Играчката

Една от най-страшните думи, които можеш да изречеш на една жена са: "Обичам те!". Истинският мъж не обича - той прави много секс и може да обича само майка си, а останалите жени са просто забавление.

Сигурно си спомняш всички приятни часове по литература, в които четеше любовната поезия на най-великите. Историята потвърждава, че повечето лирични господа са пускали бяла пяна през устата и са лъскали писалката до смърт, за да успее да впечатли женската. За жалост познаваме такива хора, които са в това състояние, но винаги се проваляме с интервенцията. Няма спасение мъжете-играчки, които попадат под влиянието на дългокраката кифла, която се опитва да унищожи приемното тяло и после да се прехвърли върху следващия (гледахме няколко части от "Пришълецът" и се развълнувахме).

Изреждаме белезите на въпросното състояние, в което не трябва да попадаш, ако си решил, че си щастливо влюбен в гадината.


1. Без мнение

Първото нещо, което изчезва от главата на жертвата - собственото мнение. Всички, които са играли Sims, си спомнят, че на олигофрените може да се изключи свободната воля и е лесно да се превърнат в перфектните марионетки. Нашият герой започва да страда от това и можеш да го чуеш да казва "Жената не иска да излизаме, защото я боли глава", което се дешифрира като: "Жената ви смята за тъпи и не мога да си играя с вас!". А имаше период, в който мъжете се раждаха с топки.


2. Слугата

Никога не трябва да копираш формата на женската вагина, но от любов и глупост стават чудеса. Пичът няма нищо против да се разходи до мола, за да седи по цял ден в прашни магазини и да гледа своята любов в дрешниците, където се опитва да се наконти за някой друг. Забравихме да споменем, че паразитната женска форма е хвърлила око на друг, а използва твоя приятел, за да задоволи нуждите си и за жалост не са сексуални.


3. Нощните страсти

Всички богопомазани ще получат най-добрата екстра в леглото - надути тестиси! Толкова е приятно, че ще ходиш като герой на ТКЗС. Играчките не правят секс и това означава, че ще си част от една доста извратена платоническа любов. Нещастникът може да използва тайните съвети на Дионисий, за да разбере, че ще получи един голям Кънчо! Опитите са позволени, но после ще последва и страданието!


4. Ремарке

Един от най-очевидните белези, че твоят приятел е станал играчка за някоя турбофолк кифла! Тя излиза с приятели, не го запознава с никой, обикновено мълчи и си бърка в носа, когато е с нейната компания и да не забравяме, че най-често я взима от дискотеката, за да я докара до тях и отново да увеличи размера на висулките. Ние винаги разпознаваме точното време за напускане, когато алкохолът свърши!


5. Отношението

Сигурни сме, че си виждал достатъчно кучки. Те са хладнокръвни, тежки, игнориращи и винаги са с тайна родствена връзка с Коко, Бойко, Митко и други. Нашият герой не получава приятелско рамо, а право кроше в зъбите, когато се опита да привлече внимание или просто да се запознае с някой. Неговата работа е да стои и да прави добро впечатление, докато женската реши, че е задоволила егото си.


6. Заключение

В такива ситуации има едно-единствено решение на проблема - не се месиш. Това е процес, в който пичът трябва да се удави достатъчно дълбоко. Тъпо решение е, но с всяко изказано мнение ще му помогнеш да ти вдигне мерника, а това е само още един шанс за "любовта на живота" му!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
гоце
04 април 2012 | 09:59

Който си е путка, путка си остава независимо дали е с играчка, мъжемелачка или зубърката на класа... Респективно Мъжът с Топки ще укроти и опърничевата и турбо-фолк-кифлата, и като кученца ще припкат покрай него

salamcho
04 април 2012 | 09:40

...Историята потвърждава, че повечето лирични господа са пускали бяла пяна през устата и са лъскали писалката до смърт, за да успее да впечатли женската... хахахахахаха