Категориите женска красота

Колкото и да отричат, всички жени се вълнуват живо за мнението на мъжкото съсловие. Преди да влезем в дълбоките разсъждения сме длъжни да споделим, че няма грозни жени. Понякога може да има трезви мъже или липсата на достатъчно откачени люде. Красивите жени винаги се разделят в три категории. И всяка жена е попадала рано или късно точно там. 

Сладураната

Колкото и да не ви се иска, тази категория съществува за онези жени, които не са открили гримовете и все още смятат, че имат нужда от тях. Сладураните обикновено запазват класическия стил, в гардероба им липсва тоалета за Пайнер в петък вечер. В техните очи няма да видите амазонката-изкусителка, но чарът им е достатъчно силен, за да ви завъртят главите (множественото число не е грешка). Сладураната има чувство за хумор, нежна визия и достатъчно бърза мисъл, за да има винаги какво да каже. Зад нежната невинна визия може да се крие една неподозирана тигрица, която не само може да ви вземе душата, но и да ви накара да си забравите името в спалнята. Дори не искаме да споделяме колко пъти невинното и тихо човече в края на бара пази тайната за множествения оргазъм. Оказва се, че освен уроците, тази жена е опитомявала своя гаг рефлекс, разтягала се е и упражнявала всички пози от Кама Сутра. Какво да се прави, понякога има и доста полезни книги. 


Горещата

Освен фактът, че знае какво точно харесват мъжете, тази жена разполага и с достатъчно физически данни, за да може да измести дори Мия Калифа от торбата със спомени за ръкополагане в малките часове. Горещата е опитомила късите поли, високите токове и онези черти, с които да подчертае всичките си плюсове. Горещите са истински фокуснички. Те може да нямат мечтания бюст, но пък знаят, че дупето им става за милиони, когато се озове в клин. Циците са правопропорционални на задника, те получават светлината на прожектора, а дупето остава дискретно прикрито. Контенето при тях не е просто загуба на време, а изследане на външния вид. За жалост трябва да знаеш, че тези си познават цената и ако не отговаряш на тяхното ниво, просто нямаш шанс. Чували сме, че някои са готови да купуват женското сърце с финикийски симпатии, ала любовта е сляпа, джобовете са плитки!


Красивата

Винаги сме смятали, че една жена иска да чува, че е красива, но има една голяма подробност - не иска да го чува от всеки. Да кажеш на една жена в бара, че е красива е просто доказателство, че си изпил три големи уискита и вече се чувстваш като Уилям Уолъс, преди да хукнеш да се биеш с англичаните. Във всеки друг случай може да е просто гей, който оценява естетиката. Да кажеш на една жена, че е красива е липса просто на въображение, опитай се да бъдеш малко по-оригинален. 

Порно звездата

В живота на всеки мъж има поне една жена, която не само е вдигнала самолета, но е допринесла и за някой друг припадък. Не можем да дадем точното описание, защото всеки от вас има специфичен вкус, а и легендата разказва за човек, който все още гледа класическото немско порно. Кажи ни какво порно гледаш и ще ти кажем какъв човек си, ама по-добре си го запази в тайна. Порно звездата е ходещият грях, тя е олицетворение на всички сексуални фантазии! Разбира се, в повечето случаи всичко ще остане фантазия, защото здравият разум работи. Порно звездата е подобрената версия на горещата. В нея са съчетани всички естетически подобрения, които си искал да видиш. Звездата наистина има цена, която най-често се равнява на цената на мечтаната кола. И тук само ще гледаме! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
emma watson
18 април 2017 | 21:22

emma watson

18 април 2017 | 20:07

Коя е жената на първата (отгоре)

Ко?
18 април 2017 | 19:46

Жената е най-добрия приятел на човека!