Изповедта на един cuckold партньор (18+)

Американските сексуални трендове определено не могат да се впишат с моралните догми и критерии. За тази страна може да допускаме, че сексуалната революция никога не е свършвала. Един тренд определено ни скандализира повече от всички останали, защото прилича най-много на изневерите. Според cuckold културата, изневяра не е точно правилната дума. Cuckold в превод означава мъж, който е обвързан или женен, но позволява на жена си да прави секс с други мъже. В повечето случаи "мъжът" гледа или дори записва интимния акт, осъзнавайки половото преимущество на доведения партньор. Ето какво споделя един такъв cuckold амиго относно преживяванията си. Лично ние не разбираме как нормален човек би гледал жена си с друг, но ето и някаква форма на "мъдрост":

Как започна всичко това? 

Преди щях да полудея, ако някой ми каже, че жена ми или приятелката ми е спала с някого и щях да я зарежа. С настоящата ми приятелка всичко започна, когато ми каза, че преди да се срещне с мен е спала с някакъв непознат мъж в същия бар, в който съм се озовал и аз. Това ме накара да се замисля по темата. 

Харесва ли ти това унижение?

До някаква степен ми харесва и още от малък ми е допадала тази идея под една или друга форма. 

Разкажи за момента, в който започнаха разговорите и след това издирването на потенциалния полов атлет? 

Аз бях този, който го предложи в началото. Приятелката ми опонираше доста сериозно и не беше за идеята, но след година преговори, тя най-накрая се съгласи поне да опита. 

Смяташ ли, че удоволствието идва конкретно от желанието да виждаш партньорката си да бъде използвана за задоволяване или за унижаване? 

В нормалните си отношения, тя продължава да бъде моя партньорка, търси ме за съвет и закрила, при нея намирам необходимия комфорт и дори имаме редовен полов живот. Cuckold преживяванията позволяват да излезем от зоната на комфорт и да се отдадем на суровите преживявания. 

И чувстваш ли се задоволен, докато твоята жена е с други?

Всичко това носи едно огромно облекчение и освобождаване от идеята, че един ден ще я хванеш да прави точно това, но без твоето знание или благословия. Това ми напомня, че аз не я притежавам, нито мога да контролирам всичко. Емоционално това е точно такова освобождаване, но на много по-ниско равнище се наслаждавам на всичко това, осъзнавайки колко мръснишко и грешно е. Осъзнавам, че някои могат да направят неща с нея, които аз не мога и точно това ми действа възбуждащо, а и смятам, че именно тя получава всичко това, което е искала. 

Смяташ ли, че приятелката ти е по-сдържана сексуално с теб или всичко, което правите заедно, се случва и на нейните партньори? 

Обикновено прави неща, които не прави с мен. Това е още един метод за възбуждане и наистина има ефект върху мен. Аз знам, че изобщо не обича ДНК материалът на другите, но за да ме възбуди, поема всичко до последната капка и наистина успява да постигне точно това. Бих казал, че дори в момента може да се смята за професионалист в това начинание. 

Колко пъти си се чувствал несигурен, докато я гледаш с други?

Най-редовно усещам разклатената си вяра, но обикновено не е заради нея, а заради статуса си на мъж и всички останали традиционни определения, идващи с него. Обикновено след като гостът си тръгне, ние правим отново секс и е повече от невероятно. Това ни кара да се чувстваме по-близки и да бъдем толкова интимни, сякаш никога не е имало друг в леглото. 

Какви са времевите интервали на нейните полови контакти?

Разнообразни са, но най-краткият е бил 10 минути, докато най-дългият е бил няколко часа. 

И как намираш биковете за разплод?

На две места - първото е форум създаден точно с тази цел, а другото място е най-различни барове и клубове.

Добре и какъв точно е подходът ти? Какво им казваш, какви са техните реакции?

Сами се досещате, че не става въпрос за пияният човечец, който не може да си каже името. Обикновено ги делим на два вида, първият е от онези, които са честни и биха искали да говорят по темата - те са идеални кандидати. Другите са кретените, които нямат нищо против да правят това в собствената си къща, докато майка им е в стаята. Лично аз предпочитам такива, защото ме унижават доста сериозно, докато това се случва. Макар и да са идиоти, изигравят ролята си в моята фантазия доста добре. Има и мъже, които не могат да се доверят и пазят дистанция от нас, вярвайки, че всичко това е един огромен капан. Понякога дори се чудя защо могат да бъдат толкова глупави, след като някой им предлага безплатен секс, а те бягат от него. 

А те знаят ли, че ще бъдат гледани през цялото време?

Разбира се, това е единственото условие, не се крия в килера. 

Има ли случаи, когато гостът не може да вдигне самолета, защото ти си там? Или ти търсиш онези, които евентуално имат ексхибиционистката роля? 

Имаше случаи, в които един човек очакваше, че едва ли не ще тръгна да го бия, затова се наложи да участвам, за да може да се успокои. След това прави секс с жена ми и бързо се изпари, притеснен, че нещо лошо ще му се случи. Това може би е един от странните случаи. 

А тя позволява ли ти да спиш с други жени? 

И двамата сме съгласни с тази идея, но аз не искам да правя това. Колкото и странно да е, аз съм верният. 

А би ли я гледал с мъж от друга раса?

Ако говорим за афроамериканците, те наистина са сериозен фактор в цялата cuckold култура. Първо е наистина възбуждащо да видиш мъж с двойно по-голям пенис от твоя, но освен това има много перверзното чувство да гледаш как невинното девойче е буквално обладано от някакъв огромен човек. Унижението тук наистина е огромно и ми действа възбуждащо. 

Опиши как се преборваш с фактора изневяра? 

Най-добрият начин, по който мога да опиша подобен феномен е така: знаеш, че има хора, които харесват страшни филми и влакчето на ужасите, нали? Обикновено на влакчето скоростта е понякога към 100-120 км/ч и твоето тяло вече започва да допуска, че ще умре, но мозъкът знае, че всичко това е просто временно и ще живее. При мен е същото, аз знам, че няма нито емоционална, нито физическа опасност, но същевременно е толкова силно преживяване, че няма как тялото ми да не реагира. Това е. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Иван Кондарев
26 февруари 2023 | 07:55

Не виждам нищо лошо в това. Щом и на тримата участници в секса им доставя удоволствие, значи няма проблем да го правят стига да няма наранени после.

mr smith
05 юни 2019 | 14:54

Здравейте, Това не е само "американски тренд". В действителност има доста хора, които мислят, че сексът е просто физическо удоволствие, както яденето на любимо ястие, пиенето на бира, масажът и т.н. Не го приемам като "изневяра", а като нещо приятно, което можеш да си доставиш. Аз се възбуждам, когато гледам как парньорката ми изпитва удоволствие, докато прави секс с друг мъж или ми разказва, че е изпитвала. Аз също съм правил секс и с други жени, но това не пречи да си живеем в отлична хармония и да се обичаме.

'
01 февруари 2018 | 15:56

'