Как изглеждат най-скъпите и луксозни подаръци на света

Декември месец винаги е бил предизвикателство за всяко човешко същество, което носи коледния дух. Предизвикателство е и за банковата сметка, защото желанията най-често са с много нули след 1-цата. Всяка година се ражда един каталог с много скъпи удоволствия за хората, чийто месечен доход надвишава и постъпленията на Бил Гейтс. Благодарение на него можете да разберете, че вашите коледни разходи изобщо не са толкова високи. Представяме най-скъпите и сериозни подаръци, които един човек може да получи (цената им е една от най-високите в класа продукти). 

Луксозните слушалки на Dolce & Gabbana

Препоръчваме го за хората, които вече не са впечатлени особено от слушалките на Дре. Продуктът е обсипан със скъпоценни камъни и благородни метали. Аудио качеството също е на високо ниво, но има един основен проблем за покупка - не можете да ги подарите на всеки. Първата причина е цената - 8895 долара, а втората е шансът никога повече да не видите главата на щастливия получател.

Тексаското китарно трио

Американският щат е дал много повече от черен хумор и няколко добри уестърна. Това е щатът, в който се раждат и много музиканти, които да озвучават кръчмарските свади и сбивания. Светата троица на струнните музикални инструменти се оценява на 30 000 долара (на китара) и е настроено и притежавано лично от Стив Милър, Били Гибънс и г-н Ловет. Последните двама ще дойдат лично до дома ти, за да я предадат. 9 месеца по-късно ще се появи и първата следа на благодарност, ама няма да говорим по тази тема сега.

Най-скъпият грамофон

Ако човекът до вас е истински меломан и през целия си живот е бил целеустремен към търсенето на съвършения звук, тогава трябва да му предложите подаръка, който би гарантирал вечна вярност и нестихваща любов. Goldmund Reference II е един от най-точните и най-качествени грамофони, които някога са се раждали. Бихме добавили и най-скъпият, защото цената от 300 000 долара не е по джоба на всеки. Важното е, че техниците са успели да убият и най-малката вибрация от мотора с 15 килограма месинг, а след това са успели да го стабилизират до милиметър. Ние започваме да спестяваме от закуски и се надяваме на безсмъртие! 

Koenigsegg CCXR Trevita

Той е доказателството, че истинският мъж може да остане верен през следващите 4-5 живота, ако съществуват. Като почитатели на шведското творение, трябва да признаем, че това е свещения граал в автомобилизма. Koenigsegg е компания, която до този момент е успяла да постави на колене абсолютно всеки суперавтомобил. В листата можете да откриете наказания Veyron, както и много други конкуренти. Trevita е изключителна рядкост и е първата кола в света, която се произвежда с бял карбон.

Пътуване до космоса

Някои хора чакат влака за Каспичан, други се подготвят за разходка в космоса с балон. Излишно е да казваме, че второто е по-романтично. Ако имате приятел, който много обича Star Wars, отделете 90 000 долара и му позволете да види земята от много високо. В пакетът се включва екскурзовод, наблюдаване на местност по желание и още много други. Препоръчваме го на всички търсачи на силни усещания. Банките също ще го препоръчат! 

Уискито на сираците

Това е един специален проект, който мотивира хората в Кентъки да търсят най-качественото и отлежало уиски в света. Уискито на сираците е термин за търсене на стари варели, които са се използвали за складирането на уиски от сухия период на САЩ. Оказва се, че в Кентъки можете да откриете уиски с лопата и сериозно желание. Получавате 24 бутилки от най-отлежалия и качествен алкохол, както и можете да изберете етикета. Пригответе се за най-скъпото пиене в живота ви, защото то ще ви коства 125 000 долара. 

Кралят на Дания

Това се случва, когато човек открие цигари на 600 години и реши да ги продаде на търг за 507 000 долара. Цигарите са закупени, украсени и подготвени за консумацията на живота ви. Легендата разказва, че белият дроб лично ще ви благодари за изживяването. Кралят на Дания струва 4,500 долара за цигара, но има един проблем - не се продават единични бройки. Цената на целия комплект с кралските екстри е 565 000 долара. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!