Какво да гледаш в жените на бара

Сигурни сме, че всеки път имаш труден избор в бара, когато сканираш напудрените и красиви нежни създания, опустошаващи всяко подарено питие в морето от бели салфетки в комбинация с хвърчащите задръжки, изразени в подрусване на лисичите муцунки или внезапното повдигане на късата пола от клас "Колан", за да може всеки да види голата катеричка.

Жените са способни на такива стратегически маневри - показват целта и после цяла вечер проверяват за евентуалните торпедни преследвачи. Като всеки нормален човек и ти търсиш своята половинка за литър, онази, с която да си приличате като две капки мастика, пеейки патриотичните песни на телевизия "Фолклор", докато не свърши домашното трънско уиски. Изборът е много важен и има специални ритуали, преди да започнеш да се търкаш в избраната на дансинга така, че да лумнат не само искри, а и кожни изгаряния от втора степен. Как да разбереш дали ще има любов или секс от пръв поглед? Следващите редове са за онези, които се затрудняват с избора си. 

Бърз поглед на визията

Една жена трябва да те кара да точиш лиги като първолак на първи учебен ден. Казват, че любовта от пръв поглед отнема само няколко секунди, а сексуалният поглед се извършва за стотни. Очите минават от най-ниската до най-високата точка, спират около специалните позиции като дупето, гърдите, врата й (някои много обръщат внимание и на ушите) и след това се спускат обратно надолу. Евентуалното одобрение ще бъде отразено от долната глава. Родните жени са много подли създания и винаги се преобразяват така, че да не можеш да ги забравиш. След усещането на смущения в силата, преминаваме към следващата проверка.

Дупето й

Жените вече са ни заклеймили като натурални простаци, но така сме създадени. Статистиката показва, че това е най-красивата женска част в комбинация с краката. Няма да натрапваме мнение, защото истинският експерт знае, че щом си я загледал, значи нещо наистина ти е допаднало. Хубавото на баровете и нощните заведения е, че можеш да го видиш в 3D проекция: то се друса, кълчи, подскача и оставя следи като Golf 3-ка с кристални стопове през нощта на магистралата. Снайперистите следят всички движения от бара с погледа на сериен убиец, докато останалите скъсяват дистанцията и оглеждат всичко, преди да дадат одобрение.

Балконът

Той също става жертва на гравитацията, но след намесата на модерните технологии, лисичите муцунки порастват, държат се затиснати от чорапи или се душат зловещо от сутиена "Вундаба!". Все пак са достатъчно красиви и омайващи, за да ги гледаш като следващата им потенциална жертва. Разумният начин за усещане е обвързан с бавните и притискащи танци, напомнящи сънната хватка от кеча, но всяко елитно заведение вече предпочита да ги друсаш, отколкото да ги приспиваш! Големите женски гърди обикновено рипат заедно с дупето й, следи за евентуален синхрон между двете и разгадай тайната! 

Лицето

Отдавна знаеш, че жените на тъмно могат да бъдат много красиви и измамни. Нощните птици се възползват от затъмнените среди и твоята лоша преценка и носят отговорност за всеки сутрешен инфаркт в неделя след преминаването на алкохолния ефект. Измазаната фасада блесва с пълната си красота едва след осветяване с прожектор от ВВС, късните часове на дансинга също си казваха тежката дума, но производителите подобриха формулите многократно, за да дадат шанс и на онези, към които имаш фетиш към торбички. Най-лесната проверка става посредством навеждането към нея с отчаяната надежда, че няма да я наплюеш в ушите, докато надвикваш музиката. При злоупотреба с брукатната фея, лицето ти започва да блести в такт с цвето музиката. 

Цялостната визия

Редно е да припомним, че мъжът търси оригиналната жена. Тук отпадат фолк дивите, силиконките, тъпия поглед, гримираната кукла и погледа на мис Желязна завеса. Уважаваме жените, които имат вкус и могат да те карат да тичаш след тях цяла вечер, защото са различни. Останалите са прекалено лесни, скучни и напомпани от лекарите, те не осъзнават основния дефект - издишат като тенджера под висока налягане, винаги отгоре. Истинските красавици правят добро впечатление, когато танцуват или се опитват да танцуват, а не се самоизнасилват на дансинга, търкайки си задника във всяко мъжко. 

Танцът

Сексолозите смятат, че има сериозна връзка между танците и сексуалните умения. Танцуващите или трениращите определен вид танци са с предимство - разполагат с много по-изваяни тела и умеят да се забавляват! Там присъства онази страст, която грее като атомен реактор в леглото, без зловещите странични ефекти. Мръсните танци на дансинга са правопропорционални на мръсните дела в леглото, за които пишем всеки ден. Не уважаваме тези, които са решили да покажат, че са толкова на вътре в танцовото изкуство, че няма накъде. Разбрахме, че това е професия, ама трябва да започнете да се забавлявате, защото в противен случай ще танцувате само с вибратора по-късно!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!