Какво толкова се случва в дамската тоалетна

Да откриете тоалетната в претъпканото заведение е чисто предизвикателство и въпреки, че повечето реномирани барове са назначили една баба, която да Ви насочва и да ограничава страстите в тоалетните, които често избухват. Сексът в тоалетната не е най-романтичното или препоръчително място, ала нека не забравяме, че страстите не могат да се спрат. 

Ако никога не сте влизали в женската тоалетна, ние ще Ви споделим какво точно се случва в двете нули, когато женското съсловие се развихри. Искахме да попитаме Хуйчин, но тя каза, че не я допускат дори и на lady`s night - полът и бил под въпрос.

 Не ме пуснаха и да кърмя... 

Запознайте се с всички изненади в женската тоалетна, пред които се изправя най-често жената. Това обяснява и защо има такова забавяне! 

Опашката

Никога не сме разбиали защо има такъв сериозен наплив в тоалетните, след като половината дори не отиват, за да я използват, докато другите се стараят да мумифицират тоалетната, защото микробите могат да проникнат през женското дупе. От сигурен източник разбрахме, че жените в мъжката тоалетна не са там за секс, а просто се възползват от високата скорост. Съжаляваме дами, природата е била на наша страна! 

Онази, която иска тоалетна хартия

След като първите три жени са успели да похабят ценните книжа, винаги ще има една, която ще се моли за тоалетна хартия или поне ще вика на другите кабинки за помощ. Знаем, че жените винаги са въоръжени с малко кашонче кърпички, но нека не забравяме, че след 12-то посещение на тоалетната идва отчаянието! Тоалетната хартия никога не стига! 

Терористката

Когато опашката започне да стига до бара или до централния вход, тогава вече започва и агресията. Осъзнаваме, че жените са срамежливи същества и често започват с мантрата за успокоение и умилостивяване на мехура. Капкомерът прокапва и започва думкането по вратата, защото освен за селфи, тоалетната се използва и по предназначение. И после защо тълпата е толкова гневна! 

Треньорката

Едва ли има тоалетна без говорител, който да дава съвети за живота, онзи сладур с раираната ризка и бармана, който не спира да ги сваля. Няма изобщо да споменаваме, че това е професионални изкривяване и метод за друсането на дървото с бакшишите. 

Онази, която отива да поплаче

Зданието винаги е служило за освобождаване на емоциите от всякакво естество и очевидно точно там е мястото и за сълзите. Няма как да се случи същото в мъжката тоалетна, защото мъжете не плачат, а и веднага ще Ви мине, когато чуете колегата от другата кабинка да реве мощно като Golf 2-ка с продънено гърне! Няма как да останеш тъжен след такъв саундтрак! 

Време е за селфи

Всичко е повече от ясно за него, но в последно време има толкова ъпгрейди по технологията, че приветстваме всички иновации с две ръце. Все по-малко дрехи и все по-предизвикателни. Единственият проблем е, че авторките често дори не са пълнолетни, ама това е друга тема. Уважаеми родители, тази точка не е шега и препоръчваме да огледате телефона на детето си, защото някой друг вече може да го е направил! 

Ексхибиционистката

В по-късните часове на вечерта ще откриете онези много пияни хора, които забравят да затворят вратата на тоалетната и практически ставате свидетели на най-традиционното природно явление. Почитатели на този метод за освобождаване са известни и за двата пола. Две големи уискита с кола и вече всички са над нещата! 

Барманката

В женската чанта има всичко, но всяка охрана е достатъчно коварна, за да направи щателна проверка. Предполагаме, че алкохолната криза си е казала тежката дума, защото все повече дами носят по един малък патрон до най-милото им. Нелегалната конкуренция е забранена, но за креативността можем да затворим очи! Наздраве! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
19 април 2015 | 15:32

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g