Как да решите всички скандали с жената

Отношенията между половете винаги са били основен фокус на редица изследователи. Социалното същество в нас изисква онези отговори, до които бихме стигнали трудно, оставайки затворени в собствения си хабитат. С годините забелязахме, че някои социални ценности (като брака) се превърнаха повече в скъпо удоволствие, отколкото традиция и изразяване на най-висшите човешки чувства. Ще хвърлим обвинението по фамилиите на двете страни, които сляпо вярват в магията на сватбата и хвърлянето на луди пари за една вечер. Благодарение на тези фактори и сериозната отговорност, бракът се превърна просто в нещо, към което никой не иска да се насочи. Малцина са лудите, които вярват в силата на чувствата си и смятат, че са открили онази специална жена, която ще прави скандали за мръсните чорапи, мръсните чинии и за други мръсни работи. Бракът е доказателство, че не можете просто да съберете багажа и да намерите нова квартира, този път няма да е толкова лесно. Благодарение на разпалващите коментари и развитието на сагата "Защо българските мъже не се женят", решихме да хвърлим малко светлина за алфите, бетите, гамите и омегите от света на двойките. Бяха необходими много години, преди да открием тайната за щастивата връзка - не са парите. 

Прекарваме цял живот в скандали, битка за внимание и надмощие, докато егото ни работи като искра в резервоар с бензин. Дипломацията в отношенията също не помага - всеки се чувства по-благороден от другия, позволявайки да се случи даденото събитие. Забравете за всичко това, защото истината се крие в свободата с доза пасивност. 

Проблемите в една къща започват от малките битовизми с дъх на вашите стари чорапи и нейните фибички, които са буквално навсякъде. Продължаваме към мръсните чинии, чашите с червило (водоустойчиво е, мамка му) с други допълнителни изненади. Мъжът е по-косматото животно, следователно ще има косми в мивката, по сапуна (от серията "Чубака" е) и аромати, които не можем да свържем с Франция и висшата парфюмерия. Жената не е безгрешна в банята и често ни завещава запушен сифон, защото тази коса не спира да пада, а понякога ще се открият и целофаните от тампони, дамски превръзки и всякакви други санитарни материали за ранената жена. 

Това не е достатъчно? Нека продължим с нейните приятели, които никога не успяхте да харесате, защото те могат да се обаждат в три часа сутринта, докато вашите остават "Страшни малоумници, ей!". Същите са винаги близки, мили и услужливи, а Вие дори не се сещате да казвате едно "Добро утро!". Те са и по-забавната компания, след като предпочита да говори повече с тях и по-малко с вас. 

Да говорим ли за бившите партньори? Те са на една ръка разстояние, готови да я слушат и разбират, сякаш не се сещат защо е бивша. И нека не забравяме основния проблем в отношенията между мъжа и жената. Познахте, мъжете са виновни, че не могат да четат мисли и рядко могат да кажат това, което жената мисли - отдаваме го на магнитните вълни, слънчевото затъмнение, Haarp и Крушенските водопади. 

Решението на всички проблеми се крие на телефон 0879... Добре де, ще го напишем! 

Тайната на всичко това се крие в свободата, Санчо и понякога в салама. Най-голямото удоволствие на жената е да бъде в светлината на прожекторите, да се превърне в център на внимание и да получи правилното признание от хората, които обича. Всеки обвързан човек влиза в този списък, гарантирайки ви по-голяма огнева мощ от тази на руската армия. Превърнете се в независима единица и избягайте далеч от нейната власт!

Отговорът на всички прекрасни битовизми

Годината е 2015 и подозираме, че мнозина са се научили да пускат пералнята, освен факта, че най-често свързват и тръбите. Само няколко месеца с постоянство и ще започнете да събирате мръсните чорапи, както и всички останали дрехи, но има една уловка - няма да ги слагате в пералнята. Казахме, че всичко опира до свободата и независимостта, следователно се насочвате към най-близката обществена пералня. Такива можете да откриете навсякъде в Студентски град, а и на много други места. Там няма да бъдете хокани, защото не сте ги събрали на чифт, не сте ги отделили по цветове и на всичкото отгоре сте забравили да се накиснат. Тц, такива аномалии няма да се случат. Оказа се, че срещу много скромна сума ще можете да ги занесете с усмивка на друга жена и тя ще свърши всичко, включително и гладенето, с усмивка. 

Какъв е проблемът с храната? Мнозина от вас са се хранили на блок-маса в казармата, използвали са 15 прибора, 3 чинии и две купи за салата, нали? Господа, вие сте войници и споменът за тенекиеното канче все още живее във вас. Използвайте една чиния, а и бирата най-често се пие от кутийката или бутилката, както е най-приятна на вкус. И старите хора са го казали: "При два мръсни съда, пий само от единия!". Всички отговорности трябва да се поделят, следователно сте с чиста съвест пред хаоса в кухнята. Ако и това не помага, хранете се навън. Ресторанти, кръчми и служебни столове се откриват на всяка крачка. 

Подобен и казусът с банята. Повечето работни позиции вече се изграждат с баня, а и много се притесняваме, че скоро ще започнат да инсталират и легла. Косматият сапун се заменя с течен, а запушването на сифона остава една далечна легенда. Има само един проблем в ситуацията и той е свързан с тоалетната хартия - винаги ще бъдете виновни, макар и да използвате служебната. 

Социалните контакти

Нека бъдем честни, трудно можете да харесате нейните приятели. Сред тях ще се открият и свестни хора, но повечето са толкова досадни, че предпочитате да изслушате всички речи на Тодор Живков с гласа на Мики Маус, отколкото да седнете на една маса с тях. С декларирането на вашата позиция, получавате и правото да стоите у дома и да чакате волната самодива да се прибере. Точно тук ви е грешката. Потърсете онези любими хора от вашата компания, които най-често и влизат под кожата, използвайки своя най-любим маршрут - ректума. Печелите автоматично, защото мъжете никога не изчерпват темите за разговор, а с промоцията на мобилни планове, вие можете да говорите до утре сутринта по телефона, игнорирайки максимално нея и всичките и въпроси относно сътворението на света. 

Добрата стара ревност

Всеки мъж има поне една жена в списъка с контакти, която го чака с топла мусака и съзнание с фантазии около "50 нюанса сиво". Тя е готова на всичко, за да изкарате повече от една вечер с нея и никога не би повдигнала темата за чорапите, гащите, чантата и майка си. Разбира се, има и своите недостатъци, но няма да говорим за тях, а за положителните и черти. Господа, зад всеки един истински мъж ще се открие една жена, която с гордост ще му събира чорапите и дори не говорим за мама! Нито една жена не може да спи спокойна, когато знае, че робът може да получи специална покана за трансфер в чуждия отбор - скаутите са навсякъде! Притеснете малко харпията и ще получите своето, обещаваме! 

Най-страшният кошмар 

Искате ли наистина да накажете милото? Предлагаме стратегия, с която ще обърнете диктатурата на вагината и ще изковете своята свобода! Не правете секс. Абсурд, нали? Предлагаме да пробвате и да се изненадате от резултата. Нека погледнем всички случаи, в които сте поискали да отворите райските порти и това не се е случило. Човешката несправедливост няма край, но за науката е нещо абсолютно нормално. Учените отдавна вярват, че нежният пол изиграва основната роля в половите активности, а ние сме само онези с инструмента за вършенето на работата. В природата се оказва, че женската налага вето на половите контакти - женските горили преследват мъжа и го убиват, когато не върши работа, женските зайчета изгризват половия орган на мъжа, когато не успее да ги задоволи, богомолката изяжда главата на мъжкия и още много други случаи. Добрата новина е, че сме стигнали малко по-високо на еволюционния клон, следователно няма да споделим съдбата с изядената глава. Загубата на сексуално желание е последното нещо, което всяка жена очаква от своя партньор. Откажете секс няколко пъти и ще се изненадате на рязката промяна в отношенията - тя става по-мила и по-внимателна, че дори има и желание да си говори с Вас за футбол. Не казваме, че трябва да започнете да изневерявате, но в край на сметка сме онзи пол, който вкарва смисъла в секса. Вашият отказ води до толкова много съмнения, че прави чудеса. През времето на сухия период, можете спокойно да се разхождате из PornHub и да трупате опит. Позитивите ще дойдат по-късно!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
ZAP
26 декември 2022 | 12:45

ZAP
24 декември 2022 | 23:23

ZAP
20 октомври 2022 | 00:28

Печели Пари
23 април 2015 | 19:34

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

MALCOLM X
23 април 2015 | 17:28

Даааам, намери си швед, да видим след колко време ще пропищиш. Проучи им малко характеристиките, преди да ги даваш за пример, да речем какво значи венец на вратата им и защо рядко той се появява там ;DDD

Тухлата
23 април 2015 | 13:40

А всички знаем, че от мнозинството българки по-големи патки няма, та затова си търпят дрисльовците вкъщи и им робуват и разчитат в най-добрия случай на манипулацийки, за да се уредят с някоя парцалка в мола. Поезията е едно, а равнопоставеността и уважението в отношенията са съвсем друго. ;)Турци и араби не се броят за подходящ чуждестранен материал за връзка.

Анета
23 април 2015 | 13:12

От скромния ми опит с чужденци, смея да заявя, че по-прекрасен от българския мъж няма. Когато нямаш самочувствие и увереност, такива и хора привличаш. Сам си избираш средата, в която да вирееш. Да не говорим, че един чужденец никога няма да оцени кой е Яворов например, което е невъзможно за моите представи. Ум царува, ум робува, ум патки пасе!

Тухлата
23 април 2015 | 12:56

Всеки български мъж, бидейки разглезено егоистично и самодоволно лайно, заслужава всички жени в България или да станат лесбийки и тотално да го игнорират или да си хванат по един качествен модерно мислещ чужденец - примерно швед, че там сексизмът и патриархата са незначителни. ;)Няма по-жалко подобие на мъж във Вселената от българския хипер разглезен и никому ненужен мъж - подходящ за жени изтривалки сам, така де - такива с минимални изисквания и мизерно самочувствие и никакво самоуважение.