История на жената

Животът на всеки мъж може да бъде перфектен. Всяко общество се променя с годините и позволява на новата мода да го завладее, преди да се усети. После са необходими няколко години, за да можеш да кажеш, че нещо става класика. До тук приключват всички познания за модата, медианата и средноаритметично. Благодарим на доцентката по статистика за измъчената тройка и ще обърнем внимание на представителите, които винаги са стояли в центъра на скалата. Съществата, които се легитимират като най-често срещани и повтарящи елементи, а именно - жените. Не можеше да очакваш друго, нали? 

Не сме женомразци, но сигурно щяхме да членуваме в организацията на Бънди, ако живеехме в онази паралелна вселена. Причината отново да захапем фенките на колежките, а и самите колежки е, че просто искаме малко справедливост. Живеем в 21-ви век, а чуваме оправдания от рода на "Жената не иска да излизаме!". Обичаме представителите на нежния в един определен момент - с вдигнати крака и красива усмивка. Последното може и да не го виждаш, но знаеш, че жената се усмихва за много поводи: ако си я срещнал преди пет минути, ако си в дълга връзка, ако си платил, ако после ще си платиш и т.н. Дори и във вица "Любовта, сине, е измислена, за да не даваш пари!" е тотална лъжа. Приятелят, съпругът и любовникът стават редовни абонати на банкомата и кредитната институция. Една бърза справка в историята показва, че времената бяха малко по-различни и все още има надежда за "Индиана Джоунс и храма на кифльото!".

1. Сътворението на света

Преди милиони години, когато твоите деди се опитваха да запалят огън! В онези тъмни времена ставаше ясно, че изобщо не им е до любовни обяснения и признаване на чувства, а и жените са били космати! В тази тъмна епоха е властвало правилото "Бий, за да те уважават" и младите левенти грабвали бухалката, която щяла да бъде наследена от други кланове на българските племена, и смело са халосвали избраницата - дано да оживее, защото некрофилската любов не е приятна! 

2. Античност и околностите

Цивилизацията се е движила от изток на запад, а гърците са стачкували и изпадали в кризи, но на философията. Животът се променил доста и финикийските знаци се утвърдили, което развалило цялата идилия. Сократ развращавал младежта и подпитвал неудобни въпроси, докато жена му се дразнила на лентяйските постъпки. Човекът има проклета жена и често мислил за по-възвишени теми, за да избяга от реалността! Философията била изцяло мъжки спорт, а жените се търгували за едно магаре или прекарвали живота си в изгнание. Ако някой има магаре, да се обади в редакцията, че искаме да се отървем от една истерия! Бихме искали да разкажем за спартанските жени, но не искаме да развихряме фантазията! 

3. Средновековието

В тежките и трудни времена в борбата за хляб и зъби! Лозунгът "Правете любов, а не война!" щеше да свърши много работа, ако хората можеха да четат, но в повечето случаи са убивали учителя, преди да напише оценките за срока. Опитваме се да локализираме функцията на жената и се оказва, че младо и неопитно девойче се разменя за нива, муле, магаре, храна и т.н. Продължаваме да се чудим как са преодолявали храста и другите хигиенични въпроси. Мъжкото общество се деляло на два вида: тези, които са обучени убийци и робите! Ако си мислиш, че рицарите са били истинските " 'жентълмени", живееш в жестока заблуда. Рицарят е елитен бабаит, който може да чупи глави с един удар. Основно и любимо занимание е плюскането, а когато не е изморен от храна ще обърне внимание и на женското съсловие. Тези пичове не са имали много време за любовна поезия и са оставяли артистите да възхваляват подвизите им и за награда са опрашвали някоя муза. Законите продължават да бъдат строги и жестоки и за едно "Като няма хляб, да ядат пасти!" ще хвърчат глави - горни, женски! 

4. Раждането на феминизма

Как се случи това? Няколко лесбийки решиха, че нямат нужда от мъжко присъствие и започват да набират недолюбените си съратнички. Предполагаме, че тогава се е родило и нежното порно, което няма нищо общо със сър Стенли Ройс от Габрово! В Ранните години 19-и век се ражда и първият парен заместител на мъжката гордост. Предполагаме, че Джоузеф Мортимър Гранвил е имал изключително грозна жена и е имал нужда от спокойствие. Неговото основно занимание е било да хвърли малко въглища в любовния играч и да си гледа кефа. Изрязването на клитора вече не се практикувало и истеричните жени са били голяма напаст! Можеш да намразиш Колумб и неговото любопитство, защото в САЩ се зараждат първите наченки на гласност! 

5. Животът след феминизма

Истината е, че няма такъв, но да кажем, че жената заслужава правото на вот за вечеря, правото на имот (кухнята) и други полезни за нея територии и сфери. В началото на 20-и век имаше равноправие и идилия. Мъжът работи, а жената гледа през оградата на съседа, в нашия случай през панелката, за да изфабрикува някоя клюка. Програмата е ясна - мъжът се прибира като буреносен облак и следват: бой, е*ан и Тутурутка! Жените бяха щастливи, защото нямаше порно, а само груб секс като на тексаския каубой от Габрово! Дори и това не беше достатъчно! 

6. Модерната жена

Нещата не бяха толкова зле! Жената преоткри труда и реши, че има шансове да се превърне в човек. Дори и пътят към ада е постлан с добри намерения. Мъжът се надяваше, че ще може да се прибере у дома, за да изпие една бира с жената и после да й разклати мощно, мощно очилата за четене! Основната грешка, за която никой не подозираше - комплиментите. Обикновеният Джо не прави комплименти на своята любима, тя трябва да знае, че е обичана и това е достатъчно за приказното "завинаги щастливи"! Кариерната стълба е обсипана с цветя и рози за първата жена, която се появи с пола над коляното и непохватно изпусне химикалката си. Има жени, които казват, че извоюват своите позиции с пот на челото, но никога не назовават собственика на леглото, в което са се трудили. Ако си мислиш, че няма по-лошо, моля, виж следващата точка! 

7. Кифлата

... от хората с малки членове, големи портфейли и много комплекси. Учените все още се опитват да открият причината за раждането на този вид същество. Кифлата е абсолютното копие на кариеристката, но без работата! Този вид жени откриха топлата вода и потърсиха мъжът с големия корем и също толкова голямата банкова сметка. Същите ще поддържат версията, че са успели да пробият в бизнеса с иновативна идея и не обръщат внимание на хората, които ги плюят. Истината е, че такива хора не се коментират - материалното, моралното състояние и размера на гърдите се разпространява по-бързо от ароматни газове в автобус 280! 

Какво разбрахме от феминизма? 

1. Жените са горди!

2. Материалното положение на мъжа не е от значение! 

3. Жените са нещо повече от декорация! 

4. Жените мислят! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
crorkz matz
04 август 2014 | 23:19

EbWpwp Thanks so much for the blog article. Want more.

crorkz matz
03 август 2014 | 21:53

82qXdO I appreciate you sharing this article. Really Cool.

+
11 януари 2013 | 22:37

evalata menove smqh se mnogo !

Печели пари онлайн
11 януари 2013 | 13:08

w w w . i c o n b u x b g . a l l e . b g >>>>>>>>>>>> Печелете "ДОЛАРИ, ЕВРА И ПАУНДОВЕ" за 15 МИНУТИ на ден. За повече инфорамция посетете посочения по-горе сайт. Посетете един от най-посещаваните сайтове през последните няколко месеца за печелене на пари. Сайта е посетен над 26 800 пъти и харесан от 14 000 потребителя във Фейсбук.

3113KM
11 януари 2013 | 10:18

Много забавна представено. Много истина има между тия редове, Респект! А дъното е кифлата(=кариеристка без работа)