Какво прави една красива жена на родния плаж

Високите температури могат да гарантират присъствието на знойни красавици по пясъчните дюни. Преследването на шоколадовия загар е древен спорт, одобряван и от най-големият скептик. Подозираме, че световен мир ще има тогава, когато българските жени по Черноморието кажат, че се събличат под слънцето в името на добрите международни отношения. В следващите редове ще разгледаме всички занимания и качества на морските русалки. Материалът е предназначен за всички добри хора, които в момента се пържат в офиса или далече от водата. Хемингуейската теория за водата и провинцията е вярна! Ето какво правят онези дългокраки красавици, които всяка вечер безкомпромисно препускат в съзнанието ти!

Първото и най-важно плажно занимание е обвързано с откриването на подходящото плажно място - близо до бара, далеч от врещящите малки същества и по-близо до спасителите, гарантиращо гледка към гларусите! 

Разпъването на хавлията изисква перфектните йога умения, тоталното сгъване на тялото с цел изпъкване на седалищните части. Традицията изисква това да се случва бавно и пред повече погледи. След като мъжкото съсловие прибере езиците. Следва повторно търсене на плажното масло, телефона, слушалките и други работи. Някои вече копаят дупката в пясъка. 

Времето за премахване на връхните дрехи е умишлено удължено с цел подобряването на оросяването на главата и други крайници от тялото. Безпардонно късите панталонки изискват бавното спускане към километрично дългите крака, за които вече мислиш дали няма да ти трябва винетка. Легендата разказва и за някои еманципирани жени, които държат на движението #FreeTheNipple, премахвайки горнището. По технически причини, мнозина ще ръкопляскат само в съзнанието си!

След извършването на този ритуал, следва обстойното преглеждане на двете приятелки. Упражненията като "Притегляне на кантарче", кръгообразни движения и леки подскоци са единствената по-красива гледка от чисто новото кабрио LaFerrari. 

Мазането с плажно масло допълнително допринася за черни мисли като развод, давене на харпията и други подобни. Жените знаят, когато погледите са вперени в тях и допълнително удължават агонията на обвързания мъж. Това означава, че шоколадовото тяло за грехове ще лъска по-добре от добре пастиран и излъскан пернишки Golf на слънце. 

След като вече е премахнала всички излишни дрехи, русалката е длъжна да направи още едно съвършено навеждане с дупе към вълните, за да поздрави Посейдон, Нептун, Свети Никола и всички други международни богове на морето. Поздравени се чувстват и всички гларуси, които вече придобиват реномето на лешояди, въртящи се около плячката.

Изпъвайки се като змия на камък, дивата започва да оглежда коремни мускули, запазвайки благоприличие през тъмните очила на електроженист. Живееш в заблуда, ако си мислиш, че жените не те гледат като орлици - изгубено агънце. 

Отива до бара за мента със спрайт, няколко човека припадат и с палавата походка на млада гъзела към водоема, се настанява отново на плажната хавлия, гледа още малко коремни мускули, нацепени мускули, татуировки, ланци и продължава да се прави на разсеяна. 

След като мъжете стават ясни, дамата е длъжна да провери конкуренцията, да провери колко са трайбъл татуировките на кръста и евентуално да поцъка с език пред всички силиконови бюстове без бански. Мислите за спестявания и богати приятели с големи сърца започват да я спохождат, болките в кръста си заслужават, когато всички погледи ще бъдат в нея. 

Порочните мисли на мъжете най-накрая започват да се усещат под формата на погледи, в които ясно може да прочетете призоваването на дявола за даряване на още една грешна душа. Погледът на симпатичния шишко, чиято втора най-голяма радост остават дюнерите - игнориран. Погледът на симпатичната хърбичка - игнориран. Погледът на бургаският мачо с лека усмивка - игнориран. Нацепената батка, която говори на "мацка", "муцка" - игнориран. 

След толкова много ухажори, време е за малко музика и успокоение на душата. Ако още не е разкопчала сутиена - прави го. След това започва превключване на песни, 10-15 селфита и отключва фотографската муза...

Необходими са снимки без бански, арт снимки в пясъка, кадри на ментата със сламка, маникюра, краката-кренвирши и евентуално снимките "Момичето, което говори с морето". Всичко се публикува максимално бързо за ловенето на палчета. Лицемерките получават снимка с нея и спасителите. Обажда се на всички близки, за да чуят вълничките и отново причинява топлинни удари, докато навежда телефона към водата. Снимка на слънчевите разлики е също приятно предизвикателство. 

Опитва се да не обръща внимание на препускащите пясъчни хуни - деца с играчки и продължава да съска доволно под слънчевите лъчи.

Понеже още никой не е влезнал на плажа с Cayenne-a, Hummer-a или друг SUV, изкусителката започва да се чуди кой от всички е скрият син на милионера - игра, която никога не омръзва на плажните самодиви. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!