Как да направиш еротичен клип като професионалист

След провеждането на няколко независими изследвания в Студентски град, стана ясно, че България е богата на мислещи и можещи студенти за износ, домашен алкохол от най-добро качество и не на последно място - аматьорски видео клипове, с които можеш да се превърнеш в истинска интернет звезда, разнасяща се от IP на IP с огромни възможности за достигане на легендарна популярност. Досещаш се, че не можем да те оставим, преди да минеш базовата подготовка. Запознай се с краткия гайд за завземането на интернет и печеленето на световна популярност в най-посещаваните сайтове от розово естество! 

Камерата

Благодарение на технологичната еволюция, социалните мрежи и учениците, които не зачитат никакви лични права, ти можеш да надникнеш в техния сексуален живот, обречен да завърши с няколко присъди за разпространяване на аматьорски кадри на малолетни. Всичко е добре, докато не разпознаеш поколението в галерията "Bulgarian student...". Най-важното за начинаещия Скорзесе е камерата, препоръчваме да бъде последното и най-добро възможно поколение, за да не гледаш поредните еротични квадрати с моно пъшкане. Подобен вид кадри са цензурирани, преди да ги гледаш, все пак не се радваш на старите еротични телефони, нали? 

Локацията

Ще бъде хубаво, ако свалиш семейните снимки от стената, и изчистиш малко къщата, за да не бъдеш причислен към едно друго малцинство, което може да не харесваш. Подготви снимачната площадка, разкарай старите бирени бутилки, обери паяжините и смени чаршафите - не се препоръчват онези на футболен отбор или екшън герои. Светлината е твой приятел, ако си решил да използваш телефона. 

Прелюдията

След проверка с научна цел, осъзнахме, че съществува двойка с цяла филмография от Люлин. Единственият проблем е, че хората не знаят защо се снимат, а едночасовият филм има точно 5 минути, в които има какво да гледаш. Хабенето на лента и уеб пространство е истинско кощунство и просто се наказва със закона на потребителя. Диалозите наистина са част от всеки еротичен филм, ама може ли да започнеш с плащането на тока, ами това си е истинско убийство на ерекцията. Може да има малко орална любов, усмивка пред камерата, изпускане на телефона, съпротивляване от нейна страна, надяваме се да бъде само морално, но не и физическо - правиш аматьорски клип а не сниф! 

Култовите реплики

Хора като "Митко, Митко, Митко!", "Баче Кико", "Милооо, л*пни ми тръбата!" са отговорни за сексуалната еволюция. Не знаем какво точно гледаш ти, но ние се заливаме от смях, когато бамбината изсипе нещо по-натурално и през по-голямата част от времето изразява характер и отношение към аналния секс. При положение, че си решил да се издигаш в ранговете на редовия интернет потребител, задължително измисли култовата фраза, с която да останеш завинаги в еротичната история. 

Препоръчаните пози

Тук винаги работи принципа на перничанина - спираме с летите джанти откъм входа на дискотеката. Операторът, ако има такъв, трябва да хваща най-доброто, защото никой не е перфектен, но ако в любовната игра участваш с бирения корем, значи е препоръчително да поставиш камерата под теб, за да пропуснем любовния танц на плондера. Ако актрисата е като ударена от ЗиЛ в лицето, просто не я снимаш и запомни, че има програми, които цензурират лица, някои хора използват маски, а трети нямат скрупули и дори изреждат хората, на които искат да благодарят. Класическото позициониране за класна панорама де путаре са: четири крака, млада ездачка с лице към теб или обърната, 77, 69 и всяка възможна, ако имаш огледало в спалнята. При наличието на услужлив оператор, изборът вече не е от значение. 

Добре, а после какво да правя?

Най-разумният отговор е "Изтрий го, преди някой да ти хване телефона!", но това няма да помогне. Винаги трябва да бъдеш подготвен за евентуалните и бъдещи изненади от страна на милото или някой услужлив "приятел". Да не забравяме, че някога можеш да си забравиш/изгубиш телефона, а след това да разбереш, че "Nadaren 4ep" го е намерил и няма да го върне! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
pepe
27 март 2014 | 01:45

и аз тва с тръбата не съм го гледал :D

ре
26 март 2014 | 22:21

Някой може ли да даде линк към това с "Мило, лапни ми тръбата" :D

Печели Пари Онлайн
26 март 2014 | 14:26

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g