Кога да НЕ пиеш

Нали се сещаш, че ние винаги сме готови за поркане. Да, ама дори и ние се спираме в определени моменти. Виж кои са и пробвай и ти.

Преди интервю за работа

Нашата любима реплика „Едно малко за отскок!“ тука не вАжи. Най-абсурдното е да се опиташ да бъдеш харесан за определена работна позиция, докато лъхаш на джибри, а винарките се вият в лупинги наоколо. Пропусни, а ако решат да те вземат, тъкмо ще имаш повод за наливане.

След тек

Бе, уж е велико да удариш две големи или литър бира, след секс (ама не соло изпълнения, нали!), обаче сме установили, че след гимнастиките никак не ни идва добре да се тушираме директно с пиячка. Не сме убедени, че и на теб ще ти е така, ама предупреждаваме.

Белот

Ужасно е сладко да пием, докато размазваме някого на карти. Това е в пълна сила, когато играем от много време в това каре, обаче в някакъв момент изведнъж играта се обръща, а ние започваме силно да губим. И по вените ни все още има кръв, обаче алкохолът бие в количествено съотношение, ясно ти е. Ми, не става сериозна игра така. Виж, някоя и друга бира е позволена, де.

На работа

Просто има определени професии, където няма как да се наливаш в работно време. Ако си хирург, шофьор, проектант, ракетен инженер или преподавател в детска градина, просто няма как да моташ крайници и поглед под въздействието на тези прекрасни, райски алкохоли... Чакай, че ни се допи. Чиърс!

Тъстовете

ОК, няма да се жениш, споко. Само че в един момент твойта ще иска да те запознае с мама и тати. И да, няма да ти се иска да си там, затова ще усещаш бясната нужда да се накопаеш като блатна свиня в късна есен. Да, ама трябва да задържиш до момента, когато нейният гледащ те лошо в началото баща ще те покани на домашнярката си. И дори тогава не е добре да пиеш като невидял, де.

Преди изпит

О, ти си убеден, че 1-2 на крак ще отключат портата за твоите безконечни знания, нали? Да, ама някакси сме установили, че това е просто извинение да се наливаме. А точно за изпита, на който се явяваш за седми път, можеш да се въздържиш, вярваме в теб.

Фаза 3

Ти познаваш добре третата фаза - тя е след Фаза 1 (заваляне и всенародна любов) и Фаза 2 (енергично и малоумно подскачане дори без музика). Тогава ти се иска да продължиш да пиеш и ако намериш точния момент, това ще е идеално, обаче най-често това само те смачква и приспива. Нашият съвет: изчакай, а после ще имаш още мегдан за пиене.

Пауза

решил си да си направиш една безкрайно дълга пауза без алкохол - цели три дни! Но в един момент решаваш, че нищо не пречи да съкратиш собственото си мъчение и да се поналееш...само малко...после още малко. А можеш да се покажеш като кораво копеле, като по тоя начин ще се самоубедиш, че не си алкохолик (в което не сме сигурни и за себе си), а когато дойде „позволен ден“, ще се наливаш дори по-смело. Това не е като някаква кифленска диета, ама бачка безотказно!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
jouie
25 август 2011 | 18:01

Или се напивате за 2 часа, или играете белот по 6 - средно положение не ще да има, щом не си позволявате да пиете по време на карти :D

.
18 август 2011 | 15:38

Ти си се Отрепал отвсякъде :D

az
18 август 2011 | 13:44


dasdasdsadasdsa от 18 август 2011 | 13:35

...take LSD and teleport

Човече, нищо не отрепва краткосрочната памет, така, както го правят наркотиците. В това число и "слабите".

az
18 август 2011 | 13:38


dasdasdsadasdsa от 18 август 2011 | 13:35

...take LSD and teleport

Човече, нищо не отрепва краткосрочната памет, така, както го правят наркотиците. В това число и "слабите".

dasdasdsadasdsa
18 август 2011 | 13:35

...take LSD and teleport

v
18 август 2011 | 12:38

Don`t drive Drunk :D

18 август 2011 | 11:46

Защо ли ми се струва, че вече съм чел статията...