Какво прави всяка самотна жена на Коледа

По някаква причина, Коледа се смята за един от празниците, който носи нещастие в една двойка. Една седмица преди Коледа и една седмица след нея, са времето за тоталното унищожаване на връзката. Ако сте необвързан амиго, тогава трябва наистина да признаете, че това е най-хубавият празник на годината, защото има твърде много снежанки, които да получат коледната си близалка - дори не говорим за японките, които ближат дръжките на вратите. Какво прави една жена, когато се окаже самотна на Коледа или просто се е прибрала у дома, напускайки големият град по празниците - всички сме космополитни същества и знаем за какво става въпрос. Пишейки тези редове, наистина осъзнаваме, че непослушните момчета получават повече от непослушните момичета. Запознайте се със самотната и палава изкусителка, която тази година ще намери само въглен под елхата. 

Първото занимание на всяка далечна гостенка е да се срещне отново с родителите, да поговори с бабите и да гарантира, че скоро няма да се омъжва. След като това е установено, протагонистката започва да злоупотребява с домашното греяно червено вино, сладките на бабите и гледането на блудкавите филми със "Сам вкъщи" на почивки. След 7-та чаша вино, любовта лети из стаята, както и прогнозата за главоболие на следващия ден. Хо-хо-хо! 

Какво правите всяка година, когато се приберете у дома? Точно така, проверявате гвардията от познати, които също биха могли да направят тази грешка. Консумацията на алкохол в добрия стар таван е най-хубавото, което може да се случи на един мъж, жените обикновено се събират по барове, за да клюкарят и да плюят отрова по всички двойки, които тази година са успели да хванат поне един бастун, който да им подари луксозно бельо, да ги гушка през нощта и евентуално да ги залъже с 10-минутен полов контакт - пак е нещо, знаем! След като стане ясно, че ледовете са твърде дебели за разтапяне, всяка самотна чика прибягва до подлите удари под пояса...

Получавали ли сте изненадващи обаждания от бившите, които изведнъж се оказват по-самотни от будистки монах, който чака цяла вечност на върха на планината? М-да, ние също сме усещали отчаяните викове на бившите, които осъзнаха, че са направили най-голямата си грешка! Един мъж е мъж, когато успее да победи във всяка раздяла, а някои от нас имат около 25 сант причини да вярват, че са успели да постигнат точно това. Първото занимание на всяка е да започне да пише едни по-закачливи съобщения, които се замаскират с коледен дух и желанието за полово изтърбушване в спалнята. Ако получите такива, тогава сте успели да получите най-големият подарък за егото си! 

Ако дадете студеното рамо на бившата, тогава завъртате въртележката на порочния кръг между коледното преяждане, проницателните и осъждащи погледи на родата, както и още повече греяно вино за преглъщането на тоновете храна. Наградите за най-голям пияч винаги ще бъдат вълнени продукти като чорапи, пуловери и други забавни продукти. И някъде там се ражда философията на "Като хората" и желанието за коледни купони, които най-често не се случват, защото семейните празници не могат да напълнят баровете с нищо по-различни от издънки и група последователни грешни избори. 

 

Разбира се, Коледа винаги може да събере и други самотни птици, които най-често се кланят само на билките на Гринч и народните алкохолни открития. На такива светски събития се оказва, че всяка дама ще пожелае да целуне всичко под коледния имел, стига да сте го закачили на корема, все пак трябва да сме романтични, нали? Добрата новина е, че в повечето случаи сме попадали най-често на жени, чийто най-добър приятел и спътник в живота е фъкбъдито, следователно Рудолф има чиста писта за приземяване! Хо-хо-хо! 

Ако искате да се позабавлявате с групата самотни самодиви и техните химерни мечти за брак, деца и щастлив дом, тогава напълнете коледната баница със следните късмети "Бебе", "Любов". След това се настанете спокойно и се забавлявайте с физиономиите. Един наш читател всяка година подменя късметите на кафетата, за да може да наблюдава погледите на онези двойки, чийто планове дори не са близо. Подозираме, че забавлението ще е максимално добро и с необвързаните. 

Господа, ако прекарвате Коледа сами или летите с ескадрилата от останалите асове, тогава не забравяйте, че всяка самотна жена може да забрави социалния си статус, ако изведнъж получи покана за целувка на червения нос на Рудолф. Неприличните предложения винаги започват около коледните банкети и приключват дори от съседката, която за поредна година седи сама у дома, защото мъжът е в командировка, не може да се прибере на време за празниците или просто не съществува. И както винаги казваше г-н Стинсън "Не пропускайте възможността да помогнете на приятелка в нужда!". Така е и те са хора!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!