Какво да ѝ подготвиш за 8-и март

Остават само няколко дни, в които мъжът отново ще трябва да покаже на избраната змийка, че я оценява за това, което е и няма нужда от допълнителни клетви, снимки на възглавнички, тениски от рода на крал/кралица и подобни прояви за фейсбук социализацията. Очакваме включване на феминистките, изтъкващи факта, че 8-и март не е единствената дата за обичане на жените. Феминистките са прави за любовта, макар и да не сме открили мъж, който с чисто сърце и душа да ги обича. И докато разглеждаш поредният магазин за ботуши или се чудиш каква е разликата между едната и другата чанта, предлагаме да се зАпреш малко. 8-и март е дата, в която жените се обичат, не е международната дата за изпразване на дебитната карта, дайте да се разберем. Само слабият мъж отива да купи скъпи прашки от магазина за бельо - силният взима и лубрикант! Прекарваш 8-и март по грешния начин, ако смяташ, че ще минеш с един подарък. 8-и март е създаден, за да може жените да мерят мъжете си и да показват какво са получили. Както си забелязал, грациите никога не се обличат предизвикателно в твоя чест, те го правят за женското си реноме и женското начало. На 8-и март не е задължително да се фокусираш върху подаръците, никой не очаква от теб да подаряваш G-Class на милото, но ако се очаква, значи си с грешната жена. Вместо това, можеш да я накараш да се чувства специална - акт, който не изисква разоряване. Предлагаме някои добре познати стратегии, работещи като АК-47 - безотказно:

1. Събуди я с цветя

Жената е специално създание и винаги трябва да ѝ го напомняш. Не искаш да живееш във враждебна обстановка с някой, който много добре знае къде се намират всички ножове. Събуждането с цветя (и закуска за бонус), дава крила. Сега си я представи с усмивка в стил "Кой е по-по-най", докато разказва на останалите змийки за началото на деня. Когато се стараеш на 8-и март за нея, помагаш на всички останали мъже. Все някоя ще се замисли къде точно бърка, за да получи и тя събуждане с китки и кроасан "Смаки" от големите с повече шоколад. Задължително трябва да я събудиш с кафе и цветя. Китките са по-евтини на 7-и март! 

Може и не точно такова!

2. Изпрати ѝ нещо в офиса

Не е задължително да е ключовете на CLK-то. Можеш да обърнеш внимание на всички сладкарски компании, които ще я зарадват с малко калории. Важното е, че това отново е показен дар, който ще вдигне акциите на милото. Когато изпращаш сладко, автоматично вдигаш табуто относно килограмите и фигурата ѝ. А ако творецът в теб се обади, можеш да добавиш специалната картичка и да пуснеш нещо достатъчно сладникаво за един емоционален диабет, пример:

"За жената, която прави целия ми живот по-сладък всеки ден!"

Изобщо, потърси в интернет и се фокусирай върху личните мотиви. Те не само показват, че забелязваш всичко и си буден във връзката, но и демонстрират лично отношение. 

3. Избягай от клишетата

Да запазиш маса в бара не е от най-големите мозъчни напъни. Разбира се, че пак ще галиш сетивата ѝ, но преди да мислиш за дебелото черво, заложи на нещо културно, нахрани душата ѝ. На плюскане я водиш всяка вечер. Сега е моментът да покажеш по-сериозен стил и просто да я заведеш на театър. Киното също става, но в никакъв случай на нещо от Марвел и съч. Фокусирай се върху кино, което би дало храна за душата. Други варианти са концертите, които ще са малките клубни концерти на добре познатите групи. На специалните концертни преживявания ще има и поне един бавен блус за допълнителни инвестиции в спомени. 

4. Готви

Не е тайна за никого, че добрите готвачи са именно мъжете. Фройд ще потвърди, че жената се възбужда, когато мъжът започне да върти хладното оръжие за кълцане на рукулата и марулята, както и други продукти. Вниманието към детайлите и всяка една подробност в чинията показва, че милата не е поканена за едно бързо дупене и изпращане обратно при мама. Изразяването на намеренията чрез готвене е специално за жената, а ако става и за ядене - времето ще е дъждовно с шансове за японски очила за дъжд, а защо не и слонче? Живееш в дигиталната ера, следователно може да се научиш да правиш всичко, а всичко с вино е ключ за отваряне на много критично настроени бедра - проверили сме много пъти.

5. Гранд планът

Ако бамбината го заслужава - да кажем, че е перверзна, колкото сценарист на Brazzers - трябва да помислиш много сериозно за програмата. 8-и март е в петък и съвсем спокойно можеш да направиш "Бони и Клайд" уикенд. 8-и декември мина отдавна, а и има достатъчно места, на които да заведеш милото. Разбира се, това не изключва другите подробности, но важното е, че ще я изкараш от кухнята, работната атмосфера, града и къщата. Ти избираш посоката и другите подробности! 

6. Интимни подробности

Тук пристъпват някои по-смели идеолози, които вярват, че не само жената трябва да се бръсне. Както беше казала Мичето, не е лесно занимание, следователно и двете страни трябва да го правят, особено ако искат да подтиснат гаг рефлекса. Има жени, които обичат да ги галиш по носа, ама какво да се прави. Та този лесен вариант изисква да хванеш тримера и да направиш една интимна прическа, самолетна писта или други симпатично животно, което винаги е харесвала. Направи го, 8-и март е веднъж!

Още по темата

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
11 март 2019 | 18:40