Как да задържите щастието в една връзка

Животът на мъжа не може да се смята за лесен, след като винаги ще влиза в ролята на войник на съдбата, тананикайки си "Моето щастие" на Tутурутка. Суровият свят става по-мил, когато има поне една жена, която да ви посрещне вечер и по изключение е решила да не прави скандали тази вечер. Последното може да е висш пилотаж за определен кръг мъже, които не могат да допуснат никого в личното си пространство, но пък болшинството винаги ще се стреми точно към това - компания за нощта, колкото и кратка да бъде тя. Всяка връзка започва с цветя, романтика и дълбоко гърло, но завършва с викове, скандали и счупен 50-инчов телевизор. Ние сме тук, за да спасим поне телевизора и да удължим периода на щастие. Истинският джентълмен и партньор спазва следните прости правила, влизайки в ролята на миротворец в сектор Газа! 

1. Добрият партньор винаги запазва форма

Колкото и да си мислим, че една жена е романтична, тя винаги ще гледа опаковката. Вашата опаковка се изразява в чист и спретнат външен вид, добра физика и висока лична хигиена. Всяка по-сериозна връзка може да развали хранителния и тренировъчен режим, но тук трябва да запазите дисциплината и желанието да изглеждат така, сякаш отивате на първа среща. Вашата отдаденост на външността задължително ще се пренесе и върху нея, за да можете да запазите сексуалния интерес по-дълго. Никога не си позволявайте да пуснете шкембе и да пуснете голям задник - непростимо е! 

2. Добрият партньор слуша

Войната вкъщи започва, когато всеки влезе в ролята на свободен електрон и очаква от другия овладяването на телепатия. Това няма как да се случи, но пък можете да постигнете световен мир с използването на ушите си. Комуникацията се случва тогава, когато изключите телевизора, намалите китарите на Floyd, паузирате Fifa 16 и се съсредоточите върху дневните кошмари на партньорката. Понякога не е необходимо дори да говорите, а просто да показвате, че сте там и възприемате личните й беди. Над 50% от разведените жени споделят, че мъжът им спрял да ги разбира и комуникира с тях. Осъзнаваме колко изморително може да е това, но щом изслушате историите, вие ще се превърнете в емоционална упора, която довечера ще получи мусака и билет за задния двор. 

3. Добрият партньор подкрепя

Жените са амбициозни същества, които могат да постигнат всичко, стига да разполагат с двама мъже - един, който да им каже, че не могат да го направят и един, който да им вярва, че могат. Първият може да е скептичната баба или далечна роднина, а вторият трябва да бъдете вие. Защо? Болната кариеристка и работохоличка винаги ще поставя личните проекти на първи план, но никога няма да спре да ви обича, защото сте човекът, който вярва безвъзмездно в нея. Няма значение дали жена ви иска да покори Еверест или да изплете гоблен, вие сте човекът, който трябва да подкрепя и двете абсурдни решения. Използвайте благородството си и позволете всичко да се случи по нейния начин. Светът е пълен с вярващите в провала, бъдете различни и вярвайте в успеха й - това ще ви отличи от масата.

4. Добрият партньор остава романтичен

След като "лошите момчета" са успели да докажат, че мъжът може да е тотален темерут, вие трябва да блестите като брилянт. С усмивка, вежливост и няколко комплимента, можете да стигнете там, където и Рон Джереми не е стигал. Светът е пълен с принцеси, които биха взели короната и половината ви кралство (няма друго научно обяснение за синята течност по дамските превръзки), но акредитират благородническата титла само след пълна демонстрация на интелект, доказвайки, че сте слезли от клона. Романтиката не следва графика "Рожден ден/имен ден/Свети Валентин/8-ми март" и изисква доза оригиналност. Дори и най-малките жестове показват импакт върху промяната на отношенията, отплащайки се с изключително висока лихва. Жените са като котки - трябва да ги галите, за да мъркат! 

5. Добрият партньор прави компромиси

Винаги, когато правите нещо гадно, помнете, че инвестираното ви време ще се върне. Понякога ще ходите на шопинг, друг път ще се занимавате с децата и ще разхождате кучето, когато вали, но след това ще можете да гледате Шампионска лига, да избирате филмите в киното (STAR WARS, MOTHERF**KER) и още много други любими занимания. Дори и в най-нещастните ситуации ще имате възможност да извлечете позитива - тъщата прави хубава мусака, а в мола ще подобрите рекорда на FIFA! 

6. Добрият партньор няма домашна прислужница

Изследователи доказаха, че нежния пол страда от всичката домакинска работа и настоява за равенство. Следователно можете да запретнете ръкави и да пускате по една прахосмукачка, разбивайки графика "На високосна". Господа, Пепеляшка беше само една, следователно не трябва да си насилвате късмета в издирването на къщовницата. Приемете и другата важна подробност, колкото повече свободно време има жена ви, толкова повече време ще има за вас, следователно имате достатъчно добра мотивация да измиете чиниите, нали? 

7. Бъдещите планове

Те са сериозен белег, че имате желание да се задържите на първото място за по-дълго време! И не говорим за планове като "Какво ще вечеряме утре", а за планове "Къде ще почиваме другото лято". Така вдъхвате сигурност и заявявате, че утре няма да съберете багажа и да отидете при следващата. Подобни планове показват, че сте сигурни в намеренията си и можете да отговорите на най-важния въпрос "Къде се виждате след 5 години?". 

Може да звучи много, може да не сте съвършен през цялото време, но пък ще имате нещо, което мнозина нямат - дом. И не говорим за дом с ароматни свещи и 10 милиона възглавнички по дивана, а за дом с човек, който ще ви посрещне заедно с кучето, демонстрирайки колко специални може да бъдете. Нито една точка не е особено трудна, просто трябва да откриете жената, която ще оцени това, а те са твърде много - вЕрвайте ни! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
k3
12 октомври 2015 | 17:25

Добре добре, звучи логично..