Как мъжете и жените решават проблемите си

Човек може да промени настроението си по няколко пъти за 60 секунди. Не го прави, защото ако беше способен на такива резки промени щеше да бъде облечен в риза без ръкави, консумирайки щедра доза от хапчета. По-нормално и очаквано е да променяш настроението си на различни времеви интервали и за жалост се оказва, че най-често си ядосан, стресиран и нещастен, особено ако милото не е направило мусака или свирка - основен източник на мъжко щастие. Последните няколко години забелязахме новите тенденции за решаване на проблемите - откриването на щастието и успехът в издирването на леприкон със злато. Решихме да направим един бърз анализ на начина, по който мъжете и жените решават своите емоционални проблеми. Започваме с мъжката аудитория, защото нашата версия е по-кратка! 

Как мъжете се справят с проблемите си

Прекарваш гаден работен ден и се обаждаш на приятел, за да изпиете по една бира. След работа се събирате, мразите заедно шефа, пиете една бира, а после едно уиски, бутилка-две и идва време за работа. Продължаваш да се мразиш, но махмурлукът не ти позволява да изпитваш чувства. След работа се прибираш за първи път от два дни и спиш с чорапите. След това нямаш никакви проблеми, но дори и да има такива - можеш да повториш процедурата. Бащите винаги дават най-добрите съвети и каляват характера като стомана - никога не се огъваш и не мрънкаш за проблемите, душата и всички останали чакра тъпотии, за разлика от...

Как жените се справят с проблемите си

Първо държим да отбележим, че е изключително трудно за тях да открият точния проблем, защото като същества, които кървят всеки месец, жените не могат да бъдат наясно с чувствата си. Откриването на истинския проблем изисква неопределен период от време за анализи, изучаване на философски култури и евентуалните опити в призоваването на щастливия бял похотлив заек, който ще из*ука депресията от главите им. Помисли си за един от най-честите проблеми на жената (имаш огромен избор), а ние ще ти покажем скрипта за решаването на нейния проблем. 

Тихата агресия и обиждането

Това е първият симптом, който се проявява в най-ранен стадий и често може да обърне колата, докато се осъзнаеш. Някой я е обидил, не си направил комплимент за косата й, казал си й, че е дебела и много други. Разумната реакция е да ти каже, че това я обижда и наранява, но по-скоро ще получиш тихата терапия и погледа "Знам какво направи миналото лято!". Ти никога не осъзнаваш, че тя е сърдита и продължаваш да живееш с вярването, че ситуацията е под контрол. 

Минута за мъдра мисъл от успешни хора във фейсбук! 


Споделянето с компанията й

Жените създават своите женски компании на стаден принцип и предпочитат да се обграждат с по-грозни и завистливи приятелки, за да могат да упражняват контрол и да извличат максималното от тях. И след като ти си бил толкова плитък в нейните емоции, засрамената кошута отива при миличките. Историята никога няма да може да сподели какво се случва, но ще има идеи като рязане на мъжката гордост (твоите лешници), отравяне на храната и плюенето на отрова. Няма значение дали си виновен, те вече са те осъдили! 

Скандалът/мрънкането вкъщи

Това е онзи момент, в който ти не показваш никаква подкрепа и заинтересованост към нея. Жената може и да няма партньор, което означава, че горните точки не са валидни за нея. В този случай тя мрънка за своето наднормено тегло (примерно) на родителите си, надявайки се, че ще получи симпатия, докато нагъва четвъртата свинска пържола и се оплаква от понижената функция на щитовидната жлеза (знаем, че това е болест, но не вярваме, че всички жени страдат от това). Близките са съпричастни, докато не им писне от оралния тормоз и спрат да обръщат внимание - нивото на драматизация е извън всякакъв контрол. 

Минута за мотивираща любовна снимка! 

Тя диша сама

Веднага след игнорирането или липсата на подкрепа и одобряващото "Не се притеснявай, ние те обичаме!" потупване по рамото, жената е принудена да поеме инициативата в свои ръце. Идва ред на мотивацията за промяна, щастие, сандвич в леглото (сексуалната версия) и всичко, което би напомпало самочувствието й като пернишки Golf след посещение в завода на VW. Терапията започва с мъдрите мисли за вдигане на духа, няколко DVD-та с тренировките на Синди Кроуфърд - "Стройна и секси" и тренажор за вкъщи. Материалната база е налична и следват упражненията на Синди, докато тя гледа от дивана с пуканките, но преди това ще има снимки за фейсбук и още няколко лайка за напомпване на самочувствието. Следващата седмица установява, че е качила повече килограми и стратегията се променя. 

Философия и душевна терапия

Нека го кажем ние, за да не се изненадаш, когато от банковата сметка започнат да изчезват пари за различни духовни семинари. Жените с ниско самочувствие предпочитат да наемат професионалист, който да се бори с проблемите им и да ги мотивира, защото ти не си до тях, за да направиш същото, но безплатно! Веднага можеш да откриеш достатъчно хора, предлагащи услугата "Life Coach". Това е личност, която ще ти помога за по-щастливия живот, реализацията на мечтите и откриването на новите духовни хоризонти. Цялото удоволствие е достъпно, докато се заплаща. И нека го обясним така: Life Coach-ът казва милите неща на жената до теб, които ти отдавна не си чувал и е там, за да й каже, че въпреки провала, тя се справя невероятно добре. Зад красивия сценарий има съвсем друга истина - тя е поредната зависима жертва от комплиментите. Гурута от този вид могат да се маскират под всякакви шапки от преподаватели по щастие, консултанти на живота, медитиращи джедаи и баба ти Пена, до мистичния бял заек в Матрицата. 

Самозаблудата

Какво се случва, когато сложиш розовите очила? Светът става по-красив, всички са щастливи и усмихнати, но после минава ефекта на леките наркотици и се събуждаш в онзи не толкова приятен сив свят. Женското съсловие предпочита да напомпа душата си с всички емоции, мъдри мисли и щастливи картини, за да ти напомни за културиста, който започва новия цикъл със стероидите. Нейният проблем не е решен, защото продължава да превърта кантара, докато изпразва чинията, но вече не пази диета, защото е красива отвътре (в което няма нищо лошо) и вярва, че всичко й е наред.  Понякога все още къса прилепналия клин, набутан с огромни мъки в самолетоносача й, но това не означава, че не е красива - тя беше най-слаба в групата "200 килограма е новото секси". Опитите за излизане от нирвана са невъзможни - тя отдавна е в друга вселена, докато проблемите й остават в тази. Нещо като опита за "Happy in Sofia" - те са хепи, ти се смееш...

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
KOLEV framot vilijeselo JOINT
20 март 2014 | 11:45

както и да е братле насрах се

KOLEV framot vilijeselo JOINT
20 март 2014 | 11:45

както и да е братле насрах се

k3
20 март 2014 | 10:24

малко хаотично , но свежо

Печели Пари Онлайн
19 март 2014 | 15:50

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g