Имаш 12 минути, за да я впечатлиш

Старите хора казват, че времето е единственият необходим фактор за обикване на човека до теб. И точно днес, след толкова много време, научни изследвания и малко гледане на розови филми, се оказа, че старците са в жестока грешка. Ако не искаш да умреш с 37 котки, се приготви за жестоката истина - жените имат нужда само от 12 минути, за да разберат дали си човека за тях или просто ще спиш с възглавницата и плюшенoто мече! Звучи жестоко, но се оказва, че първите 12 минути, а не първите 7 години, са основният фактор за установяване на връзка. Добрите хора от АХА са поканили 2000 души, с които да дебатират всичко за първата среща и се стремят да открият най-важните моменти в нея. Около 64% от хората са признали, че изборът им е въз основа на усмивката на другия пол, установяването на контакт очи в очи е на второ място с 58% (изцяло за горните), а на финала говорим за тона на гласа, който печели едва 25% от другарите. 

Вече се препоръчва да не се влюбваш в нея на първа среща, защото всички се променят драстично, за да са сигурни, че ще хванат дикиш по-късно! Жените минават през фризьор, маникюрист, щанда за парфюми и дрешки, докато мъжете се занимават с избора на дрехи в гардероба и евентуалното тримване на по-специалните места - всички сме го правили, признай си! 

1 на 16 жени и 1 на 20 мъже са готови да се подложат на диета, преди да се срещнат, ако знаят датата за първа среща. С днешната акселерация, това е малко трудно да, но нека допуснем, че живеете през едно море и чакате възможност за споделяне на новите пози, забелязани в индийската книжка на любовта. С други думи, всички се опитваме да вдигнем пазарната цена, вярвайки, че след 15-тата коремна преса, плочките вече са успели да изместят тестото в предната част на корема. 

Очевидно сме готови на всякакви жертви, за да получим шанс за изпитване на новото водно легло. Преди да умреш от глад или да се заколиш с бръснарското ножче, защото жените смятат, че брадите не са толкова привлекателни, препоръчваме да видиш какво са казали хората, които по-често ходят на първа среща. Това са факторите, които влияят на нея за следващите 12 минути от срещата. Изиграй картите правилно и ще имаш поне една смучка на интимното място с три букви! Мацките присъстват, за да ги гледаш в очите, без да се разсейваш от всичко останало, казахме в очите! 

Усмивката

Ако жената, с която излизаш, не хвърля салфетки и не избухва на Кондьо, можеш да свалиш погледа "Ядох боб с чесън и сланина - гоУем съм!". Показването на зъбки, както казваше бате Ненчо, е най-добрият начин за блестене при опитите за първи контакт, а и показваш, че с нея ти е забавно. Естествената усмивка е по-добра от всички тренирани в огледалото. 

Контакт с очите

Погледът винаги е бил от особено значение, въпреки опитите на жената да те изпрати по нейните лични възвишения. Този контакт показва уважението, честността и интересът в другия. С него гарантираш по-сериозни намерения, а деколтето е десерт, който се сервира, след като издържиш на изпитанията на времето. Старай се да я гледаш в очите, дори и да е трудно, това винаги рефлектира върху съзнанието й. 


Външният вид

Излишно е да казваме, че парадната униформа от Стар Трек плаши хората. Използвай конвеционалния гардероб и сложи най-семплите, но чисти дънки, тениската и продължавай да вярваш в силата, тя поне не се вижда. Обществото оценява онзи свещен момент, когато си изгладил дрехите и не приличаш на нещо с формата на сдъвкана и изплюта храна. 

Ароматите

Казват, че феромоните имат влияние върху избраната, но най-често се отделят с потта и ще е добре, ако не си напомпан с тях като пернишки Golf с газ. Тя има шанс да подуши, че "сте от една порода", но подозираме, че повечето изразяват силна почит към френските аромати. Букетът от ухания по всички дупки на човешкото тяло има сериозно влияние и твоята мисия е да ги превърнеш в по-лека комбинация, демонстрирайки самоуважението си и увереността си. Парфюмите винаги се избират със специалист, който би могъл да избере правилния за твоята личност. Правилните винаги помагат на личността като прикриват злоупотребата с мухозола. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
До 13
05 юни 2015 | 19:51

Не,бе, да я впечатлиш само докато и го наденеш...

Печели Пари Онлайн
29 април 2014 | 18:50

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Шпек
29 април 2014 | 14:47

12 минути да я впечатлиш. И после цял живот да се гърчиш заради тези 12 минути.