Изневярата като изследователски труд

В днешно време е малко трудно да уточним кое точно е изневяра и кое не е. Едно проучване беше загатнало миналата година, че жените не броят оралната любов за изневяра, но това не им пречи да си напишат името върху капака на колата, след като "НЕ СИ ИЗНЕВЕРЯВАЛ". Подобна мотивация е накарала изследователите от университета в Браун наистина да установят границите на тази аномалия. Какво точно трябва да е изневярата - физическа или емоционална - и има ли шанс да минете между капките? Ето някои много сериозни научни открития, които биха дали сериозен отговор по темата!

Изневярата е като шпионските игри - веднъж щом ви разкрият и всичко свършва. Много малко двойки успяват да възродят феникса от пепелта и да имат по-щастлива връзка. Приемете фактите и ясно преценете дали едно натискане няма да Ви коства всичко. 

Изневерите могат да бъдат два вида и по-странното е, че сексуалните се прощават от жените. Ако правите секс с непозната просто заради секса, тогава може и да минете под дъгата, но емоционалното привързване отваря всички порти на ада! И изведнъж заживявате със сестрата на сатаната!

Умните глави от Браун дават и един много добър довод на мъжкото съсловие - няма ли секс, не е изневяра! Това означава, че най-накрая можете да се социализирате и да бъдете спокойни, че една жена може да е просто приятел или дори сексуална изкусителка, но щом всичко е в гащите - изневяра не може да съществува! Всичко зависи и колко емоционални ще станете!

Около 90% от изневерите стъпват върху сексуалните преживявания. А и нека бъдем честни, всеки вдига самолета на едрогърдата колежка, която избира най-безмилостните деколтета! Има и още един сериозен проблем - жените никога не правят разлика между доброто възпитание и емоционалното привличане. И фактът, че комуникирате с други жени е форма на изневярата!

Женените са най-сериозната брачна жертва! Изследователите откриват един забавен факт - много малко са тези, които биха открили решение на казусите. С натрупването на стреса и липсата на всякакво разбиране, раждането на рогоносец у дома е огромен. 

И една тъжна новина за жените, кръшкачът може да се промени в по-добра посока, ако някога спрете да повтаряте едно и също като развалено радио. В противен случай наистина ще се окажете жертва на собствената си глупост! За подтикването към изневяра участват двама души и колкото и да не ви се иска, вие сте 50% от тази връзка!

Добрата новина е, че нищо не приключва след изневярата. Тя просто е индикатор за много сериозен проблем, който спокойно може да бъде решен. 55% от двойките с подобен проблем се връщат обратно към нормалното, стига да имат достатъчно здрав разум и желание за продължаване напред. 

Благодарение на господата от Браун, можем спокойно да кажем, че мъжете не са тези, които най-често търсят афера. Според проучването всичко се случва, когато започнем да свикваме с един човек и след време започваме да споделяме сексуалните тайни, а малко след това сме в чуждата спалня. Няма застраховани от подобни изпълнения, следователно трябва да свикнете с фактите - комуникирайте с нас, за да не комуникираме с други!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Жена
24 август 2016 | 09:34

Еми мамка му, веднъж живеем! Всеки да реши сам дали и как да изневерява! Хората правят далеч по-лоши неща, като например да убиват и крадат.

23 август 2016 | 12:40

Колкото и да ви се иска да обвините жените за изневерите, фактите са, че мъжът е полигамен по природа. И най-идеалната жена няма да го спре да търси ново, вълнуващо, хубаво секс предизвикателство. И най-железният няма да устои на възможността за хубав секс.