Интернет запознанствата

Добре дошъл в новото време. Тук не се разменят кърпички с инициали, дори не оставяме снимки с една буква за подпис. Тук е мястото, в което жените открито се псуват, пият и дори изнасилват мъже. Може и да ти хареса, нали? Ако идваш от 80-те и 90-те години, много е вероятно да ти допадне установения ред. Всяка нова игра ще идва с нови правила. Те встъпват в сила моментално и ще стоят още дълго време там. Виж последните новини, които разкри един от най-големите сайтове за запознанства в света. Това е новото време!

Започваме с добра новина за скръндзата. Еманципацията е станала демоде. Жените не обичат да бъдат лигавени. Нежният пол предпочита да бъде третиран като равен и никога няма да ти позволи да я задължаваш чрез кавалерската натура. Причината? Тези жестове може да я карат да се чувства обвързана с теб. Ако не си разбрал идеята - 41 % от жените ще се бръкнат, за да си платят вечерята. Ето, цените падат! 

Какво прави един мъж с красива жена? Секс! Същото прави и без красивата жена, но тогава се нарича само каляване на лявата/дясната ръка. Всички сме грешници и ни трябват само 15 минути, за да разберем дали ще се налага да си губим цялата вечер. Информацията е потвърдена от 31% от обществото: мъже и жени. Няма да се налага да й помниш номера, защото тя няма да го даде. Ура!

Честността е най-доброто оръжие. Смяташ, че твоята нежна компания е по-скучна от вицовете на Къци в комбинация с любовните истории на мадам Симеонова? Кажи й го! 51% от свободните хора предпочитат да знаят, когато рейтинга им пада като БиТиВи от Булсатком! Единственото условие е да бъдеш учтив с новината. Това е аномалия, която не е известна на останалите 49%. 

И идва време за лошите новини. 80% от женската аудитория няма да се отдаде на традиционното нагъване на чаршафи с тяло. Причината е, че така развалят мистерията. Добрата новина е, че може да намериш онези 20%, които всички наричаме "перфектната среща"! Пием за тези! 

Една от всички големи драми на този век е: кога да й се обадя? Щом сте прекарали добре или си мислиш, че нещата са се развили в правилната посока, правилният отговор да се обадиш на жена е до 24 часа. Предполагаме, че офертата не важи след този период. Дискриминацията в тази игра е, че жените ще те държат под напрежение до три дни, преди да вдигнат телефона. Абе, важното е да има секс, нали?

И докато си заливан от разнообразните средства за комуникация, класическият метод остава най-предпочитан. Спри с смс-омуникацията и безкрайните чатове! Ръка да пипне (телефона) и око да види (голите снимки). Гарантирано от 80% от световното население!

Добрата новина е, че ще можете да бъдете приятели във фейсбука! Защо? Дори и да не сте се харесали, тя може да има готини приятелки. Най-често става така. Обратното също е в сила, защото никой не иска да съобщава на света, че е във връзка, преди да е сигурен. Нормалният период според изследователите е няколко срещи, ама никой не е сигурен в това. 

И точно, когато си мислиш, че всичко е наред, идва време да се запознаеш с приятелите й. Ще трябва да промениш мнението на всички, които си мислят, че си поредният голям г*з, който ще се възползва от най-добрата им приятелка. Може да е вярно, но може и да не е - свещеното събитие ще се случи до края на първия месец. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!