Измамните мъже

Истината е едно от качествата, които може да ти струват много скъпо. Учен си, че трябва да бъдеш честен и почтен в живота, защото така правят добрите момчета! Спазвали сме това правило през по-голямата част от прекараното си време, но се оказва, че честните хора са създадени, за да вярват в дядо Коледа и баба Марта. Забелязваме, че добродетелите станаха демоде и са присъщи за мрънкащите и вайкащи хора като нас! Какво можеш да спечелиш и изгубиш, ако играеш ролята на добрия в лошия филм (мерси, дядо Слави)!


1. Училището

Изворът на първите седем и последната девственица! Знаем, че си получавал печатчета и си рисувал бордюрчета, а в междучасието си разбил носа на Чочко, нали? И при нас се случваха такива инциденти, ама и носа на Чочко не е от най-здравите! Ще отидеш ли при даскалицата, за да й кажеш, че сте преигравали последната вечер от кеча? Спестяваш подробностите и казваш, че пикльото е паднАл по стълбите и казуса приключва. Като честен щеше да кажеш, че си го нападнал с лакът и после да получиш бан от училище? После да не ти разправят глупостите за признатия грях и т.н. И първата жена е излъгана!

2. Първата любов

Върху нея се прощават всички грешки, за да можеш да еволюираш в гадина като Барни, Ханк и други подобни. Всичко е непознато, а нямаш чийтове, които да използваш в специалните моменти, което означава, че даваш началото на голямото надлъгване с кифлата. В началото имаш анаконда, която ги пори като агнета, а тя притежава най-влажното междукрачие, по което можеш да се пързаляш. След половия контакт се установява, че имаш 2 см в повече и няма да взимаш пенсия за инвалиди, докато Сахара страда, че не е успяла да достигне върха на Еверест. Случва се и затова не забравяш първата любов!

3. Учителката

В гимназията се срещат най-различни бесни кучета от женски пол, които не са успели да намерят правилния размер за себе си, което означава, че ще изпиташ ужаса на незадоволената даскалица. Не си убил никой, но се чувстваш отвратително в нейните часове и имаш чувството, че те обсебва. Имаме колега в редакцията, който с гордост споделя, че кучето му е изяло домашната, но не го приемаме за лъжа, защото показа снимките на немска овчарка-бронтозавър. Отсъствията се оправяха с умиращата баба в болницата, която в последния момент се оправя, а гадината все още има чувства и се надява, че ще има ученик, който да се смили над нея за едно бързо клатене на черната дъска - ще триеш дъската, бе, перверзнико!

П.С. Не признавай авторските права върху всички снимки с нарисувано прасе, капан е!

4. Пияната девойка

Алкохолът е упойката за всяка депресирана жена, която иска да се намери с твърда кожена приставка, която не се захранва от няколко чифта батерии. Средностатистическата кифла има нужда от стимулиране на самочувствието, което означава, че за няколко часа ще си шефът на Пайнер и си очарован от нейните движения, глас на славей и визия на манИкенка! Всички кифли искат да са манекенки, защото няма логика за толкова много дъкфейс в огледалото. Ако отказва, ами значи не участва с пълен резервоар! Барман, още едно "без"алкохолно дайкири за дамата!

5. Секретарката

Жената, която получава комплименти от цялата служба и върти опашка пред шефчето. Всички правят комплименти, а ти ще събориш нейната крепост с въпроса "Бременна ли си?", което е истинско фаталити за всяка жена! Тя не е бременна, но задейства кошмара за освинването (актуално в този сезон) и означава, че е застрашена. Кажи й го, докато сте сами, за да получиш полагащата се тишина. Кажи й, че много си личи и после успокоявай гузната си съвест.

6. Шефката

Има два вида шефки: тази, която клати бедра и се опитва да измисли нова разходка до молА и тази, която е лесбийка. Изборът е твой, но и двете са истинска напаст! Опитваш се да избягаш от работния процес, но гадината е хвърлила око за секс или разтоварване, но и в двата случая си прецакан. Трябва да избягваш половите контакти, защото не искаш да бъдеш уволнен и после бит, а жената не е фен на ласките с космата жена. Не можеш да бъдеш честен, за да й кажеш, че е грозна и тъпа, което означава, че ставаш баща на 3 деца и си щастлив чехльо, който не иска да изневерява на Цербер!

7. Приятелката

Не минава и ден, в който да не осъзнаваш, че нежния пол е още по-нежен на втория етаж, където логиката е напуснала. Не можеш да й кажеш, че е господарката на глупостта, но няма да й го кажеш в прав текст, защото ще пропуснеш безплатния секс, следователно и казваш, че е на 32-ро място в класацията за най-добър приятел, след колорадския бръмбар и течността за чистачки в колата. Винаги си честен, когато разказваш историята за масовата оргия в съседа и букакето върху най-добрата й приятелка като една скучна и много тъпа история, в която си отишъл до магазина и си я засякъл на стълбите.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
29 юли 2012 | 13:45

Ходи разправяй като пукнеш на някой ребрата(от задушаващо тръшване или некъв суплекс), че е паднал по стълбите, мамата ми се еба.

Simchou
27 юли 2012 | 10:28

Хахах, много добре написано :)