Как да бъдете нейният супер мъж

Едно от най-големите житейски изпитания на силния пол е да успее да се моделира така, че да оправдае всички очаквания и да се превърне в най-желания партньор за избраната. Практически е невъзможно, ала нека не забравяме, че учените все още се опитват да разгадаят тайните на вселената, включително и женските желания. Имаме добрите намерения за търсенето на точен отговор, но практически сме сигурни, че ще разполагаме с по-големи шансове в разбиването на рецептата на Coca Cola, отколкото с обяснението на женските желания. След кратко събеседване, решихме да разпитаме хората, които са станали жертва на манипулация, поробили са себе си пред лицето на великата vagaygay и са успели да извлекат истински опит от цялата ситуация. В следващите редове ще представим общия портрет на съвършения мъж, на нейният супер мъж. Запознайте се с него:

Този надпис позволява на Боб да прави секс довечера, а ти какво постигна, докато се смееше на нейните виждания?

1. Той е модерният Уилям Уолъс на феминистките

Истинският мъж никога не ревнува жена си, а дава пълна свобода и фронт за развитие. Той няма да я проверява през 15 минути по телефона, няма да я принуждава да му пише, да изпраща мейли и евентуално да споделя всичко, включително и графика с обедните почивки. Уолъс ще делегира пълно доверие на своята партньорка и никога няма да се изкуши пред уеб архивите и паролите на социалните й профили в интернет. В резултат на тази висша степен на доверие, мъжът ще представя пълна разпечатка на телефонните обаждания, уеб историята и разписки от заведенията, в които е бил. Всяка жена знае, че на нас не може да се има доверие. 

2. Капитан Планета в нейния социален свят

Тъжното е, че именно вие сте дали пръстена, с който да ви призовава, следователно ще трябва да седнете на дупето и да започнете да обслужвате всички нейни желания. Мислите си, че се шегуваме? Обвържете се по-сериозно с една жена и ще трябва да четете лекции по компютърна грамотност, базова химия и физика, основи на инженерната наука (не, миксерът няма да заработи отново) и дори действие на микро вълните (не можете да изпържите яйца там). Сексолозите потвърдиха, че сръчният мъж привлича повече жени, но за жалост става въпрос за жени, които винаги имат нещо за ремонтиране и някоя друга броня за изчукване. В свободното си време можете да бъдете използван и за безплатен Uber, механик, масажист и детегледачка. Любовта с пари не се купува! 

3. Не се страхува от домакинската работа

Ако страдате от немска педантичност и перфекционизъм, вие сте обречени цял живот да извършвате домашните задължения, защото никоя друга не би могла да се справи с тях. Истинският мъж знае и може да мие чинии, да пуска прахосмукачката и освен това не гледа победоносно своята партньорка, сякаш току-що е заличил масова домашна касапница, подготвяйки се за Харабейшо и компания. Познаваме много такива господа, които просто не могат да изтърпят създаващата се мизерия и често се отдават на здраво почистване, без да изискват разходката до мола за сандалки или да се тупат в гърдите като победители в Колизеума. Разбира се, същите са задължени да хвалят своята жена като перфектната домакиня, защото нито една дама не би позволила да й падне реномето. Стриктното изпълнение на тези задължения ще доведе до драстично по-малко оправдания за спонтанно главоболие - основен враг на демографския прираст в България. 

4. Отговорност във взимането на решения

Точно това качество отличава героите от статистите в киното, мъжете от момчетата и правилният партньор от мрънкащото същество. Господа, рано или късно ще трябва да направите фаталния избор и да лавирате около по-малкото зло. През лятото ще трябва да избирате мястото за отдих, плащайки крупни суми, за да може да има кой да прави вечеря и да оправя леглото, без да ви обяснява какъв неблагодарник сте. Решенията се взимат спрямо специален алгоритъм, който изисква от вас да обработите всички възможни предложения и оферти, да направите качествен анализ на ситуацията и на финала да вземете най-доброто и подходящо решeние - нейното. Истинският мъж винаги намира резон, колкото и абсурден да е той, в женската логика. По тази причина ще изтеглите кредит и ще изплащате лятната почивка през следващата цяла година. Задължените сте все пак да се съпротивлявате малко, защото всичко трябва да изглежда така, сякаш имате интерес, както се случва, когато изразявате мнение за дрехите й - изобщо не ви пука как е облечена, след като искате да я гледате гола, ала ще коментирате роклята, която не я кара да изглежда дебела. 

5. Правенето на компромиси

От сътворението на света е ясно, че трудно бихте открили две напълно идентични личности. Различието е в основата на всички отношения и придава необходимия чар в издирването на партньорката. Те често излизат на пътя на взаимоотношенията, което дава началото на психологията на компромиса. Разработен изцяло на базата на лишения, компромисът е добро дело, което на по-късен етап ще се прояви като форма на карта за излизане от затвора. Тя иска да гледа балет, а вие искате да видите финала на Шампионска лига, защото никога не знаете кога Ювентус ще стигнат до този връх, а и практически сте чакали този мач цял живот. Длъжни сме да добавим, че най-добрите ви приятели вече са наредили маса, наели са огромен проектор, за да превърнат стената в екран и вече изстудяват бирата. Кой би устоял на това изкушение? Само истинският мъж, който може да направи компромис и да гледа мъже в чорапогащи, чиито пениси се очертават и подскачат - дори нямате право да се смеете на това. Не се притеснявайте, привилегията за опрощаване на грехове има давност от няколко секунди, за да не бъдете особено щастливи. Жената е създадена, за да не позволи на мъжа да умре от щастие. 

6. Истинският мъж никога не изневерява

... той просто мастурбира тихо, без да го хванат, когато сексът отново е мистерия. Според женската логика, мастурбацията също е форма на изневяра, ала препоръчваме да използвате домашното порно и нейните снимки, за да може да я поласкаете, когато ви хване с мръсни ръце в този интимен акт. Медицината все още не може да се пребори с избирателното главоболие, но след адронния колайдър, екипът на Стивън Хокинг ще започне да разглежда този случай, в който може да се крият тайните на вселената. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
22 юни 2015 | 13:43

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

17 юни 2015 | 19:46

Перфектния мухъл, описан в 6 точки = Ние не сме мухльовци = Жените са кучки, че искат мухъл . Ха-ха-ха !

Баце
17 юни 2015 | 05:37

Перфектния мухъл, описан в 6 точки.

17 юни 2015 | 00:40

Жената е създадена, за да позволи на мъжа да умре от щастие, когато е върху нея.

коментатора
17 юни 2015 | 00:37

тъпотии

Dream
16 юни 2015 | 18:25

Четейки всичко, което сте написали, оставам с впечатлението, че само на вас ви се струва, че си слагате главата в торбата и се молите, този който затяга въжето, все пак да бъде милостив. Аз като жена искам да ви кажа, че на нас ни се мотаят подобни мисли, какво си мислите, че като най- сетне се решим на сериозна връзка и влезнем с бясна скорост в нея и 1001 желания и очаквания, нямаме страхове ? Пуф, сериозно, ние имаме повече страхове, но на нас (по принцип, повечето) жените ни е по- лесно да се изкарваме ние жертва на ваш гръб от колкото да си признаем, какво ни плаши. Стои той пред мен и ме гледа гладен с един кучешки поглед и само ми повтаря, че на маминка му манджите били еди си кви, пич, знам, на моята маминка също, но аз маминка ти не съм и едва ли ще бъда, при цялото уважение към жената, всеки път когато слагам нещо на масата се моля на теб да не ти хрумне идеята да сравняваш, щот и ти не можеш да си баща ми, така и аз не мога да съм майка ти, баба ти и всяка значима жена, която си уважавал и уважаваш все още. А да не би случайно да си мислите, че не знаем, че можем да изглеждаме по- добре от момичетата които срещате ? Знаем го и ни е гадно.Факт. Знаем и че ви се ще на масата с приятелите ви да сме мъже с приятелките ви приятелки и така, но знайте, че колкото вие се тревожите, как ние ще се представим пред вашите най- важни хора, толкова и ние се тревожим какво впечатление ще им оставим. Вие си мислите, че искаме от вас да си наведете главата и да сте мухльовци с кинти, а ние искаме да знаете, че страховете ни са еднакви, по-скоро поведението ни е различно защото на различни възрасти осъзнаваме нещата и тежестта им. Ся друг е въпроса на кой, колко му стиска да седне и да си кажат всичко и да си дадат шанс, а не да ми кръстосват шпаги при всеки удобен случай.