги взима надмощие. Запознай се с дамата, която живее от хорското мнение. Животът започва й свършва с погледи, чупки, джуки и другите необходими елементи за снимка на стената на бара във фейсбук. Тя идва за 5 минути в началото на вечерта, изчезва за 3-4 часа и се връща с достатъчно проблеми, за да прецака вечерта. Проблемите често се изразяват в няколко стероидни човечета, които са тръгнали след нея и развъртяната опашка. 

5. Аз, телефонът и някакви там

Когато един човек извади телефона си, значи си най-скучната компания на масата. После може да ти се оправдават, но това е факт. Ако всичко върви нормално и има достатъчно забавление на масата, защо ти трябва телефон? Ще погледнеш часа, ще отговориш на онлайн другарите, ще туитваш? "Здравей, здравей, уиски, само с теб ли ще говорим?" - епизод пореден. 

6. Духът на салфетките

Винаги можеш да разпознаеш прикрития чалгатрополис. Той/тя ще дойде с достатъчно "джиджано" облекло и достатъчно гел, за измазване на стената (за него) и достатъчно грим, за да можеш да участваш в снимката "Аз и бледоликите". Ти ще си от бледоликите, спокойно. Чистокръвната порода се разпознава по-лесно от нередовен пътник в градския транспорт. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Sweetie
08 март 2013 | 11:15

Бай Иване и ти си една фея неогледална, но все още не си го осъзнал. ;oD

Някой си там
07 март 2013 | 15:44


roshav от 07 март 2013 | 14:39

"3. Дилериум" Интерсна дума

Хората са си го написали правилно "Делириум", какво четеш :D :D

Бай Иван от Балван
07 март 2013 | 15:21

Май най-гадна е огледалната фея.

roshav
07 март 2013 | 14:39

"3. Дилериум" Интерсна дума