Как да бъдеш по-щастлив в една връзка

Всеки човек иска здрава и щастлива връзка с жена, която има визията на любимата му филмова актриса, уменията на най-добрата порно актриса и готварските качества на Ути Бъчваров. Подобни отношения не са невъзможно, но само за хората, които са готови да правят компромиси и не живеят с идеологията на сваляча Хал (гледал си филма).

И след като всичко от тоалетната хартия до изстрелването на атомна бомба се прави в името на любовта, тогава предполагаме да видиш какво установиха учените относно щастливата връзка и как може да се постигне. В край на сметка е добре да знаеш, че не трябва да вярваш на нищо, особено на учени или нас, но можеш да ни се довериш, когато ти кажем, че жената винаги казва "Да" на рози и шоколад, ако искаш довечера да те изненада с копринените жартиери! Виж до какви изводи стигнаха учените, след като направиха няколко изследвания на обвързаните в щастие.

Мобилните телефони

Те винаги са били от полза на модерното общество, а и са доста удобни, когато искаш да обмениш най-новото порно клипче с приятели, но всичко свършва до там. Хората от Бирмингамския университет смятат, че двойките с проблеми трябва да ги решават на живо, а не чрез употребата на смс-и или чатове. Основната функция на телефона, която може да помогне на първо време е разговор. Опитай и ще се убедиш в резултата.

Децата

Скорошно изследване показва, че около 5 000 двойки в дълготрайна връзка са щастливи, когато нямат деца. Причината е, че партньора запазва вниманието си към жената и я обгрижва повече, отколкото при появата на децата. Всичко опира до нагласата и желанието за гледане на деца, но това е друга тема. 

Женен или не, няма никакво значение

За наша най-голяма радост и за огромното съжаление на един колега, бракът не е фактор за щастието, а по-скоро още един повод за пиене. През 2012 година, учените открили само няколко плюса на брака и един от тях е здравето, защото се предполага, че жената обгрижва повече партньора си, но няма нито една разлика от хората в дълготрайна връзка и тези, които са сложили пръстена, освен посещенията на тъщата, която прекалява вече!

Скандалите

Виртуози сме в измислянето на начини за победа във вербалните атаки и получаването на свещената мусака със свирка за награда, но не това е целта. Приеми, че не във всеки спор можеш да бъдеш прав и жената понякога може да се е доближила до истината. Най-добрият начин за решаване на проблемите и приключването на скандалите се изразява спрямо думите, които използваш. Ако искаш да приключиш тихата война, използвай истинските имена на проблемите, бъди жесток и честен, за да стигнеш до финала на спора, защото няма други изход. Поне това са открили изследователите от Флорида, които искали да открият основните есенции на скандали в двойките.

Децата

Някои психолози вярват, че първородния изгражда желанието за обгрижване, докато най-малкото дете обича вниманието. Подозираме, че големият и малкият брат ще могат да споделят с по-голяма точност, но психолозите смятат, че така се изгражда перфектната връзка и отношение между децата - трябва да имат някаква значителна разлика, за да останат малко по-сплотени. 


Домашните задължения

Живеем в 21 век и трябва да осъзнаеш, че не си си взел жена само, за да чисти и пере, все пак трябва да я използваш и за секс, нали? Това схващане беше актуално назад във времето и по-точно в цивилизация подобна на тази от Game of Thrones. Двойките, които са готови да си поделят задълженията са много по-щастливи от останалите, а и трябва да разбереш, че помощта трупа повече положителни точки за теб, които по-късно можеш да обмениш за неща като анален секс, тройка с най-добрата приятелка или поне една хубава мусака с биричка! 

Гей двойките

Както и да го погледнеш, колкото и да ги мразиш, те са по-щастливи от останалите. Това е твърдението на Британския университет, който смята, че тези двойки са по-целеустремени и винаги са готови да отделят повече време за партньора си, за да го зарадват. Друга причина е и общите интереси, които се споделят във връзката! 

Кой трябва да е по-красив?

Всички другари ще бъдат по-доволни на красива партньорка с големи и добре оформени... очи! Социалните психолози смятат, че всеки мъж се чувства задоволен повече, когато до него има красива жена. Красивите жени виреят много по-добре от останалите в компанията на не толкова привлекателните люде. Причината се крие в това, че мъжът вижда в нея истинска богиня, докато неговите приятели започват да правят сметки за цената на красотата й в евро. Обратната версия не може да се потвърди, защото мъжът не се задоволява с просто обикновена жена. Един мъж е верен и щастлив, когато има красива жена, а същата трябва да спре да се тъпче със сладко, за да я обичаш още повече! 

Видео игрите

Разбира се, че влияят в много отношения, но има и добра новина. Ако двойката предпочита онлайн забавленията, тогава няма да имаш никакви проблеми с отношенията. В изследване на Бирмингамския университет, 349 геймърски двойки са признали, че времето им отива повече във виртуалната платформа и по-малко за връзката, но това не означава, че не са щастливи. Друго си е, когато с милото убивате Diablo! 


Израстването

Ключът към щастието не се крие в новата книга на Кобилкина, нито в спалнята. Добре, за последното не сме сигурни, но има и други фактори, които влияят. Изследовател сподели на Ню Йорк Таймс, че партньорите трябва да си влияят положително и от там да помагат за изграждането на по-здрави и стабилна връзка. Това е и основата на почти всяка връзка - искаш да се развиваш като добър партньор, който да израства с човека до себе си, а когато това липсва, връзката изобщо не върви в правилната посока. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
20 февруари 2014 | 17:37

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g