Как жените разбират, че си гузен

Винаги сме смятали, че женските списания трябва да бъдат затворени, за да може най-накрая жените да осъзнаят истината - съжителството с мъж не е толкова голяма философия, колкото си мислят. И понеже сме един от последните острови с откровения и не допускаме нежния пол в офиса, освен ако не ни трябва уиски за кафето, решихме да хвърлим един поглед на колежките, чиклитите и останалите женски изобретения, които обикновено се кроят така, че да те скарат с жената. В поредния брой на кифлата с трички, открихме материал, който показва най-лесните начини за откриването на мъжката вина и доказателството, че "Гузен, негонен бяга!". Не е необходимо да си Шерлок, за да разбереш, че мъжът е топнАл чушката в друг буркан! Отдавна е ясно, че дори харвардските професори са способни да се изгубят в женската логика. Виж как жените започват да подозират, че си кръшнАл, защото се издаваш чрез действията си. 

Започваш да подаряваш подаръци

Хората са казали, че прекаленият светец не е особено драг на женската аудитория. Жените започват да те подозират, когато правиш изненадващи подаръци, които започват да идват по-често от очакваното. И след като нямаш точно формула за времевия интервал на дарообмена, автоматично влизаш в графата "Виновен". Цената е правопропорционална на белята, която си сътворил. Не се притеснявай, ние знаем, че правиш подаръци, защото те са кратката пътека до сбъдването на сексуалните желания, но винаги се разчитат грешно и дори завършват със създаването на мъжка крепост на дивана в хола. Какъв е изводът? Никакви подаръци, докато не получиш свирка и мусака - предпочитаме ги в този ред! 

Честотата на караници

Във всяка връзка има спречквания и неразбирателства, които свършват с усилен тест на акустиката в апартамента, пантите на някои врати и евентуално пиленето на гуми, които изразяват твоето настроение. Няма връзка, в която да не се разрастне поне един скандал, защото в спора се ражда истината. И докато ти вярваш, че това е обикновено каране и плод на серия недоразумения, тя е сигурна, че се караш с нея, за да си далече от нея и вече не я обичаш, а основната причина е, че просто ти омръзна от фасоните и сравненията с другия! Дами, ако имате нужда от още една причина за напускането на бойното поле, която по никакъв начин не означа, че сте победили, тогава осъзнайте, че ние се отдалечаваме от вас, за да не опознаете по-тъмната страна!

Смяната на настроенията

Те също се отчитат от женското съсловие и понякога се раждат подозрения за водене на картотека. Резките промени на настроение могат да се дължат на редица причини, но всички водят до факта, че ти си направил нещо и сега си изтезаван от гузната съвест, която е измислена, за да може жените да вярват, че страдаш, когато си съгрешил, но истината е, че мъжът отдавна е лишен от подобни чувства. И сега си представи, че довечера има Шампионска лига, а след това се сети, че жената е в цикъл. Смени ли настроението? Знаехме си! 

Не обръщаш внимание

Искрено се надяваме, че в твоя род има фамилията Рокфелер или Тръмп, но ако си от онези нещастни 99% от световното население, тогава със сигурност имаш достатъчно ядове на главата от работно и домашно естество. Животът е твърде кратък, за да обръщаш внимание и на женските драми. И докато ти се бориш с целия свят за постигането на целите си, тя вече смята, че си убил някого и не искаш да си признаеш! Така е, свободното време за размисъл може да е много опасно при жените! 

Не казваш, че я обичаш

... това е твоето погребение. Готов ли си на микс от драмата на Хамлет и трагедията на Фикрет? Ако не казваш, че я обичаш, значи не я обичаш и това няма нищо общо с факта, че не си я чувал от няколко дена, след като хвана пътя с кредитните карти и се понесе на почивка в Гърция. Виновен си, просто не си признаваш! 

Предпочиташ приятелите си пред нея

И няма как да не е така, след като у дома те чака поредната порция на ПМС в комбинация със "Секса и града". У дома не те чака актриса на Brazzers, а милото на трета бутилка оцет. Инстинктът на съхранение проговаря с дух на няколко бири и обмяна на философии, за които ще платиш по-късно, след като докажеш, че си виновен! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
08 май 2014 | 16:29

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g