Интернет запознанствата в пълен блясък

Светът е голям и жените дебнат, следователно нямаш никакво оправдание за ергенския живот, освен ако не е по собствено желание, тогава те поздравяваме за мъдрия избор. Срещите с нежния пол не стоят в точно определени рамки и жената на живота ти може да се появи зад ъгъла или на фолк парти, докато се разминавате в тоалетната. Статистиката ще докаже, че второто е по-вероятно. Баровете събират все повече почитатели на фолк мотивите пред почитателите на струнни инструменти, където бузукито не е на почит. Останалата част от хората се насочва към социалните мрежи, сайтовете за запознанства и xhamster, където хващаш колежката в интересни кадри, опознавайки онази част от нея, която винаги си искал да видиш. Интернет е новата кръчма, в която всички си търсим късмета или гетваме лъки, както се казваше в една друга песен. Какво най-често се случва там? Предстои да прочетеш в следващите редове.

Изборът

Писали сме много за модерната фотография и оптиката, която винаги ще направи млекоцентралите на избраната малко по-големи. В това пространство оставяш управлението на долната глава и започваш да използваш ръцете за бързо сърфиране между милионите кадри с цици. Не забравяй, че всички са пълнолетни - честно! 

Впечатляващото присъствие

Първите думи винаги насочват разговора в онази посока, в която винаги си искал. Обикновено използваш клишираните реплики на Джоуи - "Здрастиииии, как си?", но в интернет избираш по-директния подход и нападаш с "В личните си имаш ли голи снимки? Ще ми ги изпратиш ли?". Това е магията на интернет, господа, милиони голи задници летят от най-отдалечените точки до теб. 

Уговорка за среща

В нормалния свят ще бъдеш леко притеснен и ще внимаваш с всеки смс, защото искаш нещата да се получат. Накрая дори ще се чуете по телефона, за да организирате поне едно излизане. Ситуацията в лан-а е съвсем различна и малко по-бърза! Там изпращаш снимка на члена си от всеки ъгъл и чакаш няколко снимки на порно актриси, които едва ли разпознаваш. Не се стига до среща, защото нямаш SL, както й каза.

Опознаването 

Ако си в заведение, където липсва новото на Преслава, можеш да задаваш въпроси и да получаваш отговори и никой няма да плюе в ухото ти, докато се надвиква с колоните на клуба. Най-често си говорите за професиите, семействата и нормалните неща от живота. Пред компютъра е много по-скучно, а и избраната забавя своите отговори. От скука започваш да проверяваш всичко в нея и накрая си готов с дипломна работа за нейната личност, с която спокойно можеш да кандидатстваш в редиците на NSA за онлайн изпитания!

Неприятните моменти

Жените са достатъчно смели, за да изстрелят най-желаните си въпроси: кои са бившите и колко изкарваш. Тези въпроси са заложени като подводни мини и се активират с твоето доближаване към брега. Единственият проблем, освен липсата на цици в нейния профил, е и факта, че на профилната снимка има още три други адови изчадия и не можеш да я разпознаеш. 

Теми на разговор

В цивилизацията се говори за хобита, интереси и занимания извън работа, пред монитора има много по-малко теми - всичките са насочени около циците! 

Най-лошото, което може да се случи

След няколко срещи става ясно, че просто ще си останете приятели, а пред монитора ще разбереш тъжната истина - тя няма да изпрати снимка на циците си.

Най-доброто, което може да се случи

Допадате си и решавате, че нещата могат да минат на следващото ниво. В профила си ще откриеш снимка не само на циците й, но и на дупето! Бонусите винаги са били желани. 

Какво следва

Изпращаш я до дома й и получаваш покана за кратко гостуване, което винаги завършва със секси тайм. В паралелната реалност е време за полиране на сабята и официалното й посвещаване в онлайн любимка. 

Какво искаш да се случи след това

Ако избраната ти харесва, се надяваш и на продължение, което няма да завърши само с куики в тях. Интернет мъжкарите също получават своя шанс и накрая решават да поканят своята онлайн жрица на среща, за да разберат, че мечтаната и остроумна 23-годишна сладурана с големи гърди, то се знае, е 43-годишен мъж с голямо шкембе - дъ романтиката!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
22 юли 2014 | 14:37

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 12 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b