Как изглежда истинският мъж в една връзка

Връзките, любовта и отношенията между половете, са само част от нещата, които често ни затрудняват. Повечето читатели разбраха, че зад компютрите стои един от най-девствените отряди на света, който е виждал вагина само в часовете по биология и дори тогава е имало групово изчервяване (мацките се качват автоматично от сървъра и там нямаме участие). Един ден ще разберем какво искат жените и защо не могат да го получат, ще можем да Ви кажем тайната за 20-те последователни оргазма и с какво точно помага чесъна в отношенията с жените. Благодарение на Наталка и филми като Twilight и Fifty Shades of Grey, жените забравиха как точно изглежда истинския мъж в една връзка. Още тук ще кажем, че той не винаги разполага с няколко милиона или влечения към мазохизъм под формата на бой по време на секс - в Перник си е част от любовната игра! Уважаеми дами, представяме Ви точният образ на истинския мъж в една връзка. Образът му няма нищо общо с филмите, любовните книги и мокрите сънища. Време е да осъзнаете, че никога няма да бъдем визуално перфектни, но пък сме точно това, което виждате! 

Държим всичко под контрол

Съжаляваме, но контролирането на невъзможното е част от нещата, които с гордост записваме в CV-то. Мотивирани сме към тест на невъзможното и доказване на абсурдното. Кажете ни, че не можем да поправим печката и ще дадем всичко от себе си, включително и пари за нова печка! Кажете ни, че не можем да пием толкова много и ще ни идвате на свиждане в изтрезвителното. Ние сме контролиращия пол и ще се влачим по корем, преди да дадем повод за употреба на фаталните думи: "Видя ли? Казах ти!".

Воля за победа

Спорът е наша втора природа и никога няма да се откажем от него. В една връзка има две мнения: вярното и мъжкото, което по някаква случайност е вярното. Борбата е заложена в нашето ДНК, не можем да функционираме правилно на второ място, с грешно мнение или с примирение. Гледната точка във всяка ситуация се прави през погледа на най-доброто за двойката и понякога може да бъде склонено до тройка с най-добра приятелка, но и тогава мислим за благото във връзката. Няма да питаме за посока, няма да гледаме упътването и смело ще блъскаме глава в стената, докато не успеем да направим отвор. 

Личното пространство

Нито един мъж не желае да споделя информация за личния си живот пред група непознати със статус на "приятели". Социалната мрежа е забавление за жените, които бързат да се похвалят с новото завоевание, рожба или взет изпит по статистика. Все още има мъже, които нямат време за нещо, което се нарича Фейсбук, размяна на крави, ферми и други виртуални реалности. Истинският мъж не споделя повече, отколкото е необходимо. Той е дискретен и не смесва служебните с личните отношения - никога не среща секретарката с жената. Липсата на relationship статус не означава, че партньорката Ви крие, напротив, той запазва дискретност. С годините ще осъзнаете, че всичко социално в мрежата ще доведе до повече проблеми, отколкото решения. 

Личното й пространство

Длъжни сме да разузнаваме телефонната хронология, електронните пощи, чатове и дори поуквания. Някои дори монтират GPS гривна в бикините на своята любима, за да получава SMS известие, когато бельото се е отдалечило от глезените й. Приемете го като лошо възпитание, диво любопитство или дори съмнение, ала сме принудени да се подготвяме за всичко от изненада за рождения ден до изневяра. Може и никога да не разберете, че сме направили проверка, но не се изненадвайте, ако утре получите цветя или просто сме измили чиниите.  

Лоялност

Някои битки трябва да се пропускат, а други да се водят до край. Дами, мъжът до Вас може и никога да не е покаже особено внимание, както и интерес към Вас, но това е само фасада. Разкриването на чувствата е изключително трудна задача, както са обясненията в любов, както са и милите жестове. М-да, ще Ви купим цветя, но никога няма да знаем дали са точно Вашите. Обичаме Ви, ала ни е трудно да използваме думи, след като нашата сила е в делата. Въпреки, че нито един мъж не би признал, основен дълг е да Ви правим щастливи, следователно сме готови да издирим всеки, който някога е допринесъл за Вашето нещастие и да се постараем да го заличим като порно папка на първия си компютър! Чувството на справедливост, кавалерството и личният дълг към Вас, са достатъчна причина, за да открием вредителя и да унищожим всичко, което обича. 

Единственият избор

Можем да съдим, можем да бъдем арогантни и жестоки, както и гадни, но сме единственият Ви избор! Каквото и да се обърка, първото обаждане трябва да бъде до Вашият партньор! Животът винаги е бил по-суров към силния пол, претоварвайки го с отговорност, солидарност и жертвоготовност! Не ни интересува дали сте си счупили любимата химикалка или сте блъснали човек, обадете ни се и ще дойдем с цяла книжарница или с лопата и по-голям чувал. Отдавна сме осъзнали, че в една връзка няма да има само секс и мусака, цветя и рози, прани чорапи и студена биричка! Преди да бъдем гадни и дебели мрънкалници, ние сме тези, които ще застанат до вас, когато л@йняната буря се разрази! 

Надушваме лъжите

Уважаеми дами, не се опитвайте да лъжете своя партньор! Сътворените от Вас глупости са нещо, с което той има повече опит, отколкото си мислите. Мъжът знае какво ще му подарите за рождения ден, какво ще сготвите за вечеря и кога сте му изневерили, просто няма да го покаже. Ще подходим с разбиране и ще затворим очи, приемайки своите грешки, докато не прескочите прага на търпимост. Препоръчваме да изчезнете като старите пари, когато сте успели да строшите и последния здрав нерв в нашата система, защото...

Ще унищожим всичко за секунди

Можете да четете Кобилкина колкото си искате - заблудата, че ни познавате е приятна. Образът на добрия, любящ и загрижен партньор ще се замени със агресивния, арогантен и опасен задник, който не сте сънували и в най-страшните си кошмари. Добрият партньор е изключителен анализатор и изследовател на Вашата крехка психика. Прекараното време с него му позволява да знае най-големите Ви страхове и най-точните думи, с които да наранява. Изкуството на войната изисква опериране с най-точните думи и прицелването в най-уязвимите Ви места. Признаваме, че в такива случаи сме грозна гледка, която сами сте предизвикали. Това е капанът на всяка връзка - отваряте всички врати, показвате най-слабите си места и забравяте за тайните си. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
01 март 2015 | 16:39

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ С 57000 ПОСЕЩЕНИЯ НА РАЗЛИЧНИТЕ МУ СТРАНИЦИ---->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

zver4etooo
27 февруари 2015 | 16:08

Рядкост са истинските и стойностни хора. Да не говорим, каква рядкост е възпитанието, общата култура и моралът.

жена
27 февруари 2015 | 16:08

Напразно жените въздишат, че няма такива мъже, а мъжете гордо се тупат по гърдите: "Да, такива сме!" Такива мъже НАИСТИНА НЯМА! Авторът, въпреки претенциите си е описал точно филмов герой, или какъв му се иска да бъде! Прочетох няколко статии от него и вече мога да кажа нещо за него: обича да гледа хубави дупета; обича мусака; умее да борави с думите за разлика от описания си герой; има чувство за хумор; понякога въздиша, че не е това, което пише за мъжете/едва ли е толкова добър в делата, отколкото в говоренето/.

FailFish
24 февруари 2015 | 17:22

Има такива мъже! За тези, който питат къде са? Отговорът е лесен. Няма, за кой да се покажат. Не можете да отречете, че както тези мъже са рядкост, така и истинските жени са.

FailFish
24 февруари 2015 | 17:21

zver4etooo
24 февруари 2015 | 14:46

къде са тези мъже? аз явно познавам само задници :(

Сър Пичук
24 февруари 2015 | 11:10

10X!!!

сру2
24 февруари 2015 | 11:03

В последното твърдение има много истина, просто не усещаш как се чупи бента, спира да ти пука и да премълчаваш!

mmmm
24 февруари 2015 | 09:12

Доста точно написано

Пп
23 февруари 2015 | 23:22

Позачетох се ;)

23 февруари 2015 | 21:08

Добра статия, браво!