Какво трябва да знаеш за изневярата

Изневярата не е нещо хубаво, според жените. Мъжката гледна точка винаги е била малко по-различна. Изневярата е като мастурбацията - винаги ще си намериш повод да го направиш. Ще имаш над милион причини да действаш така. Изневярата в мъжкия свят е нещо, което носи допълнителна бойна слава, поддържа ловеца жив и вдига самочувствието. Освен това не можеш да си спомниш нищо лошо от нея, след като имаш герои като Чарли Харпър, Барни Стинсън, Ханк Муди, Джоуи и още много други. През цялото време си виждал, че това е нещо нормално, докато жените гледат сериали като "Листопад", "Дързост и Красота" и още много други лиготии, в които винаги има прекалено много драма. 

Философията на изневярата е нещо безкрайно и може да я описваме в много други материали. Жените винаги са имали нужда от любов, а мъжете имат нужда от секс. Повече не ти трябва да знаеш. Запомни само, че никога не трябва да те хващат с ръцете в буркана, тогава отприщваш женския апокалипсис и гнева на примадоната. Как да не те хванат? Прочети следващите редове.

Заглушавай гузната съвест. Щом си го направил, значи е имало причина. Недей да правиш гузните жестове, защото се чувстваш виновен. 

Вземи си втори телефон. Той никога не трябва да влиза в дома ти. Дръж го в колата, оставяй го в офиса и винаги спазвай това правило. Сметките трябва да бъдат без хартиена фактура. Занесеш ли го у дома и той ще бъде намерен или ще звънне, когато не трябва. Запомни това! 

Винаги оставяй финансов резерв. Не е задължително да отделяш милиони, но трябва да имаш бели пари за розови моменти. Направи си друга сметка или оставяй съответните суми така, че да бъдат под ръка. Парите остават при новия мобилен телефон. 

Сред придобивките ще имаш нужда и от ново и непознато виртуално пространство. Правиш нова поща, която никога не се отваря от семейния компютър, личния телефон, лаптоп, сателит и телепатия. Всички палави съобщения, извлечения и други ще бъдат изпращани на този акаунт. 

Към новата личност трябва да измислиш ново име и работно място. Истинското ти име е за официалния живот. Все пак говорим за еднодневки, които нямат нужда от такава информация. 

Остани верен на рутината си. Не е необходимо да започнеш да ходиш на фитнес, защото няма да те проверят. Спокойно, жените са любопитни и винаги следят твоя график. 

Винаги знай какво точно искаш. Ако имаш нужда от поза като "Индийска гимнастичка по цвички", кажи го! Внимавай, защото можеш да срещнеш по-луди хора от теб, които вече са се влюбили след първата духова музика на паркинга. Провери за "лудите очи" и тогава мачкай чаршафите с избраната. 

Ако си решил, че е време да мачкаш чаршафите. Отиди възможно най-далече. Не искаш да се срещнеш с приятел на приятел на шурея на съседа, който да пусне клюката. Трябва да бъдеш там, където никой не те познава. 

Предпазните средства винаги трябва да присъстват в теб. Можеш да бъдеш истински задник и да заразиш и някой друг, ако не внимаваш. Помисли с горната глава и тогава се отдавай на желанията на долната!

Парфюмите са твоя най-добър приятел. Никога не сменяй избрания. Той трябва да е същият с години, за да създаде навика в околните. Никой няма да засича трайността му с часове. Важното е да се усеща сред букета от аромати, които ще придобиеш. 

Никога не сравнявай любовницата с партньорката си. Понякога тревата не е толкова зелена, колкото изглежда. И не прави глупости, едно чукане никога не струва колкото връзката с жената и децата ти! 

Направи график с време. То трябва да започва от минутата, в която напускаш жилището и завършва до минутата, в която се връщаш у дома. Всички позвънявания идват от новия мобилен телефон. Това е единствената връзка, която ще имат. Без спешни случаи, без сещане за нещо и без липси. Такива остават базовите правила.

Времето за виждане винаги трябва да бъде съчетано правилно. Няма мрънкане за виждане, няма нацупване. Виждате се, когато имате свободното време. В противен случай приключвате отношенията. Бъди безкомпромисен или се предай доброволно! Няма смисъл от заблуди.

Никога не признавай нищо. Трябва да бъдеш по-хладнокръвен от замръзнал на Южния Полюс. И не се притеснявай, винаги ще го има напрежението за хващане. Ще се превърнеш в престъпник, който постоянно се оглежда за познати, познати в коли и т.н. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
...
31 юли 2013 | 15:57


Ончо- Интелигентния от 31 юли 2013 | 13:48

Ей Катя-Недоклатя, винаги знае жената ама друг път. Щом го л*па още топъл топъл дали знае?

А ти като я цункаш докато е още с бяло по устата, дали знаеш?

Ончо- Интелигентния
31 юли 2013 | 13:48

Ей Катя-Недоклатя, винаги знае жената ама друг път. Щом го л*па още топъл топъл дали знае?

himika
31 юли 2013 | 13:33

НАЙ-ДОБРОТО ПРОСТО

Yes
30 юли 2013 | 21:26

общо взето прочетох наръчник за изневяра, а не какво трябва да знам за изневярата хаха

Катя
30 юли 2013 | 20:19

Каквото и да правите жената винаги знае кога и се изневерява в най-добрия случай усеща, че нещо става и започва яко гонене. Повечето мъже не спазват изброените горе правила, но дори и да ги спази пак ще го хванат. Тази работа не е за страхливци, а за умни мъже с потенциал да ощастливят повече от една жена, запонете мъже - никога не се захващайте с друга, ако не можете да се оправите с нея по-късно !!!

фото редактор
30 юли 2013 | 17:21

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!